Pokaži Full Verziju : Ajde da se hvalimo....
Strane :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
milanceshow
06.12.2008, 13:18
Samo redovan seks......moras jednom dnevno,a ne jednom mesecno.......;):D
Sta ce covek kad vise voli hamburgere i burek...:lol:...a voli on i seks...i uvek ga se rado seca...:lol:=))
jeftabgd
06.12.2008, 14:03
Nazalost,nema lakog nacina za skidanje kilaze.Ovo sto ja praktikujem je Vitaplex rezim ishrane,program za detoksikaciju.Ne umire se od gladi ali se mora precizno pridrzavati uputstva da bi bilo nekih rezultata.Proslog leta sam za 18 dana skinuo 10kg.
Momci samo vi zezajte zato ja svake godine po jedno dete....hehe...Malo šale ali što se tiče toga iskreno rečeno gazim non stop ali ništa ne pomaže...Stvarno ne mogu da zaspim ako ne jedem ujutru kad stignem...A znate i kakve su razna veselja,pečenja,meze---Budala samo može da odoli...Tek mi je 23 godine a već mi se oteže šlauf pa moram da skontam šta i kako...Trčanje sam probo pa stalno se znojim i izgladnim da to sve povratim nazad,tako da ne znam šta bi...A inače da se pohvalim da ću za Novu da dobijem novi helikopter...ne pravi već na daljinski,eno vidio sam da me draga hoće da iznenadi pa sakrila u ormaru katalog...E sad samo ne znam dali da joj zaokružim kojeg da mi kupi da nebi pokvario iznenađenja...
milanceshow
06.12.2008, 16:32
A mozda ti brate moj ne *ebes kako treba?Mozda gresis u necemu?
Mozda @ebe @ebe pa promeni ruku...:)...od toga se ne mrsavi....:lol:
nije bitno kolikop puta, bitna je tehnika kojom rasplazes,od toga kila pada....ja recimo roknem jednom mjesecno al posteno,i da napomenem,kile nemozes skinut kod kuce,izvan kuce kad rokas to je ubrzani proces,prije se kile gube.....znate kako sam ja prije govorio trebama,ja ne mogu dugo al za to mogu vise puta.....hehehehe
Mozda @ebe @ebe pa promeni ruku...:)...od toga se ne mrsavi....:lol:
Eto Biser Mudrosti.=))=))=))
nije bitno kolikop puta, bitna je tehnika kojom rasplazes,od toga kila pada....ja recimo roknem jednom mjesecno al posteno,
Iskreno do bola i cak mozda i poucno za mladji narastaj....:)
Pa da...jednom mesecno...al´u svakoj kuci na 200m radijus.
A znaci racunaju se i Galetove komsinice.
E tu je nenadmasan.Cak mislim da je precnik djelovanja i veci.
Tunel do tunela....
Gori je od svih vinkovackih krtica i rovaca...:)):)):))
Pored redovnog sexa, potrebno je da se drzi i AVOKADO dijeta. Znaci jedes sve osim avokada. Ja drzim tu dijetu vec godinama, godinama nisam jeo avokado. Sta da vam kazem, rezultati su fascinantni, imam 107kg.
Iskreno do bola i cak mozda i poucno za mladji narastaj....:)
Mislis ono...bez starca nema udarca...:lol:
cvelepa50
08.12.2008, 01:28
evo da se i ja pohvalim : smrsao sam za mesec dana 15 kila...i braco mila obisao sam sav komsiluk...:)
Kako? O.o
Daj recepat!
Ja se za toliko ugojio 7 kila... :D
milanceshow
08.12.2008, 19:00
Recept: Preselis se kod cvelepa50.;)
Nije problem u tebi,nego u komsiluku........;)
U pravu si Milanche.Cvele je otkrio recept-obilazak komsiluka.
Ali mora da je drugar Vaxter,zaboravio na tu "gradjansku duznost i obavezu":)
Kazu stari ljudi-komsiluk je "drugi dom",a ja vjerujem starijim....;)
cvelepa50
08.12.2008, 22:16
vaxter dodji na mesec dana kod mene u austriju...pa da ti pokazem malo ovaj moj komsiluk...:D:D
pozzz
E cuj Cveleta hahahaha
Skinuo stomak i ugledao nesto ispod....Napokon....:)
milanceshow
09.12.2008, 00:19
=))=))=))
Hmmm................stopala mozda?
=))
Kako? O.o
Daj recepat!
Ja se za toliko ugojio 7 kila... :D
To ti je Brate pravi Austrijski recept za mrsavljenje...zaposlis se na baustelu ko tonski tehnicar...svaki dan preneses po tonu-dve dzakova i smrsas...prosto...:lol:
Tonski Tehničar...Svaka čast nema dalje...
Evo da se pohvalim da za koji dan dobijam helikopter...
Čim stigne odmah ću da vam ga pokažem...mislim helikopter...;)
Neces ti to umeti da teras!:p
Skinuo stomak i ugledao nesto ispod....:)
Ja se držim stare narodne izreke koja kaže:
"Hebo majstora kome kisne alat"...:D
Jaooo nećaće!!!
Kuku meni..........
Umjesto da sa ženom praviš helikopter, ti to kupuješ!?
Auuuuuuu......
=))=))
Lijepo ti dođi starom Svirku, ja ću tebi kupit autić na daljinski,
pa ćemo se skupa igrat....=))=))
Pozdrav društvo!
Svirko
@Burli
Naravno,da je ta izreka potpuno ispravna.
Ja zbog toga i imam "strehu" ili "okapnicu" i nema prokisnjavanja.:)
Ali to ipak jos uvijek nije "tenda" ili sator....velika je onda hladovina.:)
@Sejo
Okapnica je ok...cisto da ne kisne...al tesko kod mene napraviti ladovinu,sve i planinu da posadim ne moze mu ladovinu napraviti...:lol:
U mom kraju kazu da ispod brega najbolji kukuruzi rastu...
milanceshow
09.12.2008, 18:13
Ispod golem kamen,golem gušter leži.......
cvelepa50
09.12.2008, 18:21
eee moj sejo...da je tebi znati...hahaha :D
ma dobro je reko ovaj kolega...zaposlis se na baustelu i deri...:D
milanche007
10.12.2008, 00:15
i dokle traje konkur za hvalisanje,xaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!
Uzeli smo oko 100e baksis po coveka...:D:D:D pa i to je nesto...
Evo da se pohvalim da "smo" (više žena nego ja) kupili MENI helikopter...
Sutra ujutru stiže brzom poštom,tako da oko 11-12 treba već da ga raspakujem...
Pošto znam da ima samo JEDAN čika koji obožava igračke z avelike kao i ja (MillancheShow) ovom prilikom bi upito imal još ko da se bavi s ovima RC modelima (Avioni,Helikopteri,Rakete,Reaktori,itd...) pa da mi se javi na PM...I da ne zaboravim još slikica moje nove ljubavi...Ovo mi je poklon za Bajram,Božić,Novu,i za sve što nisam dobio ove godine;):D
=))=))=)) Koliko se meni cini ovo ti je za dve naredne godine!!!
milanceshow
10.12.2008, 23:05
Mocno je !!!!!!
Brate!!!!Ozeni jos 2-3 zene ,pa da vidis sta ces sve da dobijes!!!!=))
"Glavobolja se ne racuna"
2-3 zene=2-3 helikoptera svake godine...:-O:rolleyes:...ma dobijes odma ringispil ko u luna parku...:lol:=))
TomyCroSound
11.12.2008, 03:08
a koliko to košta?
Za cjenu nebi javno...
Zavisi...
Dječiji modeli su od 70eur pa nadalje a profi sa nitro motorom (1,5m dužine),60.000 obrtaja itd koštaju oko 2000eura samo sa glavom motora,bez ostalog...Kad bi se čovjek s tim profi igro moro bi spucati za takmičasrki model i do 3000-5000eura (zavisi kakv material kupuješ aluminij ili carbon)
...ALI....
Svaki mjesec ako si u kakvoj sponzoriranoj ekipi dobijaš 250eur mjesečno (jednom sedmično ideš na "trening" sa mašinerijom) a za svako takmičenje 400eur za učešće (dobiješ) a za nagrade da ne govorim...
Lani je na njemačkom takmičenju pobjedio momak 20 godina iz Poljske i pokupio 6000eura nagradu (zavisi od sklada i manifestacije)...Sve te ekipe i klubove financiraju jake firme modelarstva a imaš i kategorije u BUGGY (autići za offroad),Formula 1 (to znate),Avioni na rekreativni pogon (najskuplji hobi),klasični dvokrilci i četverokrilci,sa 2 motora ili 4 i više motora...Zatim tu je i lađarska od barki,jadranica,glisera,nitro pogona,reaktivnih pogona,itd,itd...Da ne nabrajam---Investicija jeste ali Januara se upisivam u jedan klub u kojem ću godinu dana plaćati MALU članarinu i ako mi uspije da se probijem i šta savladam toliko bolje a ukoliko ne bude ništa,bar imam jednu igračku za par godina,Pozdrav!
Evo ga...
CJELI dan ga sastavljo,čak pobjego s posla prije vremena...
Vrjeme je slabo pa ne mogu da ga isprobam,ali zato ću iskorititi za štelanje servo motora za eslise...
Na prvo slici kad sam ga sklopio (upustva ko slaganje LEGO kockica)
I moja 2 helikoptera,ljevi je novi a desni je "stari" kinez...;)
jeftabgd
11.12.2008, 20:06
@Alix-Jel' to leti?Kako i koliko?
al bundy
11.12.2008, 20:42
alixe druze,u pogranicnoj si zoni
slovenija,hrvatska italija austrija
iskoristi te rekvizite na bolji nacin
okaci nesto sto se nesmije javno prenosit (a znas vec sta mislim) i leti preko grane.
tu je para :)
nema potrebe da leti preko grane kad je ionako nema-osim prema hrvatskoj...
al bundy
11.12.2008, 21:35
.....mene budale....=))=))
evo smijem se samom sebi
ja sam u svici pa smo jos uvjek okruzeni granama.
Evo koliko sam upoznat sutra i tamo padaju granice...-osim na aerodromima-to će malo kasnije.
al bundy
11.12.2008, 21:41
necu vise nista da kazem...:confused:
milanche007
12.12.2008, 18:53
evo i ja da se pohvalim dobio sam ritam masinu ALESIS SR16 na neko vreme,tako da cu imati sa cim da se igram u narednim danima:D
Evo,
ja jučer kupio Shure WH20XLR, i odmah dao napravit kabal sa prekidačem ON/OFF na CANON jacku.
Nije nešto, al opet veseli...........
Dobio sam harmonijum. Za mladje forumase koji znaju samo za elektroniku, to je klavijatura koja ima slican zvuk kao harmonika, i radi isto na vazduh, ali nema meh nego neku vrstu kompresora koji pumpa vazduh.
Nema line out, nema midi, ne prima semplove. Nema ni zvucnik, cist prirodan ton.
Ne znam sa kog arheoloskog nalazista stize, ali je bas interesantan ukrasni detalj u jednoj muzickoj sobi.
Eto meni su u skoli svirali na harmonijumu.
Bio je i klavir,ali je to "cudo od tehnike"(harmonijum) bilo mobilno i prenosivo.
Evo moram mome ujkanu Svirki da čestitam za mikrofon...
Ujkane sad si ko Kosmajac ;)
Upravo sam stigao sa proslave 18. rodjendana jednog klinca iz moje (ustvari zenine) dalje familije. Sastav orkestra je bio: 2 pevacice, jedan pevac i jedan klavijaturista. Sto se tice pevacica, par puta sam u zivotu cuo i gore. Pevac dobija prelaznu ocenu, ali jedva. Klavijaturista pusta fajlove, i to dobro zvuci. Kada neko naruci pesmu koju nema na hard disku, (inace svira PA60), onda "svira". Desna ruka mu jos i radi, mada imam utisak da ima malo problema sa cirkulacijom. Leva ruka - nista. Znaci, pusti ritam, ubode akord iz koga se pesma svira i ne menja ga do kraja pesme. Zvuci jezivo.
I sta se ja tu hvalim? Pa ima nekoga od koga ja bolje sviram!!! To je poenta!!!!!!!!!
Mrzim fajlove samo toliko
Pozz
Evo,
ja jučer kupio Shure WH20XLR, i odmah dao napravit kabal sa prekidačem ON/OFF na CANON jacku.
Nije nešto, al opet veseli...........
Svirko di si ga kupio i koliko platio ako nije tajna?
Pozdrav prijatelju!
Evo, platio sam ga oko 130 Eura, al još naknadno kabal sa Canon jackom na kojem je prekidač, nekih 25 Eura.Tako da imaš sve pri ruci, zakvačiš sve za remen, i isključiš se i uključiš kad hočeš.
Znači sve skupa negdje oko 150-155 Eura.
I mogu reći da sam prezadovoljan sa radom, jedino me glava boli,jel valjda ju imam preveliku, a onaj metalni okvir za držanje je malo prečvrst, ili je moja glava kockasta previše:D
A adresu ću ti poslat na pm.
Svirko
E da se i ja pohvalim,kupio i ja mikrofon kao i nas kolega svirko ,shureWH20XLR,sutra je test proba pa cemo vidjet kako radi,u music-shopu sam ga testirao sa betom 58a,znaci jedan pored drugoga,svi parametri jedanko podeseni na obas mikrofona i mogu reci da nije bas neka veloka razlika ali se osjeti da je beta naravno bolja i kvalitetniji i konkretniji zvuk daje,ali hocu reci da mu i ovaj pilot ne bijezi puno,samo sto se mora dodati podosta basa i zeru pojacati vise od bete da bi podjednako radili,ali kao sto rekoh sutra ce biti generalna proba...
Ooooooooo, prijatelju Josipy,
sve čestitke na mikrofonu!!
Neće ti bit žao što si ga uzeo, vidjet češ!
Jedino, ako imaš ovako malo veću i nepravilnu glavu ko ja,
onda se pripremi, jel onaj okvir šta ide oko glave, mnoooooogo žulja.....
Srdačan pozdrav,
Svirko
Jesi ga ti vec probao na razglas ,kako radi,ja nemogu docekat da ga probam sutra?
Probao ja već njega,
odradio jednu svirku,
zato ti kažem da već pod kraj boli ćošak na glavi:D
Pozdrav
Pa malo si ga rastegni onda......;);)
Koga da rastegnem?=))=))=))
Pa mikrofon kolega,mikrofon...=))=))
Rastegnes malo onaj okvir i onda ce bit bolje,nece žuljat.....;)
Aaaa, mikrofon...........:D
A ja već mislio..... pa reko kud ću više...........=))=))=))
Nije bas za hvalu, ali bice da sam zaradio upalu pluca :( :( :( ... Dobio sam saku antibiotika dnevno da pijem.... grrrr ... Ne mogu ni pusiti!!! Strasno
evo,zato cu ja da se pohvalim...danas mi je podjendan...e pa, SRECAN MENI RODJENDAN !!!
milanceshow
22.12.2008, 14:22
Blago tebi!
Nek ti je sa srecom!!!
Sve najbolje prijatelju od srca!
Neka si živ i zdrav i dočeko ih još mnogo!
hvala drugari,hvala...i vama zelim isto.
Evo das e opet pohvalim,stigo mi PA50 i Tr po neznma koji put vec....:p
To care!
Sad ti je kmbinacija kod kod našeg La Alena-Blatusana...
Vala si se opasno bacio u kupovinu,te mikrofon,te klaviature...
Ma uživaj ti meni care i neka te posluže...
PS: ma vala samo nek je korg,pa bilo koji....hehehe...;)
Ma care ja ti stalno nesto mjenjam,volim sve probat,tako da neznma gdje ce ova prica zavrsit......:p;)
Jedna slika=1000 reci...:lol:=))
RadeKOKI
23.12.2008, 23:52
ta slika vredi 6200-6300EU :D hihihihihi
Brate...sliku cu ti pokloniti,nije problem...:lol:=))
RadeKOKI
23.12.2008, 23:57
o bas bi mi bilo drago da dobijem ovu sliku na poklon cist raritet !! stavicu je u licnu KARtU umesto svoje slike :D
Bolje bi ti bilo da u licnu kartu metnes 6200-6300 evrica umesto slike...:lol:
milanceshow
24.12.2008, 00:13
Samo da se pohvalim da je moja slika lepsa,ali zbog njene velike vrednosti ja nesmem da je postavim ovde!!!!!:D
Da je neko ne downloduje za dzabaka!!!
RadeKOKI
24.12.2008, 00:15
bilo pre dve nedelje toliko jevrica odneo sam u banku ba isplatim kredu sad sam shvorc kao crkveni mish :D
@ Milanche...rasitni je Brate...:lol:=))
RadeKOKI
24.12.2008, 00:18
Rolandinjos, moze li ova tvoja sa slike da smakne taj ruzan natpis da vidimo sta pise ispod :D
@ Rade...ja bi pre nju..."turio na kolac" nego skino natpis...:lol:=))
RadeKOKI
24.12.2008, 00:27
brate!! gori si od bajazita ! :D
Nije da se hvalim al' Milanche mi reko "foru" kako da namontiram da mi "jatagan" bude 30cm...savijem ga na pola....:lol:=))
milanceshow
24.12.2008, 00:38
Da se pohvalim da sam onu Korginjosovu.........pa sada mora da nosi sliku da bi pokrila bunar..........
P.S.....Mnogo je rutava........
Ahahahahahahahahahaa...Brate...hvala sto si je depilirao umesto mene...=)):lol:
RadeKOKI
24.12.2008, 01:12
Jedna slika=1000 reci...:lol:=))
ne slika jeste skupa mada ovaj u sredini kako se ono zvase pa2x to kvari izbrisi ga sa slike kvari :D hihihihihi pozzzzz
milanceshow
24.12.2008, 01:33
Brate!!!!Pa covek stavio to u sredini kao izolator.Cuo sam da je plastika dobar izolator!!!!!=))
Recikliram plastiku-povoljno....;)
RadeKOKI
24.12.2008, 01:37
meni treba dosta plastike da preselim LIMUN (drvo) mala ova saksija otkupljujem korg plastiku placam realno !
Brate!!!!Pa covek stavio to u sredini kao izolator.Cuo sam da je plastika dobar izolator!!!!!=))
Jeftinije mi se uvatilo nego da stavljam stiropor...:lol:=))
milanceshow
24.12.2008, 01:56
Evo da se pohvalim umesto Seje.........
Covek je postao jedan od naj jacih gazdi u okruzenju!
Poceo je da reciklira Korgove!!!!!
1.Dobija pare iz drzavnog budzeta za ekologiju (jer unistava kacerogenu korgovu plastiku)
2.Materijala ima na pretek (opste je poznato da se korgovi naj vise kvare)
3.Razvio je biznis - prodaje saksije za muskatle,filadendrone,fikuse i limune za 3 i vise rupa
4.Takodje radi i popilotne od te plastike....
gazda u svakom pogledu svaka cast
Nakon ovog Milanchetovog posta da se pohvalim:
Nabavio sam dvojicu dobro uhranjenih i nabildanih tjelohranitelja.:)
Ko zna iza kojeg coska viri "Korgovac"....
Uvali me covjek u trosak,samo tako....
RadeKOKI
24.12.2008, 02:10
sejo brate moras da ulozis da bi zaradio, danas se mnogo lepo zivi od ekologije drugo pomazes ljudima da duze zive cistoj nezagadjenoj okolini. Veliki pozdrav i sretna radnja naravno i dosta korg plastike !!
ps. ja ulazim u biznis otkupljujem korg gvozdjuriju i topim za sartid !
Momci,nemojte tako...ovde ima i male dece...=)):lol:...ima da se rasplacu...:lol:
P.S. Sejo prijatelju ono kako kazu najteze je doci do prvog miliona posle sve ide lako...ja ti zelim da sto pre dodjes do toga i verujem da hoces jer ta reciklirana Korgova plastika ide ko alva...:-)...a fala Bogu ima je kol'ko volis...:lol:
milanceshow
24.12.2008, 02:19
Jel za eksere Rade?
Ali samo ove male eksercice za neke vilerove goblene i tako to.Ako pravis ove velike bice slabi za neki ozbiljan rad.Slabi su brate.......
jeftabgd
24.12.2008, 03:01
E,svaka vam se dala majstori.Sad sam dosao sa tezge,s*eban,ko da me avion udario ali ste me oraspolozili sa ovom za*ebancijom.
Ja sam cuo da u Skandinaviji(posto je mnogo hladno)melju Korgove i koriste za fasade,za izolaciju.Kazu Norvezani da ima mnogo velike izolatorske osobine.=))
milanceshow
24.12.2008, 03:04
Da da!!!!I ja sam cuo!!!!
Ali oblazu sa spoljasne strane zato sto je plastika kancerogena!!!!:D
@ Milanche...hoces da kazes da je Korgova plastika radioaktivna? :-O
ZAJEBANT NO1
milanceshow
24.12.2008, 03:14
Jeste brate!!Reko mi Sejo!!!!
Zato Sejo i ima koristi od drzavnog budzeta koji je predvidjen za ekologiju.Placa ga drzava jer on pomaze ekologiju!!!!
ZAJEBANT NO2
Ma samo nek se Sejo obogati na tim ozracenim Korgovima...da i mi imamo od koga da zajmimo pare kad zagusti...:D
Radioaktivna-izuzetno....
Zaboravio Milance da kaze da u Norveskoj slikaju pluca tako.
Stanes iza Korga i slika original....
ZAJEBANT NO3
milanceshow
24.12.2008, 03:23
=))=))
Kad ustanu korgovci ujutru,pa kad pocnu da citaju!!!!!=))
Ajme sto ste vi Rolandosi zahebani,sad ste hebali ježa kad se ovi korgovci podizu iz kreveta.......=))=)) Ajme.......
:mad: Za Korg necu da cujem niti jednu losu rec :mad:
Na kakvim li ste vi drogama nocas bili :lol:=))
Ha HA ha.....predblagdansko ludilo........=))=))
:lol:
A ja sam čuo da Rolandovi aranžeri mogu čitati samplove ako u flopy drive staviš malo sarme.
Ha ha ha...
Odma iz Milancetovog Rolanda vadim Flopy i jedem ga sa sve sarmama i to bez pardona :p
skoricnik
24.12.2008, 09:34
Pa da, Rolandovi aranzeri kad se nagutaju sarme dobiju semplove podriga i tako tih radnji =))
RadeKOKI
24.12.2008, 11:51
heheheheh :D kako zanimljiva tema lele !!
@Milanche....sto se tice ti ekseri i tako to, to je samo privremeno resenje dok ne udjemo u EU onda ce iz kine uvoziti mnogo kvalitetnije do tad smo u traziciji i moramo se prilagodjavati ovo je za sad najbolje resenje, zasto: prvo - spasavamo kolege i okolinu od kancerogene plastike, a gvozdjurija u eksere malo losijeg kvaliteta, al bolji od onih sto sad uvoze japanci tako da ..... mada hemicari su provalili da je ta gvozdjurija kvalitetnija za pecanje za dubinke tvrde za hvatanje soma dusu dalo, tako da se prebacuje proizvodni program 50-50%....exeri i tegovi (umesto olova) ima porucena prva tura za februar - mart za takmicenje na dunavu !
ja sam isto cuo da rolandovi zipovi rade samo kad ih zamolis sto puta,a ako nije zip raspolozen slobodno baci carsav na njega i trazi pomoc od prijatelja ili ustekaj neki korg da se ne sramis.ha.ha.ha....
jeftabgd
24.12.2008, 14:00
Malo zezanja uvek dobro dodje,a ima nas ovde koji smo polutani tj.KorgRolandovci,pa zamislite kako se mi ocajno osecamo i kakav dusevni bol trpimo.Kupicu Yamahu samo da se izvucem iz ovog visevekovnog sukoba koji preti da predje u treci svetski rat.;)
Ovo preti da se pretvori u ozbiljniji sukob...:-O...gde li je Sejo da "reciklira" ove Korgove...:lol:=))
milanceshow
24.12.2008, 14:13
Sejo mu dodje kao neki Aleksandar Veliki ili Dzingis-kan.........Videcete vi korgovci kad Sejo dodje!:D
I da se pohvalim da sam se cuo sa Sejom i da je vec krenuo.......!!!! =))
EDIT: Zaboravio sam da pomenem -ZORO Osvetnik,Vitez Koja,Betmen......itd!!!:D
Kad pomenu Seju,moram malo da ga "ogovaram" dok nije dosao...posle ce da bude belaja...:lol:
Evo kako Sejo cestita muzicarima praznik...:lol:=))
Svima koji slave,zelim sretan Bozic,i da ga provedete u zdravlju i veselju u krugu
svoje porodice.
Sejo...da me kolege ne shvate pogresno al' gde nadje muzikantima da zelis da praznike sede kuci u krugu porodice kad je to prilika da se namlate neke pare...:lol:
...izvinjavam se svima al' ovo je bilo jace od mene :lol:
P.S. sala mala...
Malo zezanja uvek dobro dodje,a ima nas ovde koji smo polutani tj.KorgRolandovci,pa zamislite kako se mi ocajno osecamo i kakav dusevni bol trpimo.Kupicu Yamahu samo da se izvucem iz ovog visevekovnog sukoba koji preti da predje u treci svetski rat.;)
Brate...mislim da je ovo prava stvar...:lol:=))...i onda nema ko da se ljuti...:lol:
RadeKOKI
24.12.2008, 14:26
pa znas kako, lepo je ovo al gle opet koliki je roland ! mogao bi da ukrsti roland-a sa jamahom i to bi bilo bas ono pravo :D hihih ljudi ova tema ode daleko.
ps. nemoj da se neko ljuti cista sala :D bolje nego da se koljemo pozdrav !
O Rolandu:
Roland radi,ali moze i da gradi.
Kod mene se u posljednje vrijeme grade neki veliki tornjevi i imao sam izuzetnu ponudu da svog Rolanda prodam kao najbolju vrstu armature.Glatko sam odbio.;)
@rolandinjos
Evo prijatelju,nabavio sam specijalno vozilo i kruzim po gradu.Gledam gdje god je otvoren prozor,jer je to potencijalno mjesto iz kojeg bi mogao da izleti Korg.
I evo jedan link,pa po naslovu teme vi procijenite da li treba ovoga Korga reciklirati i spasiti jedan mladi zivot....:)Humanost,na prvom mjestu
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5780
O cestitanju praznika si stvarno djelimicno u pravu.Istina je da je svaki dan Bozic ili Bajram,kad je covjek zdrav i ima novaca.Ali porodicne ljude cesto starost pita gdje im prodje mladost.Ovo se odnosi na porodicnu praznicnu atmosferu.A o tome sto sam ja licno zbog vrste posla najmanje kod kuce-to ne mogu prezaliti.
PS: Stvarno je izgleda istina da su ljudi koji imaju Yamahu,najpametniji.Vrlo mudro sute i posmatraju sa strane i ja im cestitam na tome.
Mada ja imam razvijenu tehnologiju i za njih.:)
Sve je sala i zdravi i veseli bili.
Ma ja mislim da konzumenata Yamahe i nema da bi digli glas...uostalom da pricamo o vanbrodskim motorima ili skuterima pa da se i oni jave,ovako...nema bre sta ni da kazu...:lol:
Ma kazem im ja...nije momci u redu...al ne vredi...:D
zato prelazim na CASIO i niko me nece prozivati...hahaha...
cekaj samo da izadje pa3xpro evolusion pa cete videti vi...
i setis se jos necega : "tata,kad ces mi kupiti pa2xpro?", "kad izadje pa18xpro,sine"....=))
Evo da se pohvalim da sam danas kupio razglas. Dynacord pm 1000 i dva fbt maxx6. poz
gibanica
22.01.2009, 10:58
1.kupio sam 2 monitora ViewSonic VA2216w od 22'..ekstra su ..preporucujem svima..
2.juce sam prvi put u zivotu napravio rusku salatu..bila je izvrsna..
KOKO TEMA ZA HVALJENJE NEMA ZAHVALNICKI TASTER!!! hehehehe-....
jeftabgd
23.01.2009, 15:19
@gibanica-Za ove monitire i da ti poverujemo ali za rusku salatu,najbolje da napravis u jedno omanje bure i da zoves Milanceta,mene i jos par ljudi iz teske kategorije,da to probamo i onda ce to biti objektivna ocena.;)
gibanica
24.01.2009, 13:41
!!!
danas sam uzeo i televizor Sony Bravia 42' ..i novu klavijaturu..tako da cu morati da castim..dobicete rusku salatu pa cete se sami uveriti... =))
milanceshow
24.01.2009, 18:35
Slobodno me zovi za tezge!!!!Hocu i ja da svaki dan kupujem nesto!!!:D
RadeKOKI
24.01.2009, 18:45
eee milanche pa znas za onu "ima se moze se" ;)
milanceshow
24.01.2009, 19:18
Pa jeste Rade!Ako,ako, nek kupuje dok moze!Tako i treba!
Udarila kriza,a kazu da ce da bude jos gore!!!Jos malo pa cemo da pisemo u temi :
"Danas sam kupio pola hleba,i bio sam prvi u redu da kupim litar zejtina!Mojoj sreci nikad kraja,imacemo sta da jedemo cele sledece nedelje!I moja porodica je srecna.Svih sestoro su me docekali sa osmehom na vratima!":D:D
Salim se ja malo!!Ali nikad se nezna!!!!
gibanica
24.01.2009, 19:37
=))..ccc
ljudi bi rekli bas "ima se"..
ja nemam sta da jedem ujutru osim pekmeza i przenih jaja..za rucak imam pilav od danas..
al bitno je da kad ljudi dodju vide "jaooo televizor"..a ja srecan..jbg seljak.:p.
RadeKOKI
24.01.2009, 20:24
pa tu i jesta snalazljivost srpskog seljackog narod, bas pratim ovde po selima sta se desava, odu u inostranstvo jedu konzerve i kupe auto, dodju ovde naprave dvorac, parkira mercedes sa WIEN tablama ispred kuce, u kuci sve sredjeno kao apoteka a zivi u pomocnom objektu iza kuce i skuva lonac pasulja i to krkaju dva dana, umesto soka ceo dan pije vodu i secer razmucen, ako je neko galantniji on kupi najjeftiniji sok koji nadje u radnji. Kad im odes u goste oni kazu "ce da vidis kako mi u kucu"? onda te posluzi sve extra sokovi, kakve oces kafe...da vide komsije i prijatelji kako se ima, zivi se na nivou...ono full a sta je jeo to samo on zna. Tako i nas kolega gibanica lepo kaze jedan rucak za dva dana al je SONY u kuci ;) tako da pocnite u tom smeru da razmisljate :D gibanice moracu da utepam zenu mnogo mi razvlaci pare u prodavnicu, majku joj kako ode 3000 dinara minimum ode :S hm !ahahaha ps. zezam se nemojte da me neko shvati ozbiljno ;)
pozzzzz!
milanceshow
24.01.2009, 23:57
Gde ima dima ,ima i vatre!!!
Salio se ti ili ne,onose 3000 dindzi!!!!
Nemoj da mislis da ja bolje prolazim od tebe!!!:D
Da se pohvalim: Danas je moja bolja polovina (ja sam lepsa polovina :D) potrosila 720din!!!:D
jeftabgd
25.01.2009, 19:04
Ljudi,odakle vam tolike pare?=))
milanceshow
25.01.2009, 19:24
Pa krademo baksis!!!!=))=))
Meni je malo zajebano jer 90% svirke radim sam!!!!!=))Ali za onih 10% sam nemilosrdan!!=))
gibanica
25.01.2009, 20:03
ja ne kradem..ja sednem lepo u Zmaj jovinu uzmem armoniku il nekad i klavijaturu ako imam struju..metem sesir dole i cekam..pa ko sta ubaci..
nidzabg87
25.01.2009, 22:06
al se vi nahvaliste ovde, ovaj krade baksis, ovaj prosi na ulici...ccc:D
milanceshow
25.01.2009, 22:15
Eto!!!!Videli ste kako se zaradjuju pare!Toliko su nam jake tezge da vise i ne vredi da se krade baksis!!!!
Zato svi svoje instrumente u ruke i pravac Zmaj Jovina!!!:D=))
jeftabgd
25.01.2009, 22:20
@milanceshow-ja te razumem,pa za decu krades.=))
milanceshow
25.01.2009, 22:26
Deca na prvom mestu!!!!!!=))
a posle "mali milanche" heheheheheh
jeftabgd
25.01.2009, 22:35
To je kao ona prica o trojici nasih 'tamnoputih' kolega.Otac i dva sina,rade zajedno(sviraju),i svako krade za sebe.Medjutim,sinovi konstatuju da otac najvise krade i kritikuju ga a on kaze,'Pa za decu kradem,za vas.'=))
milanceshow
25.01.2009, 22:42
Da se pohvalim:
Resio sam sa gibanicom da napravim bend!!!!!Zvace se "Znam Jovina tuga",nema leba od kradje baksisa!!!!
gibanica
26.01.2009, 00:46
cast mi je raditi sa tobom.
obuci se malo ofucano al kitnjasto,ko za vasar..javi se kad dodjes u novi sad.
uz jovinoj sam uvek. utorkom prosim kod riblje pijace.
tis svirati cesalj ili timpan ako imas...ako ne donecu ti ja.
karton za dupe dobijas gratis
jeftabgd
26.01.2009, 00:50
Napraviste vas dvojica bend.Svaka cast.
Evo da se pohvalim,kupio sam mixer Yamahu 01V!
Kako radi cut cemo u subotu,kao nova je sa flight-caseom!
Evo i jedna moja malenkost,400-ti post ove teme ;)
Moj Novi Akvarij Sera Cube nano-60L,zadnji hit moje produkcije...
Inače sam ga kupio za moju dragu ali sam ga sam sredio,a ona naređivala
PS:Moro sam da dodam našu majku gore...
http://www.shrani.si/t/11/vw/25gRKRFO/dsc01861.jpg (http://www.shrani.si/?11/vw/25gRKRFO/dsc01861.jpg)
http://www.shrani.si/t/45/Rt/29mFMbeL/dsc01862.jpg (http://www.shrani.si/?45/Rt/29mFMbeL/dsc01862.jpg)
http://www.shrani.si/t/2/5U/1dCYCLLF/dsc01864.jpg (http://www.shrani.si/?2/5U/1dCYCLLF/dsc01864.jpg)
http://www.shrani.si/t/2R/4d/12wQlnjH/dsc01865.jpg (http://www.shrani.si/?2R/4d/12wQlnjH/dsc01865.jpg)
Izvinite sto malo kasnim sa temom ali, Gibanice, nemoj da zaboravis da stavis rusku salatu na upload, pa da svi probamo.
Predlog moderatorima, hajde svi da pravimo rusku salatu, pa ko uploaduje najbolju, postaje superclan. I kao takav, ima besplatan download za svu hranu koja se uploaduje na sajtu.
Ja sam skuvao dobar pasulj, ali ne mogu da zipujem suva rebra. Kako to da uradim?
Evo da se pohvalim da IMAMO NOVU PJEVAČICU...
Stalno smo imalo problema oko pjevačica,sad s ovom sad s onom pa ova ne može,ova ne zna da pjeva...Od sad a napred,radi s nama u timu veliki talent oz Slo-DIJANA...Cura rastura sve,i zna da radi poso majka za bakšiš)...Nadam se da će nam razraditi poso kako treba...:D
al bundy
19.02.2009, 16:05
alix ukucaj u youtube simonica18 ilik tako nekakol
ja mislikm da je tol ta vasa.
akol je tol ta anda vam ALAL VERA :)
pjeva fikno
vbem ti boga i tastaturi:mad:
cek i ja da se pohvalim....na stalku od juce stoji novi (citaj polovni) sint - triton le...sad "zvanicno" sviram pa80 i le-a...
evo i ovom prilikom javno da zahvalim kolegi i drugu Marku (Marco7) koji je imao zivaca i vremena da me danas uvede u rad sa njim...
milanche007
20.02.2009, 16:51
evo i ja da se pohvalim da sam sinoc imao najbolju svirku od kad postoji moj bend(krnjeg sastava)...jao ljudi ja nisam mogao da verujem da to moze bas tako da zvuci,cela noc je prosla bez greske,iste harmonije isti brejkovi,jaooo... nadam se da cemo tako i dalje da radimo:-)eto da se i ja pohvalim necim..pozdrav svim kolegama
milanceshow
20.02.2009, 17:42
A koliko je bilo para?
Kad svirka zvuci opasno,tad nesto i nama para!Bar sam takvo iskustvo imao do sada!!!:D
milanche007
20.02.2009, 17:47
para uopste nije bilo uzeli smo gazu i to je to,ali veruj mi sinoc mi pare uopste nisu bile bitne...meni su stalno pricali kako ja zvocam nesto ,sve mi nesto smeta,sinoc nisam imao ni jednu zamerku ni sebi ni kolegi pored mene ni pevacu ni pevki,svi smo se slozili da je bilo do jaja.e sad ako se tako nastavi eto para.veceras radimo u teatru u bg-u ako nas usere da budemo raspolozeni kako sinoc i da mislimo o svirci eto nama kesa ovde su dobre gaze:Da dobre su i ribe,hehhehehehhe
A koliko je bilo para?
Kad svirka zvuci opasno,tad nesto i nama para!Bar sam takvo iskustvo imao do sada!!!:D
Ovo je skoro neoboriv zakon. Mislio sam da je to samo kod mene.
Slažem se.
Što veći seljak,to bolji krompir !;)
Ovo je skoro neoboriv zakon. Mislio sam da je to samo kod mene.
E nije druze ... tako je kod svakoga! Tacno sam primetio da je "sto gore to bolje" ... Kad sve zvuci "do jaja" ne zaradimo nista. Prosli put se sve raspalo, mikrofoniju jednostavno ne mozes ubiti, a jedva se cujemo, gitaristi otisla zica, a svira gitaru sa floydom, sva se rastimovala u roku od odma .... basisti prekida kabel....
USRALI SMO SE OD PARA :) Eto, tako to ide.... tacno mi dodje da prodam extreme i kupim DX7... :)
Pa, pazite ppl.
Kada sve ide kako treba, onda nece da plate, jer nemaju razog.
A kad ne ide, placaju da bi mi svirali bolje...
Jednostavno...
milanceshow
21.02.2009, 21:08
Zanimljiv pravac razmisljanja........
Ima logike! Samo dok ne pocnu da biju da bi svirali bolje.
Enes-am21
26.02.2009, 21:19
evo da se pohvalim... Ako Bog da, 10. jula cu da branim diplomski na Muzickoj akademiji iz predmeta HARMONIJA SA HARMONIJSKOM ANALIZOM, na temu ''Harmonijski jezik u polonaisama Frederica Chopina''... jest da je jos rano, al pozelite mi srecu...:)
jeftabgd
26.02.2009, 23:20
Svaka cast da si dosao do tog nivoa.Ima jos vremena do jula pa se dobro spremi i posle toga slavlje,zurka,ludilo,sizenje.
Želim ti sreću...
Gdje si bio neki dan kad si mi trebao
s kojom pametnom o harmoniji,uh...:(
Enes-am21
26.02.2009, 23:45
@jefta
au stari, ima da bude tri dana u kafani poslije toga... mozda se cak i propijem..hahaha=))
@romario
kad god zatreba javi se..imas msn u profilu...
@jefta i romario
hvala na zeljama!!!
milanceshow
28.02.2009, 06:13
Evo da se pohvalim...........:D
Postao sam REDITELJ=RODITELJ ...............
Postao sam SCENARISTA.............
Postao sam KAMERMAN............
Postao sam MONTAZER...............
Postao sam DIREKTOR VIZUALNIH EFEKATA.........
Postao sam jos mongo toga.................:D
Glavni glumac mi je rekao da moram da snimim "najmanje jos 5 filma"..........:D
To nije bila molba ,vec izricito naredjenje.............:D
Evo pogledajte................
http://www.youtube.com/watch?v=0Gb1Om-c0FU
Au ime, ucini mi se prvo da si ti, al reko' ma nesto mi mnogo sitan....:lol:
Al' si ga opravio, svaka ti cast!:D K'o preslikan....
jeftabgd
28.02.2009, 11:27
Zajeban spot,nama sta!=))
milanceshow
28.02.2009, 17:48
Trudio sam se brate!!!:D
al bundy
01.03.2009, 11:31
jeli ovo visokobudzetni film???
Milanche Spielberg.
Ovo je za sada samo Trailer...premijera filma zakazana je za naredni mesec...:D
sinoc bio dobar baksisB-)
gde braticu je bio dobar baksis?
brate sinoc da ne verujes zove me jedan poznanik iz batajnice pravio ispracaj i zove me oko 9 uvece i kaze dovlaci se vamo u kafanu kako znas i umes s opremom i odmah pocinjes kaze harmonikas mu se napio lik sto je trebao da nabavi ozvucenje ga zajebao,i ja reko aj dolazim, i spakujem se je na brzaka i zapalim i u 22 pocnem da sviram i svirao sam negde do 00:00 i baksisa 25 hiljada din za 2h uzeo ni kriv ni duzan :lol:,a sam svirao i pevao,meni dosta
skoricnik
02.03.2009, 20:05
Evo da se pohvalim da treba za koji dan da mi stigne AKG C520 :)
b.o.Y.c.h. ČK
02.03.2009, 20:20
Ni kriv ni dužan...Predobro..hehehe...
Nemam se čime pohvaliti, jedino šta najbolje sviram,imam najbolje ritmove,boje i samplove...I najjači sam tu na forumu...
Enes-am21
02.03.2009, 21:33
Evo da se pohvalim da treba za koji dan da mi stigne AKG C520 :)
odmah javi kakav je, ako bude valjao da uzmem sebi...
Prvo sam nabavio novu kapu za Betu 87 za 1000 dinara iako su mi u Sarajevu za istu tražili 100 maraka pa smo onda na svadbi za nekih 8 sati svirke uzelio oko 4500 eura, pa su mi još javili da je Partizan izjednačio u 95-om minutu pa mi je još prošao i tiket sa kvotom 15...
Pilence81
02.03.2009, 22:48
Sutra Muzicka zabava u Nisu,jedva cekam da vidim mog dragog kolegu Zorana Paunovica i Srecka Krecaraaaaaaaaaa :)
http://www.yu-midi.com/forum/downloads.php?do=file&id=2724
evo da se pohvalim...skinuto 540 puta.....eeeejjjj bre !!! a gde su reci hvale za ovo ?!?!?
Evo ja ću da te pohvalim ;)
oooo hvala hvala kolega...sad mi je puno srceB-)
Pa zato ja...
Lijepa riječ nikog nije ubila ;)
medino aleee aleee aleea aleee^:)^,car si brate;)
milanche007
03.03.2009, 09:41
evo opet da se pohvalim,heheh.pre neki dan sam rekao da je bila dobra svirka a malo para,a prosli ponedeljak je bila dobra svirka,a puno para.jos su na tom veselju bili i acko nezirovic,darko filipovic,vanesa,jadranka barjaktarevic i ne znam ni ja ko vec,a ja sam svirao kao lud.... bio sam glavni solista na klavijaturi,hehehheheheheheeh:Dmalo i ja da se hvalim:D
Kupio sam karticu PLG150-VL:)
idem veceras da se napijem promocija jegera 70din@-)b-(8-}
HONDA Shadow VT600 je NAPOKON stigla!!!
u cetvrtak posle 10h idem po tablice :)
nek je sa srecom!!!pazi kako vozis;)
Mmmm...
Dzegi...
Ama, njama... :D
al bundy
10.03.2009, 20:18
vidi vidi...
znaci ima jos motorista ovdjeB-)
aaaa neka neka.
lijep motor nema sta
pohvalicu se i ja za koji dan dok ono moje cudoviste izvucem i operem prasinu:)
Znaci zadnjih 10 godina ga "kupujem" i bio mi je stalno negde u malom mozgu... Ne pitajte me za "finansijsku konstrukciju" jer ni sam ne znam kako sam postigao sto sam postigao! Zadnja 2 meseca jedemo leba, soli & vode :)
Slicno kao kad sam kupovao extreme :)
@al bundy
Koju zverku ti cuvas u garazi? :)
@mimiki
Hvala! Nisam ja za jurnjavu neku posebnu, zato sam i pikirao ovaj "penzionerski" model... heheh....sve u svemu, na leto, moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i to motorom!
ha ha exstra...
znaci - predlog KLUB MOTORASA SA YU-MIDI-ja ....vrh...evo nas trojica...doduse jeger ti sad imas bas novu igrackicu...
A gde nova? 1994-to godiste :) Ali veruj mi da izgleda KAO NOVA! To ne neko cuvao u sobi, garant.... :)
A predlog ... DOPADA MI SE :)
pa znam ,ali na slici je u ekstra stanju ,koliko sam mogao da vidim...dobro je ,dobro je...teraj to i pevaj...
martinez
11.03.2009, 11:46
U jednoj svadbi onako usred najjače svirke sam progulio kroz raju u pola svirke da se sve prašilo ispod šatora.
Naime krivac je bio gulaš koji smo večerali bio je malo ljut a mene zajebava želudac,nesmijem ljuto.
Kad je to zakuhalo u stomaku kad sam suknio kroz raju svi su samo čudno gledali nisam tražio WC
Sreća stigo u zanji čas.
Da nisam možda promašio temu ili šta.
Dali je ovo za pohvalu? Ma jeste ipak sam brzo trčao.
milanche007
12.03.2009, 19:02
ajde da da se opet pohvalim,hehehhe.kupio sam ultimate stalak na koji sam se toliko dugo lozio,jaoooo
jeftabgd
12.03.2009, 19:37
Milance007,Hajde postavi sliku da vidimo taj stalak.
milanche007
12.03.2009, 19:42
jefto ne znam da postavim sliku,vec danima pokusavam da postavim neku svoju sliku i nikako na kraju sam odustao od slika.ili da mi nekako objasnis gde da idem da je postavim ili kucaj na guglu(image) ultimate stands apex
Dodato:
meni je nekako lepsi od spajdera,posto je muzika postala tako foliranstska stvar moras narodu da prodas maglu pa sam se odlucio za ultimate,a naravno i da se razlikujem od drugih mozda me neko zapamti po stalku,hehehhehe
jeftabgd
12.03.2009, 19:59
Kada kliknes na odgovor na temu imas ispod negde 'upload',kliknes na to pa ti se pojavljuje nova strana na kojoj imas 'choose' da izaberes sliku i dalje ce ti biti jasno.
milanche007
12.03.2009, 20:05
evo slike,mada se ovde bas nesto i ne vidi.slikacu stalak pa cu postaviti
milanche007
12.03.2009, 20:07
jefto hvala sto si me naucio kako da postavim sliku,imas pivo...ustvari kad me prepoznas po stalku samo mi kazi ,alo mali dodjes mi gajbu piva ja cu se setiti,heheh
milanche007
12.03.2009, 20:15
jedina zamerka moja je sto su donji nosaci nisu malo duzi(ja cu nesto da nakacim na njih pa cu malo da ih produzim),inace sve se to pakuje u stub stalka,kao i postolje...
jeftabgd
12.03.2009, 20:20
Ma stalak je extra.Deluje stabilno.Nisam ranije obracao paznju na taj stalak a sad mi deluje da je najbolji,s obzirom da spideri pucaju,mada je to sve stvar ukusa.Jel' si uzeo nov?Koja je cena?
@ Jefto
Gde pucaju spideri,na ručkama ili...?
milanche007
12.03.2009, 20:24
ovaj ti nece puci sigurno jer je sve gvozdjusina,a i nije mnogo tezak.stalak sam kupio nov (i to dnas) u mitros musicu,kosta 14890 dinara.ja kazem opet je stvar ukusa neko voli spajde neko voli ultimate,da je stabilan jeste.nosivost drzaca za klavijature je 56,8 kg ,ukupna nosivost stalka je 113,6 kg.znaci jaci je od spajdera.
Dodato:
opet treba otici pa videti jer dzaba ti stalak ako ti one odgovara mozda ti nije pregledan i tako to...kazem ti jedina man je sto mu one donje nosace za drugu klavijaturu nisu produzili malo,da bi mogao da je izvuces zbog preglednosti.ali to se da korigovati.
Dodato:
u sky music-u ce od aprila biti u prodaji takodje ultimate,ali bice i manja verzija DX (deltex) koja ima te izduzene donje krake koja je naravno i jeftinija.
Dodato:
zaboravih da kazem taj DX ce biti 98 eura
jeftabgd
12.03.2009, 20:33
Mom drugaru je pukla jedna nozica(od stalka,ne njegova:lol:)a mislim da ima o tome i na forumu.U principu ne postoji neprejebiv stalak.Imas ljude koji se oslanjaju celom tezinom na stalak pa je i normalno da pukne.Meni se vise svidja crni spider(neznam tacnu oznaku)jer ima ravne ove nosace za klavijature(ne odgovara mi da mi stoji ukoso).A ovaj Milancetov mi deluje za mene kao stvoren.
Danas sam se ponovio, uzeo sam Triton TR76 !!!! :D
milanche007
12.03.2009, 20:42
to bacaneee!najvise volim klavijature sa 76 dirki,jedini problem je sto ih treba nositi.kad se samo setim rolanda g800 neka jeza me prodje.inace sretno i da je isplatis bar za tri meseca(ako nista)
jeftabgd
12.03.2009, 20:44
@Milepsr-Koliko si platio Tr-a?Jedan nas kolega mi tvrdi da ima da se kupi za 650e,nov.Ja kad sam nazvao ovih par radnji po Bgd ljudi su pali u nesvest od smeha.U Skymu.... je jos uvek 950e!
U Sky-u je 950e TR61, a TR76 je 1050e
Ja sam svog platio 850e, ubacen 64mb rama, ubacena exb-smpl kartica, torba, i jos 7 meseci garancije!
A klavijatura je kao nova, nije ni svirano na njoj!
Bas sam imao srece!
Dodato:
Jos samo da je napunim bojama i milina!B-)
ma za 650 nema sanse,ja trazio da nadjem polovan za 700e ali nisam uspeo jedva sam iskuburio kod nekog svercera i za 750e star godino i po dana(s torbom i karticom) ,u subotu idem po njega:)
Ja imam isti stalak,jedino sto sam morao da doradim posto se drzaci klimaju levo-desno..
Probusio sam 4 rupe velicine 5,5 mm u narezao navoj.
Tu sam uvio 4 vijka sa leptirom (6mm)
evo ,,skice,,
Ja brate nista busio nisam! Drzaci stoje sasvim korektno. Nema mrdanja, ljuljanja... Sto je najvaznije, stalak je veoma stabilan.
milanceshow
13.03.2009, 22:50
Mozda nebi bilo lose da izbusis za svaki slucaj.......
Ja sam stalno busio i nikad nisam imao problema..........:D
Ih bre, Milance, samo na to mislis!
milanceshow
14.03.2009, 00:50
Pa brate mora.....ako hoces da osiguras klavijature!!!!!:D
Da se pohvalim, juce nisam vecer'o...:D
Milance, kod kuce ne mogu da busim... Zena trudna pa joj svaka buka smeta;)
Na teren ne mogu... Uhvatilo me u kicmi...
Busenje ima da ceka:mad:
p.s. Ovo mu vise dodje za rubriku "Ajde da se zalimo"
Pa cekao je i Milanche,i sada pogotovo ceka.
I to najmanje mjesec,mjesec i po dana....:)
Sinoc sam pored ovih "tralala" pesama svirao i Cudna jada, Da sam ptica, Sreco moja od Silvane, Stade se cvijece gorom kititi...., itd. I bilo mi mnogo lepo!:D
milanceshow
15.03.2009, 00:20
@Jugo
@Sejox
Ko ceka ,taj i doceka.............a u medjuvremenu,razvijamo misice na desnoj ruci.........:D
@Millan
Ja sam danas svirao :
Poznaje me grana svaka moravskih vrbaka
Zbogom majko,zbogom oce
Zivecu ja i bez tebe
Zapalio bih celo selo...........Zoran Jovanovic..........:D
:D
Eeee, al' nije bila Ruza i bastovan....:P
To bio neki fan Zorana Jovanovica...:D
milanceshow
15.03.2009, 00:38
Bila brate.:D:D:D
Bio covek koji voli njegove pesme .........iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja sam brate jedva cekao takvog.......:D.......mnogo volim Z.J..............
Auuu, brate, extra..... Pa jos, Prezivecu, prebolecu, pa Momak Moravac...:D
milanceshow
15.03.2009, 00:53
7-8 pesme zanam napamet,a ostale sam citao iz sveske.........
Brate,odavno sam cekao takvog da se pojavi na veselje..........;)
To su pesme brate.........
al bundy
15.03.2009, 19:56
@JAGER imam yamahu R1 cekam malo sunca pa da joj klipove razradim malo:D
mozda iducu sezonu nekog choperchica ko i ti nabavim pa malo relax.
@ MEDINO ma mozemo i klub organizovat...jas sam uvjek za akcijeB-)
uuu matori R1,svaka cast...
ja sam proslog septembra prodao motor (ZX-9R ) ,misleci da preko zime malo okrenem lovicu pa sad za par meseci da uzmem R6 ali izgleda da sam us##ao motku...
lova ode ,kum iz inostranstva trenutno mi ne moze doterati nista,i ja ostadoh na "puntu" hahaha...
sredicu ja to do leta pa se vidimo "na dva tocka"...;)
Da se i ja uključim u "Fan club Zorana Jovanovića"!
Skoro mi je lik tražio "Pomoravske Vrbake" i nevjerovatno kako jedna pjesma utiče na raspoloženje u toku svirke...
P.S. Pišem u ovoj temi jer se hvalim da sam znao sve 3 strofe napamet...;)
Imam yamahu R1 cekam malo sunca pa da joj klipove razradim malo:D
Au! Svaka cast .... Ja sam danas svoj shadow izglancao tako da sam potrosio pola paste za poliranje ... hehe .. sija se KO NOV :) Jest` da sam se smrz`o, ali sam ga morao malo provozati...
A sto se tice kluba, ja sam ZA! :)
Dobar izbor @Jager...Jos jedan koji voli Honde :DDD
E sad imas shadowa, a ako nisi probao valkyrie rune NRX 1800 ( e to je motor )..kad sjednes, gotovo je, vec si zaljubljen ;)
Inace radim povremeno kod ovlastenog zastupnika Honde za RH, tako da sam imao priliku sve to provozati..;)
Necu da vredjam Korga, ali u ovoj prici je neupotrebljiv.
4 caka012
Ajde mi druze molim te objasni sta si hteo da kazes sa ovim jer evo vec 15 minuta buljim u ovaj post i ovo iznad sve sto pise i ne mogu da skontam??? Izgleda da sam glup....
Yamaha, motori... :))
O, Tesla, boga mu poljubim... :))
pa lepo rekoh da sam GLUP ili mi je mozak na rezervi od silnog sr... sto sam imao celu proslu nedelju....
a sto se motora tice ajd da se i ja pohvalim BMW R25 1951 god custom sam sam ga radio jedno 6 meseci, obisao sve moguce moto susrete sa njim i osvojio 1. mesto za motor godine na moto susretu u apatinu 1998. Sada malo trazi sredjivanje tj farbanje jer je usled ne predvidjenih okolnosti malo bio ostecen ali sta ces
Pa da, samo sam to hteo da kazem, Korg ne pravi motore.
Al kad ga korg napravi...
A nešto se šuška kao da se radi na tome B-)
korg je napravio motor...
za podizanje ekrana =))=))=))=))
Evo da se pohvalim da sam kupio TR-a.. Nakon potrage po cijeloj HR jedva sam nasao nesto normalno i ok po cijeni. ;)
Prijatelju Zeko,,
nek ti je sa srećom, da te duugo, duuuuugo služi
amavrenski
26.03.2009, 02:14
Evo i ja da se pohvalim. Danas sam kupio sam Korg TR... Imam jedno pitanje, molbu. Hocu da povezem njega i i30, s tim da sa tr-a vucem boje za i30, na aranzeru, znaci da mi uzima boju za bass i bubanj sa tr-a. ako neko ima uradjen takav set, zamolio bih ili neko objasnjenje kako je to uradio, ili jednu boju na kojoj je to odradjeno. hvala unapred.
milanceshow
26.03.2009, 09:34
Cestitam!!!!!
Neko vam je sa srecom TR!!!!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.