|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
zanima me da li mogu da se odrade forspili ili intro za pesamu i na solo klavijaturama tipa korg triton i sl kao i na aranzerima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Naravno da moze, mnogo bolje i lakse i brze.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moze.
ODSVIRAS IH!
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
haha, opet nam se jager zahebava u 4 ujutro..
ali covjek kaze istinu, i to je jedan od najlaksih nacina.. ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=1431 Evo ti nesto probaj ubaci pa vidi kako zvuci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
druze ne mogu ja to da ubacim ja imam korga pa50. ali sam mislio da prodam njega i da uzmem solo pa me cisto zanimalo a sto se tice bubnjeva oni se ne cuju jel tako cuje se samo forspil? jel moze da se pomocu programa napravi taj intro ili bas mora da se odsvira
![]() sad ne znam sta je bolje solo ili aranzer? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
da i zanima me za koliko pesama je izvodljivo napraviti te introe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Oko tome sta je bolje zavisi od tebe dali ti treba aranger ili solo klavijatura sta ti koristis, ako treba da uradis u aranger moze preko Style Works to je programa za to, a u tr ili le kako sto so pitao treba da se sempluje, pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ne treba se nista SAMPLOVATI, samo prazne price i dezinformacije.
Da Antalus, pravi se INTRO i sta hoces u TRITON al o tome ne mogu ovde napisati jer to radim i ucim vec vise od 15 godina i jos nisam do kraja skontao, zove se na nashim jezikom PRAVLJENJE MIDI a na PRO jeziku se zove SEQUENCING ili SEQUENCIRANJE o cemu bi ti trebao pisati bar jedno 15 godina. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moze se,snimis u pc pocetak pjesme koje ti treba,prebacisu u klavijaturu tj.napravis sampl od toga i pritiskom na tipku koju ti odredis svira ti pocetak pjesme,sve onako kako je na cd!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
moze |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|