|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ritam za nediraj mi noci - A. Pejovic KORG Pa bilo koji
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Rumba je to pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Brale sto rece Milivoj, rumba a za strofu ti je rubato, ugasis ritam i drzis akorde, sad ne znam koju klavijaturu imas ali rubato i rumba ti je za to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
A ne, ne moze tu bilo koja rumba. To mora da bude specijalna, da vuce bas kao u pesmi sto je snimljeno. Inace propade svirka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
@marco
Ja se izvinjavam, ali mislim da nema potrebe za sarkasticnim komentarima... Ipak je ovo tema " Treba mi!!!(Ritmovi, samplovi, boje...)" Ovo moze da se odsvira u rumbi bilo kojoj bez problema. Ali varijacija koja ide od 0.28 sekuni moze da se koristi u dosta pesama... Npr, evo ti ruka ciganko... Ja da imam aranzer ja bih ritam drzao u klavijaturi, kao jedan od univerzalnih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
U potrazi za novim ritmovima "aranzeri" (ljudi koji prave muziku
![]() Nediraj mi noci ima bas takav izkombinovan ritam. Bass i gitare spanska rumba. Bubanj - rock |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
@milepsr, ja smatram da ima.
Kolega dexter bi, ako je vec poceo da se bavi ovim poslom, trebalo da prepozna bar "osnovne" ritmove. Ako ne moze da prepozna da se u ovoj pesmi radi o dva ritma, odnosno o rubato delu, i posle o rimbi, ili ako mu je ovaj forspil od dva ipo tona problem, onda bolje da odmah zabatali svirku. Za ovu pesmu moze da iskoristi ritam i od "Samo korak deli me od nje", recimo... A moze da ga odsvira i sa bilo kojom "srpskom" rumbom... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|