|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Downloads: 120
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hocu kupiti korg m1,polovni.
Interesuje me najevtino za koliko evra mogu kupiti. I dali je dobar? Promijenjeno od Jove (25.10.2009 u 17:50 sati) Razlog: korg m1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Možda da si postavio pitanje u oglasima pod kupujem...to je stara klavijatura i cena se ne može ovako odrediti kao ni u kakvom se stanju nalazi?
A da li je dobra? Jeste ali za vreme od pre petnaestak godina...sada je već malo "demode",mada za neku kućnu varijantu je odlična,za vežbanje npr |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Od 100 do 150e i ja bi uzeo jedan u ali da je sve u ispravnom stanju
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da,podseti me Maki...Klavir(M1 Piano),Tenor Sax,Truba, Brass i Koto Trem...po meni sjajni...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ali Piano M1 je neprevazidjen
![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
M1 polovan je danas jako tesko naci u Srbiji, moze se naci ali neki koji je zestoko pregazen. T3-ja vec ima, ali M1 mnogo manje.
Offtopic: A Korg Legacy Digital Edition? Mislim da je bolja stvar zato sto je VSTi. M1 u virtuelnom izdanju ![]() Pozdrav
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Imam ja VSTi M1 ali nije to to
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Downloads: 120
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Inaku prodaje mi ga za 170 eura.
A ja sam iz Makedonije ![]() Nema potrebe da se ponovo postavlja ista slika i citira samoga sebe. Malo pazljivije,prije pisanja posta. Promijenjeno od Sejox (25.10.2009 u 23:43 sati) Razlog: Obrisana slika sa citatom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa kolega verovatno i sam znas kvalitete na Korg M1, znas da je star! Ipak nije los moze posluziti, e sad kako kome! Trebao si napisati zasto hoces da ga kupis, dali za u studio ili planiras ga nositi na svirke! Isto mozda si trebao napisati sta vec imas od klavijature!
U svaki slucaj ako mislis da ti trebe onda 170 eura nije mnogo ako je u dobro stanje, sa obzirom da ovde u Makedoniji Korg M1 se prodaje i za cak 200e - 250e! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|