![]() |
Kako promijeniti jezik na Cubase SX3?
Kako da promijenim jezik na Cubase SX3 sa engleskoga na njemacki? Imam Versiju na engleskom ali neznam je prebacit ( ili neznam dali to u opste moze) na njemacki jezik.
Imam PC Athlon 1600+, 256 MB RAM,Phase 22 (Soundkarte). Do sada sam radio na Cubasis VST4. Sve je islo do nekle u redu ali kad sam instalirao SX3 onda PC kasni u svemu. Dali je ova konfiguracija dovoljna uopste za SX3? Molim kolege koji se poznaju u to da mi pomognu. Hvala |
ta konfiguracija ti je dovoljna za vst 5 a za sx ti fali RAM minimum je 512 a pozeljno sto vise za jezik ako imas pravu kopiju izaberes na pocetku kod instalacije kasnije ne mozes promenuti u konfiguraciji najbolje da se vratis na vst ili nadgradis kompjuter ali i sa 512 rama i tim procesorom ce ponekad da program zablokira pozdrav fico
|
Konfiguracija je ispod svakog minimuma i procesor i ram. Jezik se moze kod Cubasea SX3 promijeniti bez ikakvih problema i nakon instalacije. Ljudi zasto tvrdite tako iskljucivo stvari koje nisu u redu ? Kome time pomazete ? Za promjenu jezika Cubasea idi na File-Preferences-General pa izaberi German pa na Apply i OK i restartuj Cubase. Da vidis samo kako ce da sprecha, hebes Duden.
. |
wde
Ljudi upravu je tranzit ja garantujem da se moze promjeniti jezik,ija sam prije nekoliko imao taj isti problem ali sam iskopao gdje se mjenja,uradi ko sto ti je rekao tranzit i nemas problema
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org