|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Narode,ima li ko kakav predlog za veceras,ima dosta utakmica u kvalifikacijama za SP?
Dal ce doci BIH opet protiv Belgije, ipak je tesko dobiti isti tim za kratko vreme.Italijani ce valjda tuci Irce, Gruzija-C.Gora...? Dajte predloge,sugestije.... Jedino sam siguran u Francuze i Svajcarce veceras ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ma tu je brate jedino sigurno da je lopta okrugla a sve ostalo je veliki znak pitanja
pozzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
imas meni se cini Andora - Hrvatska , ali ako ti je kvota preniska nemoj ni igrat
![]()
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Evo ovako, evo jedan od tiketa koji sam ja odigrao ...
Bulgaria - Cyprus __ 1 Latvia - Luxembourg __ 3+ Estonia - Armenia __ 1x Georgia - Monetenegro __ x2 Hungary - Malta __ 3+ Turkey - Spain __x2 Switzerland - Moldova __1 Wales - Germany __ 2 Bolivia - Argentina __ 2 Sigurnost 9/10 ... Sretno svima koji igraju ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mene iskreno najvise brinu Crnogorci, ne verujem da mogu dobiti Gruziju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
bugari tesko protiv kipra,madjari ne znam bas da li ce biti 3+ pre bih igrao cistu dvojku na madjare,spaniju protiv tuaraka bih zaobisao i igrao bih golice npr. 0-2....
Dodato: za madjare sam naravno mislio kec stamparska greska ![]() Promijenjeno od mimiki (01.04.2009 u 21:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Sve ono što si mislio da neće doći i što si zaobišao došle je, ali nije mrtva Latvija i još mrtvija argentina mamu im **be* .... strašno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
koliko je to argentina igrala, vidio sam da je bolivija povela 1:0
![]() |
#9 |
Banovan!
|
![]()
bolivija strpala 5 komada argentini...djole, zezno si se... ali i ja sam, ceska me sjebala, izgubise od susjeda iz slovacke na svom terenu... bas su gadovi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
Moćna Argentina fasovala 6 komada od Bolivije ... haos ljudi ....
Dodato: A sad me Ekvador obori u 90' ... pa ja sam maler neviđeni .... Bože sačuvaj ! Promijenjeno od ognjen-ogy (02.04.2009 u 01:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|