|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kako da promijenim jezik na Cubase SX3 sa engleskoga na njemacki? Imam Versiju na engleskom ali neznam je prebacit ( ili neznam dali to u opste moze) na njemacki jezik.
Imam PC Athlon 1600+, 256 MB RAM,Phase 22 (Soundkarte). Do sada sam radio na Cubasis VST4. Sve je islo do nekle u redu ali kad sam instalirao SX3 onda PC kasni u svemu. Dali je ova konfiguracija dovoljna uopste za SX3? Molim kolege koji se poznaju u to da mi pomognu. Hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
ta konfiguracija ti je dovoljna za vst 5 a za sx ti fali RAM minimum je 512 a pozeljno sto vise za jezik ako imas pravu kopiju izaberes na pocetku kod instalacije kasnije ne mozes promenuti u konfiguraciji najbolje da se vratis na vst ili nadgradis kompjuter ali i sa 512 rama i tim procesorom ce ponekad da program zablokira pozdrav fico
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Konfiguracija je ispod svakog minimuma i procesor i ram. Jezik se moze kod Cubasea SX3 promijeniti bez ikakvih problema i nakon instalacije. Ljudi zasto tvrdite tako iskljucivo stvari koje nisu u redu ? Kome time pomazete ? Za promjenu jezika Cubasea idi na File-Preferences-General pa izaberi German pa na Apply i OK i restartuj Cubase. Da vidis samo kako ce da sprecha, hebes Duden.
. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi upravu je tranzit ja garantujem da se moze promjeniti jezik,ija sam prije nekoliko imao taj isti problem ali sam iskopao gdje se mjenja,uradi ko sto ti je rekao tranzit i nemas problema
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cubase, jezik, kako, promijeniti, sx3 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|