![]() |
da li moze:)
zanima me da li mogu da se odrade forspili ili intro za pesamu i na solo klavijaturama tipa korg triton i sl kao i na aranzerima:)
|
Naravno da moze, mnogo bolje i lakse i brze.
|
Moze.
ODSVIRAS IH! |
Citat:
ali covjek kaze istinu, i to je jedan od najlaksih nacina..:) |
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=1431 Evo ti nesto probaj ubaci pa vidi kako zvuci.
|
druze ne mogu ja to da ubacim ja imam korga pa50. ali sam mislio da prodam njega i da uzmem solo pa me cisto zanimalo a sto se tice bubnjeva oni se ne cuju jel tako cuje se samo forspil? jel moze da se pomocu programa napravi taj intro ili bas mora da se odsvira:)
sad ne znam sta je bolje solo ili aranzer? |
da i zanima me za koliko pesama je izvodljivo napraviti te introe:) jel to puno zauzima?
|
Oko tome sta je bolje zavisi od tebe dali ti treba aranger ili solo klavijatura sta ti koristis, ako treba da uradis u aranger moze preko Style Works to je programa za to, a u tr ili le kako sto so pitao treba da se sempluje, pozz.
|
Ne treba se nista SAMPLOVATI, samo prazne price i dezinformacije.
Da Antalus, pravi se INTRO i sta hoces u TRITON al o tome ne mogu ovde napisati jer to radim i ucim vec vise od 15 godina i jos nisam do kraja skontao, zove se na nashim jezikom PRAVLJENJE MIDI a na PRO jeziku se zove SEQUENCING ili SEQUENCIRANJE o cemu bi ti trebao pisati bar jedno 15 godina. Pozdrav |
Moze se,snimis u pc pocetak pjesme koje ti treba,prebacisu u klavijaturu tj.napravis sampl od toga i pritiskom na tipku koju ti odredis svira ti pocetak pjesme,sve onako kako je na cd!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org