![]() |
Assign Slider pa80
Zdravo, assing slider sad mi radi sad neradi neznam sto.. cito sam postove i pronaso sam nesto u vezi to.. al svi ti clanovi su imali slucaj kao da im nikako neradi pa su pa80 ponovo fabricki vratili . ali kod mene radi ponekad.
Kako da sredim da mi uvijek radi? jel zna neko ja stavim na SLD kbd exxpresion. i opet nece.. Pozzz |
Nedim je pisao o tome i imao je neki svoj "recept".
Potrazi na forumu njegove postove, ako se on u medjuvremenu ne javi. |
pozdrav,kolege
kako to ne radi pa radi. dal se to dešava dok je klavijatura upaljena ili kad je pališ neki put ne radi a neki put radi. treba da ti bude na slideru kbd expression ako hoćeš da ti određuje jačinu sviranja. jesi mu probao dodijeliti neku drugu funkciju npr. accomp. ili master volume. |
To jew KORGov BUG za kojeg jos nema lek. Kad upalis sint, svaki put, idi na
sva 3 UPPERa i na LOWER, pojedinacno jedan pojedan MUTE i UNMUTE, posle toga radi normalno al posle svakog ukljucivanja moras MUTE i UNMUTE svaki UPPER i LOWER. Pozdrav |
otkrio sam..
otkrio sam kako ide, hvala svima na odgovorima. Nedime bas na taj nacin sto si ti reko treba podstupiti..
Pozdrav, |
nikoj ne napravil kako sto treba
Vaka ne sakam da se pravam najpameten ama po moe mislenje treba vo PROGRAM da ima samo USER01.PCG, USER02.PCG i USERDK.PCG.
ako imate poveke USER03:04:05 kako sto e vo nekoi slucai do USER08.PCG nema da vi raboti pravilni Asign Slider. Provereno 100% SIGURNO Pisite ako ima nesto POZDRAV |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org