![]() |
korg m1
Hocu kupiti korg m1,polovni.
Interesuje me najevtino za koliko evra mogu kupiti. I dali je dobar? http://www.mexthai.com/shop/m/mextha...19172926_b.JPG |
Možda da si postavio pitanje u oglasima pod kupujem...to je stara klavijatura i cena se ne može ovako odrediti kao ni u kakvom se stanju nalazi?
A da li je dobra? Jeste ali za vreme od pre petnaestak godina...sada je već malo "demode",mada za neku kućnu varijantu je odlična,za vežbanje npr |
Od 100 do 150e i ja bi uzeo jedan u ali da je sve u ispravnom stanju :) Jbg klaviajtura je stara ali ima nesto iz nje sto moze i dan danan da se iskoristi i to nesto i dan danas zvuci neprevazidjeno :)
|
Da,podseti me Maki...Klavir(M1 Piano),Tenor Sax,Truba, Brass i Koto Trem...po meni sjajni...
|
Ali Piano M1 je neprevazidjen :)
|
M1 polovan je danas jako tesko naci u Srbiji, moze se naci ali neki koji je zestoko pregazen. T3-ja vec ima, ali M1 mnogo manje.
Offtopic: A Korg Legacy Digital Edition? Mislim da je bolja stvar zato sto je VSTi. M1 u virtuelnom izdanju :) Pozdrav |
Imam ja VSTi M1 ali nije to to ;) Hardver je hardver i plus sto i posle 20 godina izlgleda lepo i mocno zahvaljujuci kvailtetnim materjalima i izradi ;)
|
Inaku prodaje mi ga za 170 eura.
A ja sam iz Makedonije ;) Nema potrebe da se ponovo postavlja ista slika i citira samoga sebe. Malo pazljivije,prije pisanja posta. |
Pa kolega verovatno i sam znas kvalitete na Korg M1, znas da je star! Ipak nije los moze posluziti, e sad kako kome! Trebao si napisati zasto hoces da ga kupis, dali za u studio ili planiras ga nositi na svirke! Isto mozda si trebao napisati sta vec imas od klavijature!
U svaki slucaj ako mislis da ti trebe onda 170 eura nije mnogo ako je u dobro stanje, sa obzirom da ovde u Makedoniji Korg M1 se prodaje i za cak 200e - 250e! Pozdrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org