![]() |
Tiket za veceras
Narode,ima li ko kakav predlog za veceras,ima dosta utakmica u kvalifikacijama za SP?
Dal ce doci BIH opet protiv Belgije, ipak je tesko dobiti isti tim za kratko vreme.Italijani ce valjda tuci Irce, Gruzija-C.Gora...? Dajte predloge,sugestije.... Jedino sam siguran u Francuze i Svajcarce veceras:rolleyes: |
ma tu je brate jedino sigurno da je lopta okrugla a sve ostalo je veliki znak pitanja
pozzzzzzzzzz |
imas meni se cini Andora - Hrvatska , ali ako ti je kvota preniska nemoj ni igrat :D
|
Evo ovako, evo jedan od tiketa koji sam ja odigrao ...
Bulgaria - Cyprus __ 1 Latvia - Luxembourg __ 3+ Estonia - Armenia __ 1x Georgia - Monetenegro __ x2 Hungary - Malta __ 3+ Turkey - Spain __x2 Switzerland - Moldova __1 Wales - Germany __ 2 Bolivia - Argentina __ 2 Sigurnost 9/10 ... Sretno svima koji igraju ! |
Mene iskreno najvise brinu Crnogorci, ne verujem da mogu dobiti Gruziju
|
bugari tesko protiv kipra,madjari ne znam bas da li ce biti 3+ pre bih igrao cistu dvojku na madjare,spaniju protiv tuaraka bih zaobisao i igrao bih golice npr. 0-2....
Dodato: za madjare sam naravno mislio kec stamparska greska;) |
Sve ono što si mislio da neće doći i što si zaobišao došle je, ali nije mrtva Latvija i još mrtvija argentina mamu im **be* .... strašno
|
koliko je to argentina igrala, vidio sam da je bolivija povela 1:0
|
bolivija strpala 5 komada argentini...djole, zezno si se... ali i ja sam, ceska me sjebala, izgubise od susjeda iz slovacke na svom terenu... bas su gadovi...
|
Moćna Argentina fasovala 6 komada od Bolivije ... haos ljudi ....
Dodato: A sad me Ekvador obori u 90' ... pa ja sam maler neviđeni .... Bože sačuvaj ! |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org