Pokaži Full Verziju : Ajde da se hvalimo....
Strane :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
Ovo moram da se pohvalim...Ovu Subotu sviram u kafani koju čekam punih 5 godina da dobijem priliku da u njoj radim...Dakle nekad mi je ova kafana bila SAN snova jel su jaki potrošači i bajni bakšiš...Pa sam sad dobio priliku da radim u njoj i to sa 2 pevačice...Prva je moja kolegica Dijana a druga je gošća iz Beograda...Kako se zove i ostale detalje ću da napišem u Nedelju kad dođem sa tezge a mislim da je većina kolega sigurno poznaje,a pogotovo mislim da Jefta zna SVE pevaljke iz njegovog regiona...Pa da vidimo i taj cirkus...;)
nermin94
30.01.2010, 02:46
Ehh ewo da ne otvaram novu temu,,,,da se pohvalim da ja i "harepa50" idemo zajedno u razred, u Srednju Muzicku skolu u Sarajevu...Et toliko od mene u ovoj temi,,,haha,,xD
sastala se dvojica s yu-midia :) mnogo mi je drago zbog toga, bacicete koji demo ;)
nermin94
30.01.2010, 02:49
eeee naravno,,,,,bice nam cast,,,,da vidite kako na klaviru narodnjaci idu,,,,hahaha,,,,LoL
yamahapassion
30.01.2010, 02:57
Da se pohvalim da sam konacno danas poceo da koristim trenazni bicikl i kosu klupu za trbusnjake koji mi stoje instalirani u kuci vec dobrih godinu dana. Vec se navatala prasina na njih hahaha.... Prvi trening je protekao bez ozbiljnih incidenata, a za upale cu videti sutra ujutro :lol:
stavi ravni bench to ti treba :)
Malopre sam dosao sa tezge, a hit pesma je bila "Kosi tata, kosim ja"...:lol: Jos sam pod utiscima....:D
posle velike muke i nedoumice ipak sam kupio PA80 i ostavio TR-a ,nista od pa1 i pa800,tako uletelo:)
>Nek je sretno i da te sluzi.pooz
jeftabgd
02.02.2010, 00:41
@Alix-Verovatno se radi o Ireni Petrusevski.Radila je tu i novu 2009 i 2010.
da se pohvalim i ja....
u subotu sviram u jednom kaficu, (nastupam sa klavirom) i cisto akusticno pratim jednu curu koja peva wooow, i sviram norah jones, i jos neke cool stvari..pravi piano saloon feeling.:)
Mare
jeftabgd
09.02.2010, 14:19
Zamenio sam harmoniku u nekoj transakciji.Mislim da je ova za nijansu bolja od predhodne u svakom slucaju bilo je bez ikakve doplate.
Verovatno i onaj drugi to isto misli, jer inace ne bi menjao glavu za glavu...
Znaci, obadvojica ste srecni.
Moram da se pohvalim!!! prije 3 dana cackam uvo onim stapicima za usi,kad odjednom zacepi se i 50% do danas nisam cuo na lijevo uvo,a vec oko 2 godine mi se desavalo kad zaronem u vodu da mi udje voda u usi i zacepi se.Hajd reko da napravim termin kod doktora sta znas sta je,kad ono covijek uze prvo izapra nekom vodom i uze nesto slicno pinceti kad izvuce fuuuuuuj reko sta je ovo:lol:bilo je tu smeca cini mi se jos od pre 20 godina:Di u tom momentu kad je izvadio oseco sam se kao da sam se ponovo rodio,cinilo mi je se da cujem i one male mrave sta pricaju=))
problem je bio kaze mi doktor bas to pretjerano ciscenje jer je se skupila ona vata sa stapica i tako zacepila uvo.Predlazem da svako bar jednom u zivotu ode to da odradi..prava stvar.Pozzzz
b.o.Y.c.h. ČK
11.02.2010, 20:07
Jao Željac :lol:
Dobio od T-coma na poklon prenosni hard od 250gb (transcend), sad sam frajer :)
milanceshow
12.02.2010, 03:51
@zeljko
Dobro je da si ziv........
Prvo prst,pa uvo.......sta li je sledece......nedaj boze!!!!!
evo da se pohvalim presao sam u amatre pjevace i zadovoljan sam sa zaradom ali huuuu tesko moje uho to sve podnese heh,naime pratim iskljucivo u zadnje vrijeme neka takmicenja ili bolje receno pokusavanje ljudi da ispolje svoje pjevacke zelje pa nije tako ni slabo to raditi ako zacepis usi i radis samo svoj posao hebiga zaradi se isto kao i sa profi pjevacima haha.
@milanchesow jbg stari se pa i dijelovi polako odlaze ali sam rijesio sad jedan po jedan pregled da uradim posto najmanje 10 godina nisam bio kod doktora.
Ruka napreduje svakim danom sve bolje i bolje i nadam se jos 2 sedmice nosim gips i skidam..dosadno je to nista ne moze covijek da uhvati u ruku zbog gipsa.Jucer je bio kod mene jedan drug sa foruma(zdravkomarija)pa mi je malo svirao harmoniku da bar cujem zvuk kad nemogu sam da sviram..mogu vam reci da sam uzivao dok je svirao stare pjesme cak neke i nepoznate meni,svaka mu cast puno stvari lijepo svira.
Uho nije problem samo je bilo ostataka od vate koja je se godinama skupila od pretjeranog ciscenja...sad je sve ok:)Sta me sledece ceka neznam.Pozdrav i puno zdravlja vam zelim!
:lol: :lol: :lol: zeljko legenda, cesce prst u uho ko drugi sojic :D
=))gdje nadje sojica~X(:lol:
Kad god vidim tvoj post u temi "Ajde da se hvalimo" ja kontam "Eno ga omastio brkove!" :D
pogresno mislis kolega cunami :) imam se ja sa stosta stvari pohvalit, a kad budu brci masni zna se u kojoj ce zoni da bude :lol:
RadeKOKI
14.02.2010, 18:34
hehehe malo pre sam isao da preuzmem Vocoder TC Helicon VoiceONE (stigao napokon) :lol:
A ja sam danas malo probao da sviram iako imam jos gips na ruci,i to samo sa 3.i4.prstom:lol:i mogu vam reci da bolje sviram sa dva prsta nego sa svih pet..uskoro demo snimak=))
Sad tek znam sta znaci biti zdrav;)
U subotu sam radio "svadbu vijeka" u mom gradu, neviđeni šator postavljem u gazdinoj fabrici, ženi se sin jedinac, ugođaj i usluga kao u najboljim hotelima, 700-tinjak svatova, mada zbog snijega dosta ljudi sa strane nije došao(oko 400) i extra smo ozvučili prostor(22 zvučnika) i dobro smo zvučali(po mom skromnom mišljenju) i pratio sam sa aranžerom i Igora Lugonjića i Ćanu i još dvojicu manje poznatih pjevača, naravno imali smo i dvije harmonike i violinu i našu pjevačicu, i na kraju naboljeg pjevača kojem sam svirao Marinka Rokvića...:-"
E sad u rubriku "Hajde da se žalimo" bih trebao opisati i nemio događaj sa "tatinim sinom" Nikolom Rokvić, al' kad sam već uzeo riječ evo ovdje ću.
Naime, mali razmaženko je doveo svog klavijaturistu i kad je već veselje uveliko krenulo napravio je blok gdje sam ga uredno i najavio a on se privukao u "čelo" i pokupio pare od ljudi i na zaprepaštenje svih nas tutnuo pare klavijaturisti u džep tako da mi to ne vidimo??? :-O:-&
Ej ljudi, njih dvojica su za po 2 bloka od ne više od 40 minuta uzeli 6000 eura i malo mu pa još i bakšiš da zavrnu, ne zatrebao mu...
jeftabgd
16.02.2010, 14:22
Mali glavonja je nastavio sa starom praksom.Ima ih takvih koliko hoces.:mad:
b.o.Y.c.h. ČK
16.02.2010, 16:33
6000e, bezobrazno puno...
Bila je tu kod nas nedavno neka bogata romska svadba, i neki čovjek se napio i dao bandu koji je svirao 100,000kn (13,800e), a pitanje je koliko su još dobili od drugih...Kad ću ja to doživjet :)
Kupio sam nove monitore :)
@rolandinjos...lijepi zvucnici.
A ja moram da se pohvalim da ruka svakim danom sve bolje i bolje,samo sto jos moram da nosim gips:(Auuu sto je dosadan ovaj gips(NEMOGU VISE DA TRPIM OVOOO)Hocu da sviram:lol:
Rolandinjos,dovljno je i ime monitora,nisi morao sliku da stavis...;)
jeftabgd
02.03.2010, 00:44
Skinuo sam 6kg za 10 dana.Super.Jos samo 20kg,i sve ce biti strava.:mad:
nesaband
02.03.2010, 00:52
Jefto,pa ti nisi debeo uopste.Zabrinut sam za tebe:lol:.jedes malo skidas salo
to je pravi recept za skidanje kilaze.drugi nacin ne postoji.
Samo pazi nemoj da preteras sa ne jedenjem:lol:
@jefto sve cestitke.Poooz
heheh pa jefta je ba skinuo 6kg sa tavana suhoga jel
http://www.clan-cya.com/smf/Smileys/default/druzenje.gif (javascript:void(0);)
bravo jeftoo!
pripazi samo da ne vratis na kraju i vise nego sto si skinuo ... ozbiljno, to moze da se desi kad neko naglo skida kilazu ... ja meni polako, onako pensionerski po kilu dve za nedelju :D
pozdrav
Juhhhhhuuuuu danas sam malo skidao gips i probao da sviram:)Koji osjecaj mada jos prst ne funkcionise..kao da nije moj a primijetio sam kao da mi je i ruka malo smrsala na spram druge :rolleyes:
Valjda je to sto snjom nisam dugo nista radio...e drugovi cini mi se i ako bude sve kako treba za 2 sedmice da ce prvo trbati najmanje mjesec dana dok se ne vrati ona brzina prsta i osjecaj za klavijaturu:rolleyes:
Sledeci put cu radije glavpm u zid nego rukom:DSta napravi pijana glava!!!
skoricnik
13.03.2010, 22:29
Odradjen prvi koncert sa GKUD-om.
Utisak: odlicno!
4 dana po 3 probe puta stajanje...
Bolu me pete :mad: :rolleyes:
Doce sve to na svoje mesto, posle par koncerata cu se oceliciti malo :D
celici se majstore, mene za razliku od tebe poslije svatova zabole ledja i ramena od harmonike
skoricnik
14.03.2010, 12:08
Naravno drug, moram definitivno.
Inace, mene ne bole ledja nimalo, samo predeo ramena i malo oko vrata gde su kajisevi. Sva sreca pa mi je harmonika 11.7kg laka :)
Ne smem kukati, imam 16 godina! :D
Evo, novi dan, i opet bi mogao svirati uprkos nazovi "bolu".
jebiga zato ja sa ekipom kojom sviram imam nekad probe stojecki, mozda te bole pete sto stojis na jednom mjestu, mi dosta hodamo, jbg. kod mladozenje, pa idemo kod mlade, pa u crkvu itd.
Pa,strpite se malo.A,kad svatovi naslažu bakšiš na radijator(mjeh),onda je malo lakše stojati.Pa,vi ste mladi momci,jeste li vidjeli kako ˝čika˝Nesaband skuplja kintu i na podijumu za ples,pa se ne buni.Pozdrav!
nikolakg
15.03.2010, 15:27
Skinuo sam 6kg za 10 dana.Super.Jos samo 20kg,i sve ce biti strava.:mad:
Kako si uspeo?
"kupus dijeta"...bez zezanja radi savrseno a i ne gladuje se...
Ako nekoga zanima nek progoogla malo...;)
ma kakve vas dijete spopale :-O samo tjelesna aktivnost, nikakve koristi od izgladnjivanja, samo cete postat jos gladniji i onda se najest ono pravo i nastavit po starom, izidjite u prirodu i trcite pomalo, ili u teretanu
milanceshow
15.03.2010, 18:48
@Rolandinjos
Jel jedes sve osim kupusa? =))
@Milanceshow
Pa da..;)
@Dellboy...a na kakvu telesnu aktivnost konkretno mislis da bi se odrzala linija...ja sam dosta aktivan po jednom pitanju ali kilogrami ne spadaju,a celo se znoji...:lol:...mozda ti znas neki poseban sport za to?
nikolakg
15.03.2010, 19:46
Dzabe se znojis kada si "sondom"prikljucen na izvor energije..;)
Dobio sam svojie voljene zvucnike nazad :)
http://www.edge-online.net/store/images/uploads/LOGITECH_X230.jpg
Krenulo mi je malo bolje sa mojim zivotem...Prvo gips sam bacio u kantu za smece..Drugo,ispao je jos neki poslic koji zena radi 2 puta sedmicno seta neku babu heheh a baba placa 25 eurona satnicu...Pa odprilike posto ce da je seta 2 puta sedmicno po 3 sata nekih 600 euroncica vise u mojoj kasi:confused:
Sta ces zeznut ovaj zivot!!! Bolje imat nego nemat:lol:
Dok traju ovi posti ja bih je za te pare nosio krkače, da se ne muči jadnica B-)
Naravno govorim o babi, da ne bude zabune ;)
=))Jasta drug i ja bih je nosio a ako treba i gujicu briso za te pare:lol:..pf
skoricnik
20.03.2010, 02:01
Izvadio sam prvu licnu kartu! Jeeej :D :)
Izasao sam posle duzeg vremena i lepo sam se proveo :)
milanceshow
20.03.2010, 04:44
Zadnje je vreme doslo!!!!!!:-SS
skoricnik
21.03.2010, 12:12
Igrom slucaja sam se upoznao za kolegom Svrakanom. Nasumice sam dosao u diskoteku gde je on svirao, nije bilo stolova, i nadjoh sto kod muzike, kad on :D
Sta reci :D
nesaband
22.03.2010, 21:27
i ja dodjoh do dobrih kutija
harepa50
22.03.2010, 21:39
do kojih si dosao?
Konacno su mi napravili knedle sa sljivama!\:D/ Ko ne zna sta je to, nema pojma sta propusta...:D
Nabavio sam karte za utorak i novi spektakl u Areni!!! =D>
nesaband
23.03.2010, 19:48
@harepa50.PEAWE impulse 1012.Ja bolje a manje nisam cuo jos od ovih kutija.danas sam ih probao i samo sam zanemeo!!!!
Kupio sam Yamahu 9000 pro(kao nova,HD 8 GB,65 MB RAM,VL-plug in).O utiscima ću za koji dan,dok je malo proučim.Na prvi pogled sam oduševljen izradom,dizajnom,dirkama.O.S. ni sličan Yamahi PSR 3000,pa ću se baš morati potruditi da je utegnem.Pozdrav!
nesaband
23.03.2010, 21:32
bravo makso.ja sam cuo da je to sjajna klavijatura.Koliko si je platio ako nije tajna jer i mene interesuje ta klavijatura kao dodatak na GW8.javi mi cenu na PP .Pozdrav
yamahapassion
23.03.2010, 22:29
Svaka cast Makso... Pravi izbor! I ja bih tako nesto, ali trenutno sam u nekim drugim finansijkim tokovima, pa mi se druga klavijatura ne slaze uz kompletan racun :)
Sretan vrlo sam sretan.
Moja pa 50 mashina zvuci do hmhm :D
naprimer harmonike, dx11 boje, i jos par boja. su VRH sredjene!
Imam jos par boja gdje moram nastelovati pa cu mozda snimiti demo snimak da cujete kako zvuci :)
skoricnik
27.03.2010, 21:25
Hvalim se time da nemam cime da se pozalim :D
bravo makso.ja sam cuo da je to sjajna klavijatura.Koliko si je platio ako nije tajna jer i mene interesuje ta klavijatura kao dodatak na GW8.javi mi cenu na PP .Pozdrav
Dodatak na GW 8????Izvini,ali GW 8 zvuči kao igračka u odnosu na ovo(imao sam GW 8,znam o čemu pričam). Ne spadaju u istu klasu sprava,jedino da GW 8 posluži kao prva zamjena za ˝Ne daj Bože˝Pozdrav!
nesaband
27.03.2010, 21:41
@makso68:ne ljuti se,postavo sam ti pitanje u pogresnoj riblici!!!
uopste nisam govorio o kvalitetu klavijatura!Ali 21kg u odnosu na 6.5kg je takodje ogromna razlika!
Zaboravio sam se pohvaliti da sam uzeo nokiu 5230 :"> ...
I prijavio net 19gb 19EUR i sad sam rahat...
jos da uzmem jacu kljavu ne bih mogli zivjet od mene :D
@makso68:ne ljuti se,postavo sam ti pitanje u pogresnoj riblici!!!
uopste nisam govorio o kvalitetu klavijatura!Ali 21kg u odnosu na 6.5kg je takodje ogromna razlika!
Ma,ne ljutim se druže.Svakako da i kilaža igra ulogu,ali ne nosim je na leđima.Iz stana(u prizemlju sam)u auto,iz auta u kafanu.Pozdrav i sve najbolje!
Nisam imao skoro bolji mart. Da da Bog da mi cela godina ovakva bude. I vama isto zelim, osim onima koji su imali bolji mart od mene, da im ne kvarim.
EmirTotic
31.03.2010, 11:03
Danas sam imao prvi cas voznje... :)
ne radim sutra,subota,nedelja,ponedeljak,Ziveli praznici ne mogu biti srecniji:)
Napokon dosao kuci iz bosne... svirka odradjena bogami se i zaradilo, nije da se hvalim :D ...
zadovoljan instrumentima i opremom sam bio et odoh sada oprati noge i zube i na spavanje he he he he
cvelepa50
06.04.2010, 21:49
evo i ja da se pohvalim :
u subotu sam kupio pa 800 nov...iz radnje itd i nakon 3 sata sviranja crkli mi ramovi ko dva i dva.....eto sta da kazem dve godine sam radio i skupljao pare za tu klavijaturu pa sad nista...
jeftabgd
07.04.2010, 00:15
Cvele,gde si kupio klavijaturu?
@cvelepa50
Moje saucesce...
Meni prolaze slike kroz glavu sta bih radio kada bi mi se tako nesto desilo...
Cvele,izgleda bas da si lose srece.
Sta bih ja uradio u tom slucaju:
-otisao bih u tu prodavnicu i vratio im Korga
-trazio bih natrag svoj novac,a ne da mi oni nesto popravljaju-mislim da na to
imas pravo,jer tek je 3-4 dana kako si je kupio
-zaobisao bih tu prodavnicu u sirokom luku
-otisao u drugu i ako bih bas htio ponovo PA800,sam sebi bih pozelio bolju
srecu
Ovo sve vrijedi,ako sam dobro shvatio da je klavijatura kupljena legalno u
prodavnici i da imas uredno ispostavljen racun.
a Cvele brate, ne mogu da vjerujem kud da se tebi to bas dogodi, znam koliko si se mucio da zaradis :(
cvele sta da ti kazem, sto napisa sejo to bi i ja tebi preporucio.
Cao
Sve što je rekao Sejo i još bih dodao : -zaobilaziti PA 800 u širokom luku.Pozdrav!
cvelepa50
07.04.2010, 21:01
hvala vam ljudi :)
nego evo sta se danas desilo....
danas sam ucitao neki drugi set koji sam skinuo sa download centra...i sve normalno radi....svi samplovi rade kako treba...vala nista mi nije jasno vise
set koji sam ucitao kad sam kupio klavijaturu je mozda bio prepun samplova itd....da nije bilo mozda do toga? inace taj set sam dobio od svog ucitelja i rekao je da mogu da ga koristim...kao nema problema snjim...al ko ce znati
skoricnik
08.04.2010, 01:13
@cvele
Bice da je pun set, ali, proveravaj slobodno mesto SVAKI put kada palis sint, pa ako ti ni jednom ne bude pisalo 0 - spasen si :D
Kolega @makso68
Molio bih Vas da se ne izrazavate tako, ispada da omalovazavate PA800, i automatski sve nas koji ga koristimo.
@makso68
Kolega...
Nemojte pricati stvari koje nemaju smisla,ako imate neku zamerku na nesto...,bilo sta...., onda to argumentujte nekim dokazima,a ne govoriti nekom da zaobidje nesto u sirokom luku itd.,itd....nema smisla.
Ovo vam nije prvi put da pravite ovako banalne greske,zato vas molim da ubuduce obratite paznju sta cete napisati i kako ce to da izgleda kad neko drugi procita.
Prijateljski savet...
Kolega skoricnik nigdje nisam napisao,niti pomislio da omalovažavam kolege koji koriste Pa 800.Ne znam odakle vam takva konstatacija.Korg PA 800,s razlogom,omalovažavam i nisam jedini.
Kolega neconix,dokaza za ovo što sam rekao,samo u ovoj temi,ima više nego dovoljno.Ova podebljana slova mi više liče na prijetnju,nego na prijateljski savjet.Ako na ovom sajtu čovjek ne može slobodno izraziti svoje mišljenje,naravno nikoga ne vrijeđajući ili omalovažavajući(što ja nisam učinio,a ne daj Bože,ni pomislio),onda me slobodno trajno banujte.Pozdrav!
evo da se bata Del boy pohvali da je stigla nova Hohner Atlantic IV za svatove dusu dala, jucer me moja weltmeisterka iznervirala samo tako
Sinoc bilo lepo u kafani :)
Polozio testove za vozacki bez greske :) slijedi prva pomoc i voznja ;)
mladenkom
20.04.2010, 15:50
pazario sam auto najzad <:-P
milanceshow
20.04.2010, 16:26
Cestitamo!!!!
Jos da je karavan!!!!Uhhhhhh
mladenkom
20.04.2010, 16:56
hvala hvala,jeste vw passat 1.8T benzinjara..razmisljao sam se o karavanu,al ovaj ispade povoljno
harepa50
20.04.2010, 17:33
Cestitke drugovima :)
Sinoc se vratih sa drzavnog takmicenja iz Gracanice sa Srednjom muzickom skolom, takmicili smo se u kategoriji horova i osvojili najvisu, Specijalnu nagradu, 100 bodova! :D
milanceshow
20.04.2010, 17:38
A pare?
bokivelik
20.04.2010, 17:42
Milance mislim da je logicnije da sam ja to pitanje postavio?:lol:=))
Jeste uzeli pare?:confused:
jeftabgd
20.04.2010, 21:03
Sve cestitke za Mladena,Delboy I Harisa.Lepo je cuti da se i dobre stvari dogadjaju.
cestitam kolegama i ja volim cuti kad je nesto krenulo naprijed
skoricnik
24.04.2010, 12:42
Stigla mi majica :D
Š'o ti dobra maj'čica....:)
Valjda neće da joj rikne ram memorija...:lol:=))
skoricnik
24.04.2010, 13:22
Nece, njoj samo moze da rikne shav, ili slicno =)) :D
EmirTotic
24.04.2010, 13:37
Hahaha Skore ne verujem, i meni treba covek da uradi Tyros 2 majicu... :)) Dobra fora skroz... :)
Ja i sef juce sviramo u restoranu i dodje nam u goste Vasil Hadzimanov sa orkestrom vecerali popili pice i odose da sviraju koncert :)
Dodato:
Sef mi se usro ko kumrija nije teo ni tercu da mi peva :)
jao moracu i ja sebi takvu majicu napravit :D , evo da se i ja pohvalim, jucer na maturskoj zabavi proglasen sam medju 3 najbolja ucenika generacije :) sto se tice sekcije ljubav i sex, nemam sta da pisem, ali bice skoro ;)
harepa50
25.04.2010, 19:12
@milanceshow, bokivelik
Nista od para, a nismo ni ocekivali...
driftkiller
25.04.2010, 20:16
hvala dragom Bogu, imao konacnu probu s kolegom, poslije ko zna koliko vremena...
dao covjek otkaz, radio kao konobar, 7 dana u sedmici..
Hvala ti Boze... NIkad slade nisam svirao.. :D
Evo da se i ja pohvalim,
danas se vagao...............ravno 100 kila!!!!!:mad::mad:
bokivelik
25.04.2010, 21:48
I ja sam svirko isto. 134 komada kilograma.:lol:
Ja imam 76 kila zive vage :D
Evo da se i ja pohvalim,
danas se vagao...............ravno 100 kila!!!!!:mad::mad:Cime se hranite pa sve stokilasi:lol:Ja cinimi se sve sto vise jedem ja mrsaviji:-"ili ce biti da imam nekog podstanara u stomaku pa mi krade pola hrane:(
Eto, prodje prvi put ove godine "tezga" pod "montaznim objektom"...:D, a sutra opet...:)
P.S.
Bilo je i komaraca...:lol:
ajd evo i ja prije polaska da se pohvalim, prekjucer smo svirali momacku vecer blizu Stoca i podijelili nas cetvorica po 100 € baksisa, a danas sviramo istom momku svatove, polazim za jedno pola sata, medjutim dogodi se da na momackoj nekad bude vise para :)
harepa50
01.05.2010, 22:22
Svaka cast dell bas te dobro ide pos'o ;)
Vrijedi i ta harmonika sta vjeruj :D
dasta nego vrijedi hare, evo i danas istom momku svatove svirali isto baksisa bilo ko i u cetvrtak plus platili nam odmah dnevnice i od cetvrtka i danas i brate mogu ti rec jaaaaaaako jako zadovoljan, daBogda jos ovakvih tezgi bilo ;)
milanceshow
02.05.2010, 03:24
Sad imas para Dell da platis razonodu!!!!! :)
pravi majstori to ne placaju, nego dobiju dzabe ;) a sto se razonode tice, smijesi mi se, skoro se hvalim u mojoj sekciji nadam se ;)
milanceshow
02.05.2010, 03:54
Ma bolje je da platis,jer je jeftinije!
Mnooogo jeftinije...
Platis pa se klatis,a ovako,pica,vecere,pokloni....
U svakom slucaju placas, pitanje je samo da li hoces da cekas ili ne :lol:
ne znam jeli za pohvalu bas, ali podjem u skolu i na pola puta do skole sestra koja radi u mojoj skoli mi trubi iz auta, ja otvorim vrata a ona kaze da je dojava o bombi u skoli, taman me fino odvezla kuci :D :D :D
Svaka sličnost je slučajna... :-"
http://www.youtube.com/watch?v=y5cbARltqB0
Evo,da se pohvalim da sam ponovo nabavio Roland GW 8 E.Pozdrav!
driftkiller
06.05.2010, 21:55
Fino Makso, sretno :D
ali yamaha je jos u srcu a :D
sinisaBL
06.05.2010, 23:56
kupio prije nekoliko sedmica nov kurzweil K2661.izasao me skoro dzaba za takav nov sint 1994 eura sa svim taksama i prevozom iz Kelna:-))))))pozdrav svima
ali yamaha je jos u srcu a :D
Pa ne samo u srcu,vidiš da imam i 9000 pro.
Hvala kolege!Sinisa BL,čestitam,valjda će biti prilike da ga uskoro isprobamo.Pozdrav!
yamahapassion
08.05.2010, 00:44
Ajde da se i ja pohvalim, danas me zvao advokat zavrsio mi papire, postao sam konacno vlasnik placa 8,5 ari. E sad za koju godinu da nikne i neka kucica bice dobro... :)
nesaband
08.05.2010, 00:53
to je lepa vest!!!
Cestitam ti i ko pocne kucu taj je i zavrsi.
Pozdrav
yamahapassion
08.05.2010, 00:56
Hvala kolega Neso od srca na iskrenim cestitkama. Ja mislim da ko je normalan i skroman, i nema prevelike ambicije, da ce uvek uspeti ostvariti u zivotu ono sto zamisli.
bato, cestitke srdacne i od mene ;)
cestitam jarane i neka je sa srecom
yamahapassion
08.05.2010, 08:44
Hvala momci, znam da su cestitke od srca. Pravi ste.
Neka je sa srećom.Znaš onu Frojdovu : ˝Samo skroman čovjek ima preduslov da bude srećan.˝Nadam se da će ti se tvoji skromni snovi ostvariti.Pozdrav!
Cestitam kolega nego gdje si uzeo plac????
yamahapassion
08.05.2010, 12:58
Hvala kolege jos jednom. Stvarno mi je drago kada vidim da ima puno ljudi kojima je iskreno drago kada neko uspe nesto da uradi za sebe. Armine plac sam uzeo u Srbiji, evo sad sve prevedeno na moje ime, pa cu da vidim sad sta cu. Verovatno necu jos koju godinu da gradim jel ni ne zivim tu, ali me srce vuce jednog dana da se vratim u moj lepi grad u Sremu. U Austriji nisam ni pomisljao kupiti plac, razgledao sam neke ponude, ali to je nenormalno skupo, mislim da bi ceo zivot do penzije otplacivao samo plac i kucu da napravim. Planiram u AT Boze zdravlja neki stan da uzmem posto kad se izracunam mesecna rata i kirija za mesec dana izadje na isto, a drugacije ti je kad placas i znas da je tvoje, nego kad placas gazdi. Ne moram ti to ni pricati, siguran sam da i ti to sve znas bilo da zivis na stanu ili da imas svoje nesto, znas koji je odnos i koliko se sta isplati.
sinisaBL
08.05.2010, 14:22
hvala Makso nek je i tebi srecno sa rolandom.potkrala mi se greska u brzini kurzweil k2661 izasao me 1194 eura sa prevozom i svim taxama nov a ne 1994 kako sam napisao:-))a kolegi yamaha nek je srecna gradnja.pozdrav
Ma pitam zato sto ja trazim kucu ovde u AT da kupim... Ma dobro je samo nek se ima....
Kupio sam eksterni Vocalist VL3D...Samo jos da ukapiram kako to funkcionise i bacam se na pjevanje novih pjesmica;)
Za Đurđevdan sam obišao 6(šest) kuća koje su slavile, "zaginuli" smo do 3 ujutru i to sa dvije harmonike, sutradan(petak) još dvije kuće(ovaj put bez harmonike;)), uveče sam gledao Final4 u Parizu da bi u subotu ujutru otišao na derbi u BGD, na kojem već možete pretpostaviti kako je bilo :-", vratio se u zoru, da bi konačno danas bio na krštenju kod badženogovog klinca!
Sva četiri dana sam pio isključivo i samo pravu domaću rakiju, o količinama je iluzorno govoriti, ali niti sam bio mamuran niti je bilo glavobolje, a evo i sada ne mašim po tastaturi... B-)
Danas uzeo nove gume i feluge aluminijske pa rekoh da se pohvalim.... :D
driftkiller
12.05.2010, 20:09
Lijepo izgledaju. :D
Armine,nek je sa srećom,da ih u zdravlju i veselju podereš.Samo nemoj srkletit´,što mi u Bosni rekli i sve će bit´ok.Pozdrav!
driftkiller
12.05.2010, 21:26
Eeeee ja zaboravio da se pohvalim....
Uzeo sam u pon iz folklornog drustva harmoniku Weltmaister...
natjerali me da vjezbam...
posto mi je stari nekad svirao harmonku, i mene je malo naucio.
Nikad basove nisam svirao, i za sat vremena sam naucio Uzicko kolo iz C.
Zadovoljan pravo :D
driftkiller
13.05.2010, 16:15
Hvala :D
skoricnik
13.05.2010, 20:42
Evo da se pohvalim da sam kupio akusticnu gitaru Yamaha F310. Totalni sam pocetnik sto se tice gitare, a nadam se da cu brzo skapirati stvari :)
Pozdrav svima
driftkiller
13.05.2010, 21:43
Sve najbolje sa gitarom i da je svirash kao klavijaturu dobro :D
Pozdrav
naravno da hoces skapirati jer si talentiran,samo vjezbe i eto novoga gitariste, sretno jarane
da se opet pohvalim...mladuncad tj.kercici napreduju iz dana u dan..sve jaci i jaci,sto znaci za odprilike nekih 4 nedelje jos idu na prodaju 300 eura po komadu:)
Da neko ne svati da je ovo reklama!!!Naprotiv,samo sam hteo da se malo pohvalim a bice malo i za donacije uskoro..Pooz
milanceshow
01.06.2010, 19:17
Ovo jeste bila reklama,ali oprosticemo ti!!!!Odvoji jedno kerce za donaciju!!!!!! =))
Milane,nemoj ni slucajno da sa autom ides u Njemacku,dok se kucici
ne prodaju.
Znas kako cuke lete na tebe....:)
I onda nista od prodaje.!!!!
milanceshow
01.06.2010, 19:33
Mudro zboris Sejo kralju!!!!!!
:lol:Milanche izgleda voli mnogo kercice...tako da me nece iznenaditi ako svrati do Minhena:lol:
Kud rekoh koliko kosta jedan komad uuuh..stvarno nije reklama!!!Nije mi potrebno da reklamiram jer svabe kupuju kao ludi kerove i ne radi se o ritmovima:lol:
A za donaciju cu da pomognem koliko mognem i ne mora biti jednom i puno,vec svaki mjesec po malo i opet dobro.
Kerove kad prodam razmisljam da idem da polazem idijotski test zbog vozacke:lol:Ukazala mi se jedinstvena sansa i mogu biti samo zahvalan ovom mom dzukcu (BRUNI)heheheh.Poooz
Samo se vi zezajte sa Milanom...dok mu ne prodam bullbar...:lol:
Posle će da bude ko cunami kad uleti u čopor kerića...:lol:
skoricnik
01.06.2010, 20:05
Postao sam download inspektor...B-) :D
@skore svaka cast super pozicija:)
yamahapassion
01.06.2010, 22:44
Zeljko, koja rasa kucica je u pitanju?
yamahapassion
02.06.2010, 01:33
Ajde da se i ja pohvalim sa svojom "zivotinjkom" Jeste da mi krv pije, ali se podnosimo nekako :lol: p.s.: nadam se da cu uspeti postaviti sliku
Uzeo sam Yamahu 03D!
Većina ljudi u okruženju smatra da sam lud, žena ćuti i "broji" u sebi, ja za sad znam da je uključim ali srećom ovaj mjesec nemam svirki pa ću je valjda "provaliti"... :D
Ta yamaha je valjda studijski mixer?ili se varam?:confused:
@yamahapaisson..Lijep kercic...Mogli bih ti i ja u biznis:)Da je posaljes malo mom Bruniju:lol:Pola..Pola od zarade aaaaa.Poooz
yamahapassion
02.06.2010, 08:04
Haha, ne znam Zeljko, ne da mi se bas da dadiljam oko malih kucica hahaha. Dosta mi je i ova jedna, ne znam kako bi jos sa njih 4-5. Ali Westiji su pravi kerovi za kucu majke mi. Zeljko, okaci koju sliku svojih kucica ako imas.
Stavio bih ja sliku ali jos ne kapiram kako se to ovdje radi...Kad hocu da postavim iskoci mi nesto http/ i nista vise:pooz
to momci, mnogo mi je drago kad se hvalite. iskreno! :)
pa kao prvo da cestitamo skoretu za downloadski inspektor :) bravo skore!
naravno cestitke i za kolegu burlija za 03D i naravno uspesan rad sa digitalmiksetom ;)
a mnogo se radujem i za vas dvoje, mislim na yamahupassion i zeljka :lol: na kraju ce da postanete prike po kerovima - ama bit ce tu i neki miraz :lol: srecno!
pozdrav svima
@burli
Gledao sam i ja ovaj digitalni misher jer moj poznanik ima prethodnika 02D sa novijom verzijom Update -a V.2.0 i prezadovoljan je. Nek ti je sa srecom.
@zeljko
A bre zeljko pa ti preso u uzgajivace kucnih ljubimaca ;)
Od 9-11 juna sam na Intersolar-u u Münchenu mozda odemo na jedno pivo..? :D
@ zeljko udjes na post reply, a ne na direkt odgovor i imas dole upload fajlova, otvori ti se zaseban prozor udjes tu onda na upload fajlova s vaseg kompjutera, nadjes, klinknes upload i kad ti zavrsi samo ugasis prozor i na odgovori
@yamahapassion jede li ti jos torte ova dzukela? :lol: :lol: :lol:
@zeljko
Ako hoces da postavis sliku ovdje,onda uradi sljedece:
-post reply - znaci kao da hoces da napises post
-idi dole ispod ovog bijelog prozora i imas opciju - Upload fajlova
-klikni na Upload
-otvori ti se mali prozorcic
-u njemu ti pise - Upload fajlova sa vaseg kompjutera
-klikni na - Browse i nadji tu sliku na racunaru,koju zelis postaviti
-kliknes na tu sliku i OPEN
-desno od Browse imas UPLOAD
-klikni na Upload i sacekaj da ti se pojavi poruka da je fajl uspjesno
uploadovan
-i na kraju - klikni na Odgovori
I to je to....
Napomena: Moras voditi racuna o velicini(tezini) slike....JPG je max 97kb
Pozdrav,
yamahapassion
03.06.2010, 01:50
@Dellboy: ma jede batice sve sta stigne :lol: Ne daj Boze nesto ostaviti na stolu, u roku od sekunde nestane, hahaha. Jednom je bila pojela skoro pola bombonjere onih bomboncica sa rumom, i samo zalegla. Jos je ja cudim sta joj je, sto spava, a ona zacrkla, i nije se budila dok valjda nije proslo dejstvo alkohola hahaha...
i tako ja dobih i sina sinoc u 1 i 40 . 52 cm i 4.1 kg ... terminator jbt...
pozzzz svima
ko je blizu ajde da se otrsimo !!!
@medino nek je sa srecom i da je ziv i zdrav..Poooz
@yamahassion Buraz i ovi moji dzukci isto tako sve sta nadju pojedose...Desilo se isto tako vise puta ja ostavim cokoladu a oni dok dodjem citavu tablu pojeli i jos se oblizuju a papiri svagdje po kuci:lol:I na kraju sta da mu radim???Samo kao zika u filmu Lude godine da ih zakacim negdje na neko drvo i da tako vise cijeli dan:DPoooz
sve najbolje srecnim roditeljima i da je ziv i zdrav!:">
Damir_Coma
05.06.2010, 11:44
Položio sam vozački :D, ajmo se vozati ko smije:lol:!
@medino
cestitam,sve najbolje;)
medino cestitam, nek ti je sa srecom, da bude svirac ko cale ;) cestitke i Damiru, inace i ja polazem u srijedu, samo ne znam kakva je komisija kod vas, mozda si cuo da kod nas vole da dajes vise para pa vole koji put i da obore :)
@medino:
Neka je mali živ i zdrav i bolji od ćaće!!! ;)
@medino
Da je ziv, zdrav i srecan.
yamahapassion
05.06.2010, 12:59
cestitke i od mene za sincinu. Sve najbolje u zivotu mu zelim.
@medino
Cestitka tebi i tvojoj porodici....sretna prinova....;)
milanceshow
06.06.2010, 03:49
@medino
Nek je sa srecom!!!!
Da mu poraste *atka,da *ebe tatka!!!! :)
Imam 2.......tako da ti je *ebanje neizbezno!!!!!!VERUJ MI!!!!!
Medino nek je ziv i zdrav,i da mu mude prav.
Uzbrdo brzo iš'o i svaka mu dala!
Darko nek je srecno rodjenje sinchuge,da je ziv i zdrav,ziveo 105,pa opet!!!!
da vam se pohvalim, bez greske polozio vozacki ispit ;)
Bravo Marnele!!!
Sad pamet u glavu...
bravo sinko!! postuj saobracajne znake,i stici ces svugde! :)
harepa50
09.06.2010, 12:04
Cestitke svim kolegama :)
nesaband
09.06.2010, 12:37
dodjoh i ja do dobrog telefona.kupio sam polovan telefon N73.
jos da se naviknem na njegove komande:lol:
Mlad si ti još Nešo, brate, stigneš....ne žuri....
@marnel (delboy)
juhuuuuu!=D> cestitam marnele!
eto slushaj kolegu vuleta i simkeresa sta ti kazu. samo polako druze i nemoj nigde da zuris. nemoj da pravis iste greske kao vecina mladih vozaca u tvojim godinama.
@nesabend
brate, siguran sam da ces uspeti, kad si ti vec savladao GW8 onda ovaj nokia nije nikakav problem ;)
pozdrav svima
b.o.Y.c.h. ČK
09.06.2010, 14:02
Pakleno je vruće ovde kod mene, a još sam i izgorio na suncu..
nesaband
09.06.2010, 14:03
mlad sam ja jos =)) ima vremena naucicu ja to.GW 8 volim a telefone bas i ne.
pozdrav
@Dell
Dobru si "stelu" imao na polaganju vozackog....:)....cestitam....
@del cestitam i nek je sa srecom;)
milanceshow
09.06.2010, 14:43
Cestitam Dell!Jel si bio sa drustvom da proslavis negde u kafani?
hvala momci ;) bio na sladoledu s ekipom rano je za pijenje, veceras cemo :D :D :D a Sejo cale me je cekao pred poligonom sa sluzbenim autom :lol:
Čestitam d3llbQy,polako vozi!
dejantb15
09.06.2010, 15:49
@dell, Srecno i sve najbolje !!!
e hvala ljudi od srca...
necete mizameriti stotek sad odgovaram,ali mozete predpostaviti u kakvom sam stanju bio do danas :p ...sad je malisan dosao kuci pa se "ludo zabavljam"....
@milanceshow
znam braticu , znam...imam vec u kuci "pevacicu" od 4 godine :-)
jeftabgd
10.06.2010, 00:49
@Medino-Sve cestitke za sincinu.Pocni da skupljas lovu za prvi rodjendan,bar Tyros 3 da kupis detetu za start.
@Dell-Svaka cast za vozacki ali vodi racuna sta radis......Ne brze od zivota.
medinu i deliju srdacno cestitam na lijepim i uspjesnim dozivljajima.LP
Položio sam vozački :D, ajmo se vozati ko smije:lol:!
izvini damire, tek sad sam procitao tvoj post ;)
naravno i tebi sve cestitke!
i samo polako u voznju!
pozdrav
hvala vam momci jos jednom ;) a ja tek vozim od srijede kad stignu papiri, naravno sporo i po propisima i necu da parkiram lupajuci u kontejnere :lol:
@Dell
I sa naljepnicom sa slovom "P" na zadnjem dijelu automobila.
Onda sam lagano,i nemoj za pocetak preko "ceteres" na sat....:)
Mozes staviti i onu naljepnicu "Beba u autu"....;)
:lol: :lol: :lol: P cu ja sebi isprintat i stavit naprijed ono kroz staklo da se vidi, necu da se obiljezavam ko P** :D :D
aleksandar031
11.06.2010, 18:09
svaka cast dare,da je ziv i zdrav:)
sunce im kalaisano :mad:
meni doso tehnicar bas kad da pocne 2 poluvreme utakmice RSA-MEX i nisam gledao nista vise od igre ... al zbog toga sad imam HD-TV i HD-receiver :">
uz to sam dobio i brzi internet ... http://www.speedtest.net/result/844346387.png
uuu brate grandia..svaka cast za speed,ja jedva 4mb/s i kao zadovoljan sam! :S
Kod koga si prijavio jel u posti???? i koliko mjesecno??? zavidim ti na hd-u... sad mores brojati travke po terenu
http://www.speedtest.net/result/844545041.png
Meni ovoliko, a placam samo 1024kb =))
Sad ce skoro godinu dana kako mi se zabagovao net, i umesto da download bude 1024kb, on je ovoliki...
A placam cenu za 1024 :)
kod mene varira, posto je bezicni, nekad oko 0.5 , a nekad i do 5.5 , za koji dan bi mi trebali neko pojacalo ugradit pa da bude stalno, a placam za 2 :D 15 €
jeftabgd
12.06.2010, 00:50
Zavrsio SAM jos jednu skolsku godinu.Radujem se raspustu vise nego sva deca zajedno.Dva ipo meseca slobode i odmora od razvozenja i cekanja po hodnicima osnovnih,muzickih,sportskih skola i sl.:D<:-P=D>
kako ide kcerki u muzickoj, jel na caleta? :)
yamahapassion
12.06.2010, 01:26
Grandia kod kojeg provajdera si se prijavio? jesi morao uzeti sve u paketu, ili moze samo internet. Pitam zato sto je bas budzevina od interneta, pa da znam ko to radi, mozda i ovde ima ta firma. I da, ako nije tajna koliko kosta to zadovoljstvo mesecno?
Ma grandia sad surfa ko da ga vidim na dasci kose lete na sve strane valovi nose :))
da ti grandia od toliko brzog interneta ne dobijes prehladu od propuh :lol: :lol: :lol: moji ce unuci imat tako jak net hahahahahahahahaha
jeftabgd
12.06.2010, 14:54
Ma klasika,klavir ide super ali je solfedjo malo dosadan.
Grandia kod kojeg provajdera si se prijavio? jesi morao uzeti sve u paketu, ili moze samo internet. Pitam zato sto je bas budzevina od interneta, pa da znam ko to radi, mozda i ovde ima ta firma. I da, ako nije tajna koliko kosta to zadovoljstvo mesecno?
izvinjavam se momci!
to je UPC (chello)
placao sam do sada skoro 75,- evra za digi-telekabel sa receiver 160gb, za telefon i za internet 1024 kb/s ... najvise me nervirao taj receiver koji ima tako glup menu i spor je kad menja programe pa sam isao kod provajdera da se zalim :D
kazu ima drugi receiver sa 250gb(tog imam sada) i preporucuje mi da placam 5 evra vise mesecno a dobijem taj novi receiver, nov router(2 antene) zbog vece brzine interneta, teoreticki 100mbit, i 500 minuta free za telefon do 4. regione evrope (tu pripada i srbija) ... za tih 5 evra sto placam vise, na kraju ce mi telefon racun biti manji jel sad smem u austrijsku mrezu da zovem dzabe ...
driftkiller
12.06.2010, 20:04
Evo da se i ja pohvalim da sam završio prvi razred mašinske škole sa prosjekom 5.0 ( sve petice ), i taj prosjek jedini imam u školi od svih razreda ove godine.
I više nego sretan :)
U današnje vreme to i jeste za pohvalu. Samo tako i nastavi. Svak čast.
driftkiller
12.06.2010, 22:38
Hvala vam svima! ;)
milanceshow
14.06.2010, 14:35
:lol: :lol: :lol: moji ce unuci imat tako jak net hahahahahahahahaha
Jel se to hvalis da si skinuo mrak? =))
@Dell
I sa naljepnicom sa slovom "P" na zadnjem dijelu automobila.
Onda sam lagano,i nemoj za pocetak preko "ceteres" na sat....:)
Mozes staviti i onu naljepnicu "Beba u autu"....;)
sejox druze, za ovo "ceteres" sam se smejao ki konj!
a ono "P" ... to ne skontam, jel to znaci Pensioner?:confused:
pozdrav
dejantb15
14.06.2010, 16:07
Ja mislim da to znaci pocetnik,i to je obavezno kod nas u BiH.Znaci kada neko tek polozi vozacki on na autu neko vrijeme (neznam tacno koliko) nosi tu naljepnicu.:)
2 godine, inace bi se to trebalo lijepit nazad na auto da svi vide, ali ja cu to isprintat i stavit ono na staklo s unutrasnje strane, a cet'eres' ti je kod nas mostaraca vecinom sinonim za temperaturu, pa se to samo malo jos razvuce :)
uff ... al sam se brukao sad ... =))
odoh ja u cosku da se stidim ... "P" kao pensioner ... pa to samo meni moze da padne na mozak:lol:
za moje opravdanje, da ne ispadnem bash toliko zaostalan:
u svakoj drugoj drzavi se ispise cela rec "pocetnik" il "beginner" il "anfänger" ...
al trebao sam da se setim da to na balkanu nije tako kao u ostalim zemljama :">
@grandia
Naljepnica sa slovom P na automobilu znaci,da istim upravlja "pocetnik",
u stvari osoba koja je svjeze polozila vozacki ispit.
Prema zakonu u BiH,slovo P su te osobe duzne imati na vozilu dvije godine.
To znaci da nas Dell na "svom" autu (caletovom,a cijim drugim) ce morati istu da ima zalijepljenu do 2012.godine.
Ali ima jos nesto:
-posto Dell ima 19 godina,on ne smije voziti izmedju 23h i 05h,sve dok ne napuni 23 godine zivota ili tri godine vozackog iskustva.
A bas je taj termin u "trecoj smjeni" veoma bitan za njega,jer je to vrijeme
"nocnog lova".....ali on ce morati ipak loviti po danu....:)....nadam se uspjesno....
18 godina :) a caletovo cu vozat par mjeseci, dok ne kupim golf 3 , inace cuo sam da je pred ukidanjem taj zakon voznje iza 11, nadam se :D
A ženske ima samo da gledaju,pa kad vide nalepnicu biće "ijaooo nećemo jbt kod ovog početnika,mi bi nekog iskusnijeg" :lol:
pa nece mi P na gacama bit :lol: :lol: :lol: :lol:
Kamo srece da ti bar P stoji, nego josh nisi ni P zaradio! :))
ispadosmo iz teme, a ja sam kriv :D (opet!)
marnele, P na gacama znaci = PROFI il PROFESOR :lol:
hvala za informacije drug sejox, nije lose takvo nesto znati ...
jadni mladi vozaci i vozacice, al verovatno je to i za njih bolje ... trebalo bi takav zakon svuda u evropi
pozdrav
slusajte sta grandia kaze, pametan covjek ;) :D
milanceshow
14.06.2010, 22:27
Na slovo "P" postoje mnoge reci........... :)
yamahapassion
15.06.2010, 00:58
Evo i ja a se konacno pohvalim. Uzeo sam danas novu PC konfiguraciju posle duzeg razmisljanja i razgovora sa kolegama tu na forumu.
Procesor: Intel core i5 650 3,20 Ghz
ram memorija: 6 GB
Graficka: ATI Radeon HD 5450 sa 1 GB memorije (sa podrskom za DirectX 11)
Hard disk 1TB
ostalo sve klasika....
Evo testiram je pod vrlo surovim uslovima pa cemo da vidimo sta ce ispasti hahaha... Za sada sam zadovoljan posebno prelaskom na windows 7 koji je zahvalan za rad. Mislim da mi u sledecih 3-4 godine nece padati na pamet da menjam komp.
driftkiller
15.06.2010, 20:27
Zanima me samo ikao je offtopic, da mi kazes koliko si platio, jer i ja planiram prelazak na novi PC.
Ako neces ovdje posalji mi na PP cijene.
Pozdrav
yamahapassion
16.06.2010, 03:15
ma nema veze, mogu i tu da kazem. Dao sam za konfiguraciju 699e, znaci samo kuciste bez monitora, posto sam nedavno kupovao monitor.Mogu ti reci evo drugi dan isprobavam i testiram i prezadovoljan sam. Ovo ne da ide ,nego leti. Samo moram josmuzicke programe da instaliram da vidim kako ce to da radi, inace ove igrice i zaebancije voza bez problema.
driftkiller
17.06.2010, 15:08
Pa dobro čini me se bas dobra konfiguracija, ali ja ne igram igrice, mene zanima što se tiće audio-video produkcija, znači kako rade Reason 4, Nuendo, Cubase, After effects, Premiere, Photoshop, 3D Max.
Kad probas te muzicke javi nam.
;)
pozzz
Konacno mi istekao ban.A u medjuvremenu sam kupio svoju prvu klavijaturu....
Osim sto je SRBIJA pobedila nemce,zena mi danas polozila testove za voznju iz prve(bez greske),i pogodio sam extra dobru tezgu...sve danas!!! predivan osecaj!!!:)
b.o.Y.c.h. ČK
22.06.2010, 01:02
Diploma u ruci, završen tečaj engleskog :)
Nek je srecno druze..Pooz
harepa50
23.06.2010, 14:48
Zavrsio sam ispit iz klavira u Srednjoj muzickoj sa ocjenom 5 :D
Cestitam "pianista"....;)
i ja malko da se hvalim :D
al kao prvo da se izvinjavam svima koji su mi ponudili "prijateljstvo" a ja corav nisam video to, pa sam ih pustio da cekaju ... na kraju ispadoh arogantan a to ne volim uopste :">
uz moje stare prijatelje kreso i zeljko dobio sam ponudu koju sam rado prihvatio od: gega, bokiveliki, goran82 i da ne zaboravim shkore :D
hvala momci i jos jednom sorry za cekanje ...
ovo zvuci sad malo na kic al meni je ok =))
pozdrav svima
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.