|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.07.2006
Godina: 40
Downloads: 598
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Zdravo, assing slider sad mi radi sad neradi neznam sto.. cito sam postove i pronaso sam nesto u vezi to.. al svi ti clanovi su imali slucaj kao da im nikako neradi pa su pa80 ponovo fabricki vratili . ali kod mene radi ponekad.
Kako da sredim da mi uvijek radi? jel zna neko ja stavim na SLD kbd exxpresion. i opet nece.. Pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 09.11.2004
Downloads: 543
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Nedim je pisao o tome i imao je neki svoj "recept".
Potrazi na forumu njegove postove, ako se on u medjuvremenu ne javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
pozdrav,kolege
kako to ne radi pa radi. dal se to dešava dok je klavijatura upaljena ili kad je pališ neki put ne radi a neki put radi. treba da ti bude na slideru kbd expression ako hoćeš da ti određuje jačinu sviranja. jesi mu probao dodijeliti neku drugu funkciju npr. accomp. ili master volume. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To jew KORGov BUG za kojeg jos nema lek. Kad upalis sint, svaki put, idi na
sva 3 UPPERa i na LOWER, pojedinacno jedan pojedan MUTE i UNMUTE, posle toga radi normalno al posle svakog ukljucivanja moras MUTE i UNMUTE svaki UPPER i LOWER. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.07.2006
Godina: 40
Downloads: 598
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
otkrio sam kako ide, hvala svima na odgovorima. Nedime bas na taj nacin sto si ti reko treba podstupiti..
Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Vaka ne sakam da se pravam najpameten ama po moe mislenje treba vo PROGRAM da ima samo USER01.PCG, USER02.PCG i USERDK.PCG.
ako imate poveke USER03:04:05 kako sto e vo nekoi slucai do USER08.PCG nema da vi raboti pravilni Asign Slider. Provereno 100% SIGURNO Pisite ako ima nesto POZDRAV
![]() |
Favoriti |
Oznake |
assign, pa80, slider |
|
|