|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]() dANIEL
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Super!
![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
opasno zvuci ....!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mali da,ali klavijatura nist posebno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja mislim da je klavijatura kakica
![]()
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Klavijatura nije bas nekak Kakica, to je masina koje je za klasu vise od PA1XPRO
i te Rolandove G stvari...radi se o stvarno ozbiljnoj i skupoj masini. Pustite sta ovaj na you tube radi, koristio sam je nekoliko puta a evo proslog petka sam je narucio sa MAQAM i stize ovu nedelju u petak negdje...to je 4000$ masina. Kupio je jedan prijatelj Hrvat ovde al dolazi pravo kod mene i ostace tu mozda jedno mesec dva pre no sto ide kod njega, da mu je sredjujem. Ja neznam stvarno kako moze tako preko YOU TUBE da ocenjujete klavijaturu a nikad niste je videli nit taknuli kad i sami znate da YOU TUBE je samo SRANJE zesce u MONO i sjebe sav glas, Kao sto sam reko to je klavijatura koja je za klasu od sve danasnje postojece aranzere, jedino od AUDYA nije. A opcije su joj naravno 5 puta vise svega od bilo koji PA1/2X ili T2 il G i sta ja znam. A po mome je sint koji momentalno izgleda NAJLEPSE od sve postojece, pravi je KOSMICKI BROD.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, Promijenjeno od BasariStudios (26.02.2008 u 08:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Nedim said:"Klavijatura nije bas nekak Kakica, to je masina koje je za klasu vise od PA1XPRO
i te Rolandove G stvari...radi se o stvarno ozbiljnoj i skupoj masini. Pustite sta ovaj na you tube radi, koristio sam je nekoliko puta a evo proslog petka sam je narucio sa MAQAM i stize ovu nedelju u petak negdje...to je 4000$ masina. Kupio je jedan prijatelj Hrvat ovde al dolazi pravo kod mene i ostace tu mozda jedno mesec dva pre no sto ide kod njega, da mu je sredjujem. Ja neznam stvarno kako moze tako preko YOU TUBE da ocenjujete klavijaturu a nikad niste je videli nit taknuli kad i sami znate da YOU TUBE je samo SRANJE zesce u MONO i sjebe sav glas, Kao sto sam reko to je klavijatura koja je za klasu od sve danasnje postojece aranzere, jedino od AUDYA nije. A opcije su joj naravno 5 puta vise svega od bilo koji PA1/2X ili T2 il G i sta ja znam. A po mome je sint koji momentalno izgleda NAJLEPSE od sve postojece, pravi je KOSMICKI BROD." Anybody can TRANSLATE IT ,PLEASE. thanks dANIEL
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
mali super svira kljava je super malo je mrsava sa ramom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Odavno sam je ja gledao i probao moj Nedime,tad nisam ni znao za Pa1 x pro i opet kazem da je kakica e tebi ako se svidja ti prodaj lepo Pa800 pa sviraj na njoj a ja cu se drzati mog korga i to je to!
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dobro mi zvuce ove harmonike
![]() |
Favoriti |
Oznake |
demo, gem, genesys, pro |
|
|