![]() |
korg pa3x /baterija se ne puni
Pozdrav svima..
Kupio sam pa3x/76 sinoc...Os 1.1 upalio ga i odmah na provjeru baterije i poruka da je baterija ostecena...instalirao OS 1.62 i upalio nema poruke,sve ok ...krenulo sa punjenjem, posle 10min mala zelena linija i 1h info o napunjenoj bateriji...posle ukupno 20 min ja ponovo provjeravam opet poruka da je baterija ostecena i da je treba zamijeniti...ugasim -upalim nema poruke o ostecenju ali se i dalje ne puni baterija..ostavim ga citavu noc i baterija nije napunjena ni malo..klavijatura je potpuno nova ,u njoj nema bukvalno nista... Prvi put se susrecem sa korgom,imam mogucnost da ga vratim ... Molim za savjet sta da radim...da li da trazim zamjenu baterije ,da vratim klavijaturu ili je ovo neka sitnica,a ja sam glup i ne znam da je odradim kako treba... hvala unaprijed pokusao sam da nadjem neki slican problem ali samo prica o saopstenju da se baterija mora zamijeniti na nekim modelima...moj serijski broj je 6005332 tako da ne spadam u onu kategoriju o zamijeni baterije...bar tako ja mislim.. Je li imao neko slican problem |
korg18
druze to je problem kod pa3x,ako imas garanciju na njoj odnesi je u ovlasteni servis ili neko ko radi korgove,neka ti zamjeni bateriju,i rijesen problem to je kod svih pa3x mana,da puno nebi gomilali postove najbolje zamijeni nema puno mudrovanja pozdrav.
|
jes baterija mana kod pa3,ali njegova klajva je nova,tako da je cudno sto tako zeza baterija,vec...
|
korg18
da razumijem i ja da je nova,ali nije paljena vec to samo stoji u radnjama i mora zezati,ja sam novu kupio pa nije htjela da radi nikako ni da se bilo sta upali,a kamoli ova baterija to se da srediti.
|
Meni je baterija za sat crkla posle par meseci,a baterija za semplove posle 2 godine.... Zamenio obe i sve sljaka bez problema ;)
|
hvala svima na odgovoru...
Klavijaturi sam vratio jer prodavac nije bio u mogucnosti da mi zamijeni bateriju Posle praznika pravac Bg-skymusic...valjda budem bolje srece... |
Ja još ne kontam svrhu ove baterije... Loading mi nije ništa brži nego što je bio na PA800.... o_O
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
To isto sad i ja mislim Sale, čitajući ove postove.
|
Originalno sam mislio da baterija sluzi da odrzava RAM, tj. da se ne brisu samplovi koji su ucitani. Ako je to tako, loading nebi smeo da bude duzi od 20ak sekundi izuzev ako se ne ucitava novi set.
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Vex ako ti je klajva izasla iz garancije kad ti je crkla baterija,koja je procedura za zamenu baterije, i koliko si je platio?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org