Pokaži Full Verziju : Ajde da se hvalimo....
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
milanceshow
16.01.2011, 17:38
@Dell
A koje kablove koristite? :)
Juce sam se na svirci razbio od para!
Da da Bog da me cele godine ovako hoce.
Neka...i treba ...
Bice donacije bateeeeee...=))=))
Castio sam sebe sa jednim gitarskim procesorom,stara kuka,nije nesto posebno ali fino se moze namjestiti da radi.Zoom 8080
Evo i ja da se pohvalim...u nedelju 23-eg,zakazao sam 4 buducim mladencima da dodju da kaparisem za 4 svadbe!!
UUUF...kad bi bilo tako makar svakog vikenda,i da jos ne moram da sviram...eeeh :lol:
Sada znam sta ste ti i kolega caka pisali deda mrazu na cedulju =))=))
toni pecic
17.01.2011, 22:52
Da se i ja pohvalim, ima par dana kako sam uzeo razglas HK-audio bass 18" gore 15" , pojačalo phonic 2400w zvuči ko grom:)
@Gega
Ispoštovao me Deda Mraz za sad, ne mogu da se žalim na njega. A i ja sam njemu pratio litar domaće dunjovače, poreklom tamo negde od Golupca, nije mogao da ostane ravnodušan.
Sada znam sta ste ti i kolega caka pisali deda mrazu na cedulju =))=))
brate sad me sramota..provalio si me!!:">
---------------------------------------------
evo da se opet pohvalim da sam vec oko 10dana na dijeti,jer sam resio da skinem 20kg!!
skoricnik
18.01.2011, 14:04
Pocastio sam se sa novim monitorom :)
LG W2240 Widescreen, full HD :)
Nakon, sto su mi oduzeli vozacku i ponovo testove.. Sad uspijo testove, i sutra chu prijaviti za glavnu voznju.
Mamu im drotovsku:-O:lol: sto su oduzeli vozacku..... IMA BOGA!
Hajde raja castim, na moj racun :lol::p
Pozz
Upravo sijedim slusam Tomu Zdravkovica i jedem svoj sopstveni burek koji sam ja danas razvlacio i pravio:DMoze da zamislite kako sam ga ganjao po stolu dok sam razvlacio,ali jbg ukusan pravo heheh..Idem jos jedan da uzmem i da smazem:)8 komada sam napravio i to onaj sto se mota;)
@zeljko
Pa druze Zeljko stvarno nije fer!!
Al bi omlatio jedan burek samo tako...uuuf
Nisi procitao moj post koji je samo na koji cm iznad tvog!;)
Vidi stvarno!Tek sad vidim..Pa izvini druze nije bilo namjerno ali ipak sta bih ti falilo da odes jedan da kupis pa da ga smlatis...Vjeruj mi pravo sjeda ovaj moj sa sirom=))Poooz
skoricnik
21.01.2011, 11:52
Od danas sam kursadzija :lol:
Krecem sa vozackom obukom (B kategorija) ovih dana :)
kupio sam novi pc :D quad core maticna i3 540 procesor 4 gb ddr3 ram ati radeon hd5570 gddr5 grafa i hdd 500 gb wd + externi hdd 1 tb wd :D
iii skupljam pare za e.mu 1616m audio card :D
yamahapassion
21.01.2011, 12:50
@skoricnik: Srecno ti bilo kolega, ja sam tu muku prebrinuo pre neki dan po drugi put :( Dabogda polozio iz prve :D
cek Skoricu, zar tebi nije 16-17 godina, zar mozes na obuku? Jel to ono mozes polozit ali vozacku tek s 18 dobijes?
@yamahapassion
jesil ti odskoro u austriji kad kazes da si morao polagati. znam kad se prevodi vozacka da se treba polagati testove koje iz srbije...
Postovano sa mobilnog uređaja
Ma sigurno je ishao na mucku...:D:D
ja samo neznam napraviti pitu hehehhe,,,
skoricnik
21.01.2011, 17:48
cek Skoricu, zar tebi nije 16-17 godina, zar mozes na obuku? Jel to ono mozes polozit ali vozacku tek s 18 dobijes?
17 godina.
Mogu da zavrsim i teoretsku i prakticnu obuku, mogu da polazem, ali dobijem privremenu dozvolu sve dok ne napunim 18 godina :)
ne mozes znaci vozit dok ne napunis 18?
Covjek polozi sa 18 ode na svirku normalno vraca se kuci oko 4h zaustavite policajac i kaze sine ti nesmijes voziti iza 12h jer nemas 23 godine i kazna i das mu svoju dnevnicu 50KM je kazna hehheh smesno meni se desilo....
naravno da je smijesno kad je zakon zabrane voznje za maloljetnike iza 23 ukinuta, samo je vecina policajaca neinformirano, odrase te druze...
Da se i ja pohvalim da sam novi na forumu heeh... :) Super ste ....
harepa50
21.01.2011, 20:27
Obradovao si me Dell..nisam znao da je ukinut taj zakon. :)
Auf ti policajci..
@Atilaj
Dobro nam dosli....;) Pa predstavite se...
yamahapassion
21.01.2011, 21:16
@armin: pa relativno sam novi, tu sam 4 godine u at, samo sam odugovlacio sa vozackim, jbg, vijao prvo dokumente, vizu, pa integrationskurs, pa da prevedem diplomu, jbg sve to kosta, tako da je vozacki uvek isao u zadnji plan. Evo tek krajem prosle godine doslo vreme i to da zavrsim, skupio lovu i odradio sate i polaganje. Jbg za te pare skoro sam novi pa800 mogao uzeti :) Testove nisam morao raditi, samo voznju.
@gega: nema mucki kolega, da sam muckao ne bih polagao dvaput, i to jos drugi put po sneznoj mecavi.
Postovano sa mobilnog uređaja
Covjek polozi sa 18 ode na svirku normalno vraca se kuci oko 4h zaustavite policajac i kaze sine ti nesmijes voziti iza 12h jer nemas 23 godine i kazna i das mu svoju dnevnicu 50KM je kazna hehheh smesno meni se desilo....
Zato je čiču(mene) prije par noći zaustavio pandur sa pričom kako sam prošao kroz crveno! Kad sam mu rekao da odmah idemo u stanicu policije i da odgledamo snimak(raskrsnica je pod video nadzorom) i da ću uništiti vozačku ako je u pravu brže bolje je promijenio priču kako možda nije bilo crveno ali je zato bilo žuto?!
E onda sam se iznervirao pa smo se počeli raspravljati pa je on izvadio alko test!
Doček Nove Godine na otvorenom, nas trojica popili pola litra domaće kruške+kuvanog vina litrima i ja naduvam 0,00. Kako? Nemam pojma!:confused:
Uzeo sam dokumente i rekao mu da im aparat nije ispravan i da ga moraju nositi na baždarenje, naravno nisam mu dao ni dinara... :D
yamahapassion
21.01.2011, 23:19
Burli brate, ti si legenda hahaha :lol: Nisam se ovako davno nasmejao... Inace ja mislim da je to zbog kuvanog vina, i da je ustvari alkohol ispario prilikom kuvanja, ali ne mora da znaci, u svakom slucaju dobro si prosao :)
mirandess
23.01.2011, 02:06
samo da šarnem,od ponedjeljka (proslog) vlasnik sam shure wh 20 xlr :D :D jako mi se svidja :D :D
Burli, dobro si prosao, sta bi da su te zaustavili u nekoj nedodjiji i rekli ti da si preticao traktor preko pune linije i ono pita kolegu (Slater stil) jesi i ti vidio? a on kaze sve :)
Ali jbg, sa nasom rijom se uvijek mozes dogovorit da ti "pisu za vezanje" ;)
driftkiller
25.01.2011, 19:39
Hmm da se pohvalim, prikljucio sam kablovsku televiziju 69 kanala, na oba tv-a u kuci, i kablovski internet sa downloadom od 4 Mb u sekundi, i uploadom 256 Kb u sekundi, takoder dobio sam stipendiju, taman za dzeparca :) poz svima
evo i ja da se pohvalim!!
Nisam vise toliko lenj ko ranije! :lol:
Nemoj mi rec da si se kanuo dijete i krenuo s tjelovjezbom? :D
Drugar inace nas clan, nick @keyboards me zamolio da se pohvalim u njegovo ime...pazario je PA3,dva komada,verziju 61 i 76...klavijature je kupio u Kanadi,cene su za 61 3700$ a za 76 4150%,plus neke takse koje se tamo placaju,isporuka je u Martu.
Evo i racun mi je poslao da se uverite :)
pa neka je sa srecom nova makina :)
driftkiller
25.01.2011, 23:39
Auu to je tek za pohvalu, svaka cast, i neka mu potrajuu ;) pozz
Nemoj mi rec da si se kanuo dijete i krenuo s tjelovjezbom? :D
Nisam sinko dijeta je i dalje...kad se ja zainatim,mora biti po mom po svaku cenu!.Evo upravo cu posle ovog posta da uradim 3 seta vezbi,trbusnjaci,6x15sklekova(ali ne klasicnih),sa odmorom po 30sek,i jedan domaci set sa po 8 vezbi koji na kraju uvek psujem,jer posle njega ,ne mogu da ustanem sa poda.Svaki set traje oko 10-12min,a sve vezbe oko pola sata.
Drug ti skidas 4MB u sekundi mozda si mislio 4MB u minuti ja jos nisam vidio tak brz net .....a mozda i ima neznam...
pa sta kaze vaga Simke? :)
driftkiller
26.01.2011, 23:36
Drug 4 MB u sekundi, a ova firma ima brzine cak i do 50 MB u sekundi, jer je kablovski internet, i nove tehnologije ;)
milanceshow
26.01.2011, 23:47
@Vule
Hteo da se pohvali da je dao pare? :)
evo drugari uzo sam neki stalak za mixer,posto stize nov mixer za dan,dva pa da ima na cemu da "sedi"..kad je bal nek je s' muziku..:D..poz za sve
bokivelik
30.01.2011, 13:08
Milan$ ti prvo kupujes kljuc za auto a posle auto jel?:lol: Mislim pohvali se kad stigne i mixer pa sve zajedno....:lol:
Salim se super je stalak...Pozz
:D..ovako se hvalim dva puta...:Dpozz
bokivelik
30.01.2011, 13:13
=))=)) Mene bi mrzelo....=))
:Dhvala..licno sam ga vezao=))=))
Cao evo da vam javim da sam bio danas i kupio M3,procitao sam vashe komentare juce,ali kad sam bio danas i slushao kako to zvuci morao sam da ga kupim..
dobio sam ga za 1400eura!!!
nadam se da cu bit zadovoljan isto kao sa moj triton sa moss-om
kabi...
harepa50
30.01.2011, 19:20
Druze nek ti je sretno sa novom masinom i da te dugo sluzi :)
Ja da sad imam para kupio bih taj triton sa moss od tebe :D
Pozdrav kabi, harepa50
Neka je sa srecom,zaradio mnogo para sa njim!!!
hvala da ste mi zivi i zdravi...
kabi..
Nek je sa srecom....pa da citamo o utiscima...:)
t3
hvala svima,, nego ovu lopatu nisam skuzio???
harepa50
30.01.2011, 22:19
mozda je kupio T3 ali ni meni nije jasno :)
mogu da kazem mada je glupo vec posle 1 dan da kazem da sam zadovoljan ali kako ja vidim ima dosta mogucnosti i bolje baca boje nego triton moj sa moss i ako nemam radias..
citao sam dosta ovde sto se pisalo za radias i moss,ili korg m3 vs triton extreme
ali to su stari postovi od pre 2-3 godina tako da tad i ljudi nisu bili toliko upoznati sa m3!!!
mada ja nisam prodao moj triton sa moss opciju,, cekacu jedno 2 nedelje i videcu dal cu biti zadovoljan...
ako ne prodacu m3 i ostaviti meni moj triton sa moss,mislim da moje pare mogu da izvadim...
Cuvaj taj tvoj triton sa moss za svaki slucaj. ;) Ipak je tvoj Triton sa moss stara kuka ;) Salim se.Bices zadovoljan sa M3 sigurno.Nek ti je sa srecom M3 a triton sa moss moze u penziju xD
Posle dugog dvoumljenja sam ipak kupio"spider PRO" iako sam hteo da uzmem "ultimate apex AX-48 Pro"!
milanceshow
03.02.2011, 22:10
Ja sam kupio spider pro i prodao sam ga!Nikad nije bio ni koriscen!
Trebao sam uzeti obicnu verziju spajdera,a ne pro!Pro je dosta nizi od obicne verzije.Stalak mi je bio nizak za 2 klavijature!
Nek ti je sa srecom!!!!
nesaband
03.02.2011, 23:50
cestitam simke,nek te sluzi dobro i nek ti bude talican na svirkama za pare!!!!
nego,jel sive boje ili je crne boje?
fala Neso,siv je..ma spider ko spider,hteo sam neki drugi da kupim,ali nije ga bilo,i uzeo spidera,ali ne kajem se ...extra je!
od sutra krece razradjivanje na tezgi!!;)
nesaband
04.02.2011, 00:05
To simke,siva se manje prljaa i lepsa je od crne boje
fala Neso,siv je..ma spider ko spider,hteo sam neki drugi da kupim,ali nije ga bilo,i uzeo spidera,ali ne kajem se ...extra je!
od sutra krece razradjivanje na tezgi!!;)
Blago vama sto ih razradjujete na tezgi...ja moj razradjujem kuci :(
U svakom slucaju nek je sa srecom i da se isplati :)
@Vule
hvala..bilo bi lepo od prve tezge da ga isplatim!
bokivelik
08.02.2011, 21:43
Evo i ja da se pohvalim skromno.:"> Podmladio sam se Autom kupio sam Passata B3. Jbg toliko sam mogao da se isprsim jer su na ceni ovde kod nas.:D
@bokivelik
Dobar je to auto! Imao ga jedan moj drugar,slatko se navozio,kad ga prodao kupio je B5.Samo mu radi redovno mali servis,i nema problema!
VUNIMRAV
09.02.2011, 08:33
Neka je sa srecom,jos ako je dizel,onda,nepoderivo!
Jovan_NK
09.02.2011, 10:28
MLAD SAM I LIJEP. IMAM KUCU NA MORU I STAN NA KIPRU, DOBRA KOLA (LANCIA DELTA HF-TURBO -220 KS, IZ '88. GODINE SREDJENA I TJUNOVANA PREMA MOJIM ZELJAMA U BELGIJI). ODLICAN RAZGLAS I VRHUNSKI ROCK BAND. IMAM RUCNO IZRADJENU ELEKTRICNU GITARU KOJA ME JE KOSTALA KOLIKO I KOMPLET EV TourX (4 ZVUCNIKA). MUZIKOM SE BAVIM ODAVNO, A DA NE SVIRAM BILO BI MI DOSADNO DA SAMO TROSIM PARE KOJE SAM DOBIO NA LOTO-u PRIJE 2 GODINE, A KOJE MI ISKRENO NIJESU BILE POTREBNE. ONE SU OROCENE U BANCI U AUSTRIJI. HTIO BIH DA KUPIM I NEKI MALI CAMAC.
A PILENCE POSALJI MI SLIKU DA TE VIDIM...
nesaband
09.02.2011, 11:12
@Boki,nek te dobro sluzi auto!!!
misa1265
09.02.2011, 11:27
@Boki
Nek' te sluzi auto dobro i dugo. ;)
@Jovan_NK
Sve je to lepo druze,moderan si totalno,hehe,samo iskljuci sledeci put Caps Lock kad budes pisao! Pozdrav ;)
VUNIMRAV
09.02.2011, 12:31
Uh,ovaj skorasnji post me podseti na jednu vece od pre 10-tak godina,ka se (bio je cetvrtak,slaba poseta)vrata na kafani sa treskom otvorise,a na njima se pojavi faca(bendu dobro poznata),i viknu:"ima li odje ko jaci i ljepsi,no ja!
Dok jos nije ni izgovorio zadnju rec,jedna stolica odleti u cosak,verovatno da i ono malo sto ih nije verovalo da je i najjaci inajlepsi uveri u suprotno.Ha-ha-Ha.
U medjuvremenu su nam organi jedan po jedan poceli otkazivati, i poceli prelaziti na "mute"samo je basisti naglo proradio organ za verenje...
bokivelik
09.02.2011, 23:35
Hvala drustvo na lepim zeljama.:"> Nadam se da ce da me sluzi dobro jer sam ga uzeo od poznanika ovde kod mene a i trazio sam karavana zbog silnih zvucnika koje tovarim za svirku. Ispao mi na cenu zato sam ga uzeo inace sam ciljao na nesto mladje ali tako ispalo.:D
Boban010
11.02.2011, 02:56
@Bokivelik
Namerno ti necu chestitam,jer ti kakav si odma oches da vrnes,a men,po obicaju nema za kvo da se cestituje!:lol:
Zezam se drugare,nek ti je alal,sa zdravlje da se vozite i ti i porodica!
p.s.Kvo raboti malijat,maći mu ga n..aras?=))
milanceshow
11.02.2011, 07:59
@bokivelik
Nek ti je sa srecom!
Ti si veliki covek i cim udjes u njega,odmah ga prosiris na B4! :)
aleksandar72
15.02.2011, 01:27
Stiglo danas "frishko" :)
2xRCF TT25A
2xRCF ART322a(monitoring)
4xRCF 4PRO 8003AS
ukupno ca.8KW
Alal ti vera brate!!!Nek je sa srecom,hajde kad stalno nesto kupujes,kupi i meni neku dobru gitaricu sa H H magnetima posto imam single coil,pleaseee!!HAHAHA!CESTITAM!!!
Aleksandre72 čestitam, nek' je sa srećom i da te posluže!
Ti znaš šta je vrhunska oprema, ja sam "zagrijan" za TT seriju, ali naravno da finansije diktiraju uslove...
@aleksandar72
brate jel to rodjendasnki poklon!?:lol:
aleksandar72
15.02.2011, 16:45
Thx!
@dejan87
Deki brate,nema bolju distroziju uz "pravi" singlecoin! Hendrix like... :)
@Burli
Kupio iz insolventne firme, da budem iskren,tesko bi se odlucio da platim za 2 satelita,regularnu cenu od 6000EUR ;)
@simkeres
Rodjendanski poklon + kredit :lol:
Pozz
matrix_mo
15.02.2011, 17:28
alal ti vera drug, svaka čast, nek ti je sa srećom...mislim da si jedan od rijetkih koji posjeduje visokoprofesionalnu opremu...
ako nije problem na izvališ i plaćenu cifru:)
@dejan87
Deki brate,nema bolju distroziju uz "pravi" singlecoin! Hendrix like... :)
Pozz
Slazem se...plus jedna Marshal glava na ledja i Box 4x12'' minimum :lol:
matrix_mo
15.02.2011, 18:30
ili barem da nam kažeš kolika je vrijednost te opreme nove ili polovne:)
milanceshow
15.02.2011, 18:55
E..... tako se slavi rodjendan!!!!!! :)
aleksandar72
15.02.2011, 19:16
@matrix_mo
2x RCF TT25A sateliti 6000EUR
4x RCF 4PRO 8003AS ca.6000EUR
2x RCF ART322a 1600EUR
+8x RCF Navlake + 2x Mounting za TT25a
..izadje novo ca.14000EUR
@Milanceshow
Deutsche Bank brate ispunjava sve zelje :lol:
@Vule
Nista brate bez JCM900 i 4x12" Celection :)...ma kakav Humbucker :)
14.000eu!?
uuuuuu.... pa koliko bi trebao tezgi da odradim da bi ga isplatio,a pri tom da ne jedem nista!:lol:
dvije dobre tezge i isplaceno, ili jedna medju onim maramasima (arapima) :))
Jovan_NK
17.02.2011, 09:23
Uh,ovaj skorasnji post me podseti na jednu vece od pre 10-tak godina,ka se (bio je cetvrtak,slaba poseta)vrata na kafani sa treskom otvorise,a na njima se pojavi faca(bendu dobro poznata),i viknu:"ima li odje ko jaci i ljepsi,no ja!
Dok jos nije ni izgovorio zadnju rec,jedna stolica odleti u cosak,verovatno da i ono malo sto ih nije verovalo da je i najjaci inajlepsi uveri u suprotno.Ha-ha-Ha.
U medjuvremenu su nam organi jedan po jedan poceli otkazivati, i poceli prelaziti na "mute"samo je basisti naglo proradio organ za verenje...
Druze, kad je bend dobar - nema veze koji je dan. Uvijek je puno ili gotovo puno. Vjerovatno ste svirali tu i subotom i nedjeljom jer gazda nije imao koga da unajmi. Malo selo, zelen lug, a do grada 60 km. Nesto ti ne vjerujem da si ti bacio stolicu na frajera, a i ako jesi to si uradio zato sto si znao sto imas bend za sobom. Mislim da si mis sto se tice fajta 1-1. Ali ti si tad bio faca...
Dodato:
CAPS SAM UKLJUCIO JER SAM BIO LIJEN DA GA iskljucim! ;)
@Boki
@Jovan_NK
Sve je to lepo druze,moderan si totalno,hehe,samo iskljuci sledeci put Caps Lock kad budes pisao! Pozdrav ;)
Jovan_NK
17.02.2011, 09:28
CAPS NISAM ISKLJUCIO JER SAM NESTO BIO LIJEN za taj dodatni rad! ;)
@Boki
@Jovan_NK
neko dobio BANanu!!
"Imal ko jaci i lepsi ovde"! :lol:
da se ne ide u OFF topic...nastavite sa temom kako inace i glasi.
evo meni iskrsla tezga sutra u nekom klubu,fina gaza,nadam se da ce biti looooodilo!!!:)
harepa50
17.02.2011, 23:25
sretno simke na tezgi a tebi aleksandre svaka cast na kupljenom ozvucenju, da te dugo sluzi i da je sa srecom! :)
driftkiller
17.02.2011, 23:48
Imam dvije kafanske tezge sutra i prekosutra, zadovoljan, standardno mjesto, standardna raja :)
hahahaha ma pustite "mrchu", zna da smo face, kad imamo citav tim iza sebe pa smijemo da ga banamo :lol:
inace akoBogda i ja u subotu imam svirku u jednom otmjenom restoranu 15 km od Mostara, rodjendan je u pitanju, nije jos sigurno ali ae :)
harepa50
20.02.2011, 16:45
sretno i amaru :)
Dell jel to restoran XXL, svadbeni salon?
senko007
20.02.2011, 16:56
Ma nebih da se hvalim, ali bas sve znam RADIT<> :P
Dodato:
Uuuh Samo jos BAKLAVU moram nauciti, <><> :P
ne, u Gorancima je trebalo bit, ali nista od toga nije bilo :)
skoricnik
28.02.2011, 12:53
Stize mi sutra AKG WMS40 Dual (PT+PT) :)
Hajde da se i ja pohvalim.Ovo je tatino djete 1/1 (barem što se talenta tiče):))
http://www.youtube.com/watch?v=lb6hgt43j8c
Ja i Zoran Paunovic radimo ponovo zajedno u jednoj kafani u Cirihu a najverovatnije od sledece godine radimo i dole sezonu.Prosli i pretprosli put kad smo pricali o tome nisam ja mogao zbog nekih svojih obaveza ali se nadam da sada nista nece da nam poremeti te planove.
svirati sa muzicarom takvog kalibra, a jos kad se ima znanje kao ti, pa to je muzicki orgazam ;)
@Dare 82
Aj brate kad budes radio sa njim,snimi neki materijal,pa da ga metnemo u rubriku"muzicari vanzemaljci";)
@makso68
Ovaj omladinac je pokazao sta zna, skoluj ga i stimulisi, daj mu da se drzi pravca koji ga zanima i nauci ga sta moze muzika u zivotu da mu znaci.
Svaka cast mladi Makso, teraj samo.
Hvala Dell!
Simke dobro si mi rekao za ovo.Zoran i ja smo bas dosta radili ali nemamo nijedan zajednicki snimak.Evo obecavam da cu da snimim nesto i onda obavezno postavljam.
Hajde da se i ja pohvalim.Ovo je tatino djete 1/1 (barem što se talenta tiče):))
http://www.youtube.com/watch?v=lb6hgt43j8c
Svaka cast Makso,ovo je zaista super cuti,i ja sam sin od muzicara tako da... ;)
Evo od danas su povecali brzinu interneta sa 4 na 6mb/s!
Mozda i nisam trebao da se hvalim s obzirom kolike su brzine u svetu!=))
kolega Simke koji internet imate? ja cekam vec duze vreme da povecaju brzinu ali nikako da se zeznu :D
Vidim da si iz nisa..ako imas jotelov net,ne nadaj se skoro povecanju brzine..samo cene :D
@Milan$ nemam kolega jotelov, imam exe-net. mada i oni samo gledaju cene da povecaju a ne brzinu :)
Hvala Dejane i Caka...On je dobar dečko,voli muziku,solidno svira gitaru i lijepo pjeva,ali se ne namjerava profesionalno baiti muzikom.Namjerava studirati geografiju,ali,nikad se ne zna,neka ima rezervni zanat..Pozdrav!
Evo malo prije sam narucio nokiu n8 i htc desire hd... ovaj put prelazim na dobru staru nokiu... a ovaj drugi ce zena da tapka...
@armin kolega mislim da je htc daleko bolji od nokie i to u ovom slucaju htc desire hd prosto ne moze da se uporedi sa n8 jer je daleko bolji. imao je moj drug n8 i mnogo se razocarao (on je zaludjenik za mobilne), e sad stvar je ukusa pa ko sta voli a ovo ti je moj savet :)
bolje zeni daj n8 :D mada kazem opet stvar ukusa :D
Znam, ali nisam zasluzio da dobijem bolji :D... ja sam phonatik ali samo opusteno... normalno da je bolji htc po svim kriterijama osim kamere...
e to ako nisi zasluzio bolji to je vec druga tema :D:D:D:D
za onu "ajde da se zakopamo" heheh
milan8707
02.03.2011, 04:05
I ja malo da se pohvalim,u pregovorima sam da formiram bend,posle dve godine pauze :) Bas sam srecan :)
misa1265
02.03.2011, 15:29
Osisao sam se posle 7 godina duge kose na kratko. Po meni je to za hvaljenje,al' keva samo sto ne zaplace za kosom..:lol:
Imam motokultivator kod kuce svaki dan vozim devojku kuci sa njim...:))
E od danas sam vlasnik Korga Pa1xPro i Fantoma Xa.
Da se pohvalim:D.. Kupio sam danas VA 76..al ce da se svira:D.pozz svima
A meni danas neki englez na parkplacu kod prodavnice kad je izlazio iz parkplaca zakaci malo plastiku nazad na Audiju i to bas kad sam ja isao prema autu heheh...I kad sam ga pitao sta sad,da zovem policiju ili sta da radimo...Kaze on ja bih da platim ostetu imam para...Uff pomislio sam ovaj stvarno ima....Uzmem mu 400 eura i idem sutra da kupim polir pastu za 10 eura da to ispoliram i bice opet ko nov:happy::rotflol:Pozzz
A ja zaboravih da kazem da u ponedeljak idem napokon da radim u Statsparkassi banki kao hausmajstor...
balkanac09
10.03.2011, 02:51
Evo kolege i ja da se pohvaim narucio sam korg pa 800 a prodao korg pa 50
milanceshow
10.03.2011, 05:08
@zeljko
Meni bi ga bilo zao!Verovatno nije namerno!!! :)
dobro jutroooooooo :-)
Nema kod shvabe ,,da ti bude zao,, kod njih vazi izreka,,taknuto-maknuto,,=))=))
Upravu je gega....Pa druze milanche to bih isto bilo kao kad bih mi neko zenu malo takno a ja ga jos malo po kosi pomilujem :lol:I kazem idem ja malo da prosetam i dolazim posle hahahhahha....Kad se radi oko auta nema prastanja tu sam najosjetljiviji kao stari vozac i ako sada momentalno ja nemam vozacku ali cu je uskoro imati ponovo....Pozzz
mirandess
10.03.2011, 21:09
znam da nije za pohvale ali eto :D stavio sam na stalak(spider) sa pa2xpro svoj stari casio ctk 531 (na nagibni nosac) i eto da izgleda malo estetski :P i da se prisjetim svog prvog instrumentica, cak uz zvuk pa2xpro mi se svidja i strings na casiu, mada to je djecija klavijatura, ali nema veze moze se nesto iskoristiti strings i brass (ako nista za kucne upotrebe) :D hehehe veliki pozdrav.
Pozdrav za sve forumase,kratko javljanje sa lica mesta... Milance i ja smo opet u akciji,pesma,zezanje i domaca Dunja...tu je i nas brat Djura (djurica77)...Vaxter je opravdano odsutan ovog puta :)
milanceshow
11.03.2011, 11:12
Prezivesmo noc!!!!!Hehe...
Žao mi je što nisam bio, ali nije se moglo ovog puta, nažalost.
Bice prilike...vrlo brzo :)
@vule,milanche
momci, pa niste nam pisali gde ste bili :D
ako ste snimali skup, skonvertirajte to i ubacite na forum da vidimo i mi kako ste se proveli :D
pozdrav vule,milanche,djura, grandia :">:lol:
Ma ubijaju ljudi nema dalje i ne treba da ih gledamo znamo vec da je bio lom:)A ne bih bilo lose da to i vidimo;)
skoricnik
15.03.2011, 12:55
Polozio sam ispite za B kategoriju, sutra predajem papire i postajem drajver :)
Inace, u ovoj temi sam se hvalio pre dve ipo godine kad sam polozio PSP :D
aleksandar031
15.03.2011, 13:04
Svaka cast,sve najbolje :)
http://www.youtube.com/watch?v=4wIbZGRWXDw&feature=related
Oooooo ko je za castenje .... cestitam, sad i jos jedan auto da kupis .... puna kapa :D
P.s Ljudi iz Backe Palanke, sklonite se s puta !!! :lol: :lol:
skoricnik
15.03.2011, 13:12
Hvala ljudi :)
@Ace
Ne samo iz BP, vec i iz ostalih mesta =))
Mislim nije da se hvalim puno ali jucer mi je bila prva proba rada u banci;))A onu vece u subotu kad sam bio u kafani dobio sam poljubac od pjevacice:confused::)Poozz
Juce sam dobio unapredjenje - nisam vise mladji referent, sad sam referent...Sledece sto pikiram je neko direktorsko mesto u nekom javnom preduzecu... sto je naravno realno ako se gleda tempo kojim napredujem...=)):D:D
to skoricuuuu, opaa ajmo :D
http://www.youtube.com/watch?v=Sg_Q7RtcRsI
E stigao je i novi par aktivnih sinoc....Jos u kutiji:
nakon sto sam ljetos postao ujko, oko 10 mjeseca bi to trebao biti jos jednom ;)
mirandess
29.03.2011, 21:59
toooo, cestitam dell :), onda cemo kod mene pit "ljutu" ;) :)
harepa50
30.03.2011, 02:12
cestitke Dell prijatelju ;)
driftkiller
30.03.2011, 20:54
Da se pohvalim da sam danas uzivo svirao sa kolegicom pjevacicom u emisiji "Dobre vibracije" na TVSA - Kantonalna televizija Sarajevo. Pored toga malo smo sjedili pricali :D . Bilo predobro. Ako neko zeli da pogleda ima sutra u 12 repriza :D Pozz
balkanac09
30.03.2011, 22:54
da se i ja pohvalim stize novi korg pa 800 nakon dugo vremena i skupljanja love
Sutra popodne moj Brat Gega i ja pravimo rostilj kod njega u dvoristu,ako je neko u prolazu nek svrati :)
nesaband
01.04.2011, 00:43
a koliko kosta meni sa picem kod gege:lol:
ja bih da svratim :lol:
naravno salim se, jos jednom sretan put i pazi na holesterol.
Pazim,uvek pazim....da ne zafali :lol:
Malo kod mog Brata Gege, pa u Minhen pa na sajam :)
Vidimo se na zurci :lol:
milanceshow
01.04.2011, 01:07
Setite se mene kad okrecete kobaje na rostilju!!! =))
nesaband
01.04.2011, 01:12
od ove silne rpice o harni morao sam da zabjem glavu u frizider i sad pravim jedan strasno veliki zidarski sendvic :lol:
To je bas zdravo,zar ne????
Dodato:
od gladi sam poceo i slova da premestam:lol:
Da se pohvalim...
Uplatili smo loto ovde u A. jedan kolega sa foruma i ja....i dobili na izvlacenju u nedelje;)
Necu ovde da napisem koju sumu da ne bi coveka saletali kuci ali se nadam da ce barem da vas pocasti picem na yu midi skupu 2011.
:D:D:D
jazo1981
06.04.2011, 10:18
cestitke na dobitku,steta samo za jackpot posto nije izvucen u nedjelju,ali i ostali dobici nisu za baciti..
pozz
Su per , pozajmi te mi za tyrosa 2 hahahaha
Evo i ja da se pohvalim ,od nove godine do sad ni jedne je*ene tezge STRASNO!!
hahahahaha
druze gagane, pa kako da budes na tezgu kad si ti celo vreme ovde na forumu :lol:
@gega, cestitaj kolegi i od mene :)
nemoj da kazes da je 5+1 ?:-O
pozdrav
Bas tako druze Grandia , hahaha stalno nesto raspravljam hahaha
Nije 5+1 ali dovoljno posto sada delimo samo na dva dela jer jedan kolega nije dosao iako sam mu ponudio kushet kola do Welsa i nazad....jbg:lol:
Martinchopp
06.04.2011, 21:34
moja zena kaze, da je moj "stap" najveci u nasoj ulici :D
milanceshow
07.04.2011, 03:18
Ma zene znaju da ocene!!!!
Ako ti je rekla da imas najveci "stap" u ulici,onda joj veruj na rec!!!!
Znaju one sve!!!
A otkud ona zna :confused:
:"> najveci stap ...
da je reko: "odoh u wc da gushim anakondu..." ;)
yamahapassion
08.04.2011, 15:30
Evo da se i ja pohvalim, danas mi legla prva plata u novoj firmi, malo falilo pa da bude za PA800 :)
yamahapassion..nista druze kad ne moze da svose za Tyros 4...:D
to Bokili, vidis da je ok sve ;) javi se nekad jbg
yamahapassion
08.04.2011, 18:55
@Milan$: Bice druze i T4, samo kad se zainatim , hehe.
@Dell: Ma dobro je sve batice, ali izgubih zivce pored ludog sefa, ne znam koliko cu ga moci trpiti :lol:... A to za javljanje, ja kad god te cimnem na MSN, tebe nikad tamo.... hebem li ti najzgodniju drugaricu (nisam ni ja lud) :lol:
mirandess
13.04.2011, 18:02
Evo upravo sam danas dogovorio svoju prvu svirku u kaficu koju cu svirati sa kolegom :) mislim mozda je to vama glupo, al eto veliki korak za mene, za probijanje leda :)
Damir_Coma
13.04.2011, 18:18
Kolega neka je sa srecom, zelim ti puno uspijeha i baksisa, i tezge svako vece, ili bar svaki vikend :).
mirandess
13.04.2011, 22:08
Hvala kolege od srca :) naravno ima treme, ali bit ce to dobro, u biti tu nema narodnjaka, nego lagane zabavne pjesmice, dalmatinske, domaci pop/rock, malo svatovskih, i onda na samom kraju ako gazda dozvoli moze se upalit rumbica i soprancic i opleti :P :) ehhehe hvala jos jednom puno.
milanceshow
14.04.2011, 07:30
Posle duzeg vremena sam odspavao 9 sati u komadu.
Stvarno mi je san bio potreban.
Mislim nije da se hvalim ali neka...Danas prvi put sam napravio jedan ritam u programu cubase od midi fajla a nisam nikako koristio styleworks...sve sam isjekao na komade prvo pa note sve prepravio da bude u tonu c za pratece instrumente i poslije midi kablom ubacio u Ketron:)I funka heheh...Eto bas mi je drago da ne moram uvijek da koristim ono smece od styleworksa:lol:Ko se trudi kao ja sam i uspie ponekad:D..Poozz
nesaband
16.04.2011, 12:28
@Zeljko :Bravo majstore.
Ja to necu verovatno nikad nauciti da radim u cubase.
Ma nije problem vjeruj mi kad naucis...prava stvar i meni je lakse tako nego u styleworksu...Sve preglednije isjecem trake u 4 takta za variacije filovi 1 takt i to je to posle midi kabal i na snimanje ritma direktno u klavijaturu...Naravno prije toga moraju da stimaju kanali u cubase i u kljavi tj.da se poredaju instrumenti.Sto je najinteresantnije je da u cubase odma cujes kako ce da zvuci i ako treba nesto popraviti ili dodati ide ko mlijeko heheh..Pozz
driftkiller
16.04.2011, 19:17
Da se pohvalim danas sam išao na izlet s djevojkom i rajom, bilo nam super! Obišli smo malo Herecegovačke krajeve, Konjic, Jabalanicu, Mostar i Počitelj :D Jest da mi nije prvi put tu da budem, ali super je bilo :D
driftkiller
17.04.2011, 13:33
Sjetio se kad sam došao kući i upalio računar, da smo se mogli naći na kafi xD. Drugi put pod obavezno :D
harepa50
17.04.2011, 17:51
Osvojio prvu nagradu na XIV Federalnom takmičenju učenika i studenata muzike u Tuzli, 92,33 boda od mogućih 100 :D
driftkiller
17.04.2011, 20:38
Sve cestitke :D
OOOoooooooo evo ko mi placa pivu :) cestitke ;)
harepa50
17.04.2011, 22:58
Hvala vam ljudi! :D
U nedelju sam na svirci od 3 sata i 20 minuta zaradio 170 evra!
Zapravo, u nedelju smo nas cetvorica na toj svirci zaradili po 170 evra!
@caka
al te ubolo;)
Drugi put bolje cuti,jer ces da doniras za sajt,a plus imas da castis sa piwom!:lol:
amadeus1
20.04.2011, 02:04
sviram......klavijature,gitaru,harmoniku,bubnjeve, trubu,trombon,frulu, i saksofon;)
mirandess
20.04.2011, 03:14
Evo taman dosao sa svirke, pa rekoh da se pohvalim za svoj prvi nastup, bilo je bolje nego sto sam ocekivao, punom parom se radilo, baksisa nije bilo jer je takav kafic, malo pop, malo rock, malo svatovskih, malo narodnih :) sve u svemu super (je meni bilo) :) cak je i moj drug Dell bio, pa cekam njegov komentar, da cujem od njega kako je to zvucalo, jer je on jedini bio od muzikalnih ljudi na svirci i naravno kolega matrix_mo :) veliki pozdrav.
P.s. umalo da me pa2 iznevjeri, kad sam je upalio na tonskoj probi, svi semplovi se izbrisali, :S kako je to moguce ne znam, ali sreca je da sam spremio set prije svirke, pa ga samo ponovo ucitao.
Namontirao sam jucer ljetne gume na auto...ah meraka u veceri rane:D
mirandess
20.04.2011, 11:57
haahaahahhaha a sta je sa zimskim? jesi li njih zapalio? :)
yamahapassion
20.04.2011, 16:02
Zeljko brale, jesi poceo da vozis? Jesu ti vratili svabe dozvolu?
Nisám jos ni isao da je vracam,ali ponekad vozim bez vozacke kad me zena iznervira..da joj pokazem kako se vozi:DNekad joj dodje nesto i panici,a ja je istjeram sa strane vozaca..sjednem i opalim,a kad policija slucajno stoji pored mene na semaforu onda se pravim kao da imam vozacku ..cackam nos,pojacavam radio..kao ono nemam tremu i ne plasim ih se i uopste ne gledam u njih,da ne bih bio sumljiv=))
ako bog da cim imam lovu idem na idioten test da polozim i onda je dobijam nazad hahaha..tako se kaze ovdje za taj MPU kad moras da ides psiologu zbog alkohola
yamahapassion
20.04.2011, 17:09
@zeljko: hehe, ne valja piti i voziti...
Ma druze yamahapassion ja ne pijem kad vozim,samo kad sjedim,ali eto valjda nije izlapio alkohol taj put i naguz...e me panduri,a mislim da me je cak neko izdao,jer sam taj dan imao svadju u staroj firmi sa poslovodjom i malo vise cugno...taj dan sam napustio i posao i izgubio vozacku...Jbg takav je zivot ali se ne dam i dalje nikom..Opet imam vise i zdraviji sam hvala bogu od tih djubradi itd...da sad ne duzim...Pozzz
zar se ne zvase to u Njemackoj Dumm test?
@caka
al te ubolo;)
Drugi put bolje cuti,jer ces da doniras za sajt,a plus imas da castis sa piwom!:lol:
Donacija svakako ide ovih dana, a pivo jedva cekam da platim nekome od vas, ne treba neki jak razlog.
milanceshow
21.04.2011, 01:05
Ma meni je pića preko glave,ja bi nesto da jedem!!! :)
Kako ide onaj fazon kada je Mujo došao kod Sulja u kuću pa ga ovaj pita šta će popiti a Mujo odgovara: Ja kol'ko sam gladan ne znam gdje ću noćas spavati... :D
Ma ne valja puno ni jesti heheh.
@dell ne izazivaj=))Salim se..pozdrav
Krecemo sutra..., prva ove godine pod satrom, jos je toplo, jos na selu, jos da budemo blizu svinjca i kompletan ugodjaj...:lol:
i meni krece sezona od sutra, nek nam je blagoslovljena i meni i tebi Milane sa dva L :D
Meni je pocela sezona vec od 00:00 .... samo malo drugacija sezona.
Pojeo 2 hamburgera cim proslo 00:00, iako sam mogao i pre toga, jer ne postim (ogladneo ispred crkve :) )
A sutra je svinjokolj ... sta ce da bude meso, jao jao, pa jaja u boji :D
P.S. Posto neizbezno je da se prejedem, nemojte zameriti ako me nema par dana :P
Bice Dell, bice, svrbeo me levi dlan ovih dana...:D
Brate ako bude svezih pilica ima da te odbananujem odma' :lol:
kad smo kod praseta, prejeo sam se danas pa evo stiscem svom silom trbusne misice da ne tricm na klonju :lol: :lol: :lol:
Milane sa dva L evo da se pohvalim ja dosao s prosnje s 250 eurona baksisa i jos treba placu da dobijem za tu svirku, kako si ti prosao pod satorom, jel bilo para i pilishtorci? :D
Evo i mene... Bili smo udaljeni malo od ekonomskog dela dvorista, tako da miris sela nije dopirao do nas.:D Struja katastrofalna, i pored korektora napona mikseta se ugasila par puta(napon padao ispod 140v)! Para, 'ajde da kazem neki prosek, ali manje od tebe, mozda i duplo, neznam kolika ti je plata...:D A, pilica je ovaj put bilo samo u corbi!:lol:
Kupio sam auto Renault Scenic 2001 god, danas. da se pohvalim :D :D
harepa50
25.04.2011, 20:53
Neka je sa srecom i da dugo sluzi :)
Cestitke Dell-u i Millanu i da bude jos takvih svirki :D
Idem sutra malo na grilanje,a sad pipi pa na spavanje:confused::lol:Valja ispec tolike kotlete i pilece batciceB-)pozdrav i laku noc
milanmix
26.04.2011, 18:17
zenim se zenim se i nije mi zao....
narode uskoro stajem na ludi kamen..
>:D<
driftkiller
27.04.2011, 09:03
Nek je sretno kolega :D, sad ce biti u kući sam šef dok mi žena ne dođe :P :D
yamahapassion
27.04.2011, 14:21
Evo da se pohvalim da sam danas stigao iz srbije, bilo je kratko ali ludo, hehe.... Bilo je naravno i dobrog provoda uz svirku mojih dragih kolega Ivice i malog Mileta, sve u svemu provod za pamcenje (samo da je moglo 2-3 dana duze).
mirandess
02.05.2011, 16:53
Stigao mi je pa2x sa popravke, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kako cu ga sad silovat, hihihhiih 10 dana nisam svirao, poludiiioo bez dirki, poceo sam jos malo pa sanjat dirke :D hehehehe
yamahapassion
02.05.2011, 19:20
Uzeo sam danas usb to midi kabal i prikacio ovaj moj mali laptop sa Vsamplerom da vidim moze li se sta uraditi.... joooj ljudi, leti, nema latencije ni milisekundu, kao da u yamahi imam sempler od tritona, jos sam sve spojio na onaj aux izlaz kako se vec zove, tako da zvuk semplera i yamahe ide sve na zvucnike na yamahi, samo palim i gasim kanale kako mi odgovara. sada imam volju da se ozbiljno pozabavim ovim stvarima i da napravim neki malo ozbiljniji setup naravno uz kontakt (vsampler je bio samo test). Evo kacim sada u moj demo prvi test "saradnje" laptopa i klavijature :)
mirandess
03.05.2011, 18:10
uspio sam da napravim preko style worksa namjenski ritam (polunamjenski :D)... cak mi je fill dobar ispao, ali intro mi steka non stop, na tome jos radim :D varijacije super ispale! Ali nije mi trebalo pola sata da napravim ritam, samo ima posla na sintu! hjuh jos moram da se uvjezbam, ali "veliki" korak za mene :) :P
driftkiller
04.05.2011, 23:02
Svaka cast kolega, samo uci, vjezbaj, radi, sve se isplati :D
uspeo sam konacnoooooooo da ritam (koji vec postoji) sredim i uredim kako meni treba i da snimim!!!!!! pokusavao i pokusavao ko blesav i konacno uspeo. za nekog je ovo smesno ali je za mene bas uspeh jer do skoro nisam imao nikakvog kontakta sa pa50, pa evo sad znam po "nesto" :lol::lol:
mirandess
05.05.2011, 16:26
hvala kolega :D evo jos nesto da se pohvalim, sutra sviramo (prateci band), melodije mostara 2011 :D mislim da ce uzivo prenos biti na bht ili na ftv. :D
si mi zavrsio karte? Moram cut Micka i saraf obavezno :)
mirandess
05.05.2011, 20:35
Nisam se jos niskim cuo od njih, sutra bi trebali dobit.... :D obavijestit cu te don't worry ;) hahahahahahahhahha ŠARAF XD
driftkiller
06.05.2011, 08:23
I ja imam veceras aBd svirku sa svojim novim bendom u kaficu, a u nedjelju smo aBd prateci bend u kuci sevdaha u Sarajevu. :D
Nasao sam jos jednom (m)ucenika,za privatne casove!:D
tarikroland
07.05.2011, 15:18
Imam najboljeg prof. muzickog na podrucju Hadzica :D
Uzeo sam VW Sharana, 2003 god. TDI(sve crveno), 130KS, 96KW, plava metalik boja, dosta dodatne opreme, 6 sjedišta.
Vikendom imam po 2-3 svirke, i na kladionici me solidno ide, samo da se ovako nastavi...;)
aleksandar031
11.05.2011, 23:06
Fino burli,evo da se pohvalim stigla mi pa2xpro.:)
jedno vreme sam mogao da popijem u kafani 7 velikih piva....a sada popijem 1l vinjaka i jedno malo pivo...pozdrav
harepa50
12.05.2011, 02:07
Burli i aleksandre, neka je sa srecom, dugo da vas sluze ako Bog da :)
aleksandar031
12.05.2011, 08:14
hvala hare,dace bog :)
driftkiller
17.05.2011, 10:10
Cestitam momci, da se i ja pohvalim da sam napravio pitch bend, vala sam se i namucio dok sam rastavio klavijaturu, ali vrijedilo je! Spala opruga bila, namjestio vratio i sad radi sve super hvala Bogu :)
Burli i Aleksandar,čestitke na prinovama,da vas dobro služe!
Danas mi je stigla flash card za Alesis QS 6.2,a nabavio sam dosta materijala sa Alesisovog sajta,pa ćemo sad malo da eksperimentišemo...Pozdrav svima!
EmirTotic
20.05.2011, 15:42
Zavrsio sam gimnaziju! Jako vrlo dobar! :) Sad idemo dalje! ;)
Svaka čast Emire,želim ti puno uspjeha u daljem školovanju i uopšte,u životu.Pozdrav!
Sad idemo dalje! ;)Gdje ces Emire ?
EmirTotic
20.05.2011, 16:59
Hvala puno. :) Nemam pojma, prvo idem da proslavim sa drugarima po jednu pa cemo videti posle... ;)
harepa50
20.05.2011, 22:04
Cestitam Emire brate! :)
Nakon godinu dana ponovo na Pa800, sitgla jucer :D ...
btw. Da se pohvalim i da mi je prvi post na stranici 200 :))
bokivelik
05.06.2011, 13:54
i da se pohvalis da je tvoj post pod brojem 1991...:lol::lol:=))
Salim se. Da te dobro sluzi masina.;)
driftkiller
05.06.2011, 22:34
Sretno s masinom, da ne bude nikakvih problema :D
harepa50
05.06.2011, 22:45
Sretno i da dugo sluzi ako Bog da :)
Maksuzija
08.06.2011, 13:44
Veceras mi polumatura :D. Jedva cekam da odem i da kazem sviracima '' dajte da odsviram nesto '':D . Ima da se napijem do mile voljee..=))
Da ti vec nisi poceo da cirkas to sto ti je u nicku? :)
driftkiller
08.06.2011, 23:50
I drugi razred je završen sa prosjekom 5,0 , našla se nova djevojka, sutra karaoke party u školi, ludnica, prekosutra izlet, subota raspust oficijelno :D Ima li šta ljepše? :D Hvala Bogu na svemu :)
EmirTotic
09.06.2011, 23:53
Eh, konacno sam uzeo automobil... Nema vise busom na svirku da se ide! :)
nesaband
09.06.2011, 23:56
cestitam ti Emire.nego aj ti i nekako da ides busom na svirku ali kako si nosio opremu,to mi bas nije jasno?
EmirTotic
10.06.2011, 00:38
E to je showprogram verujte mi Neso... :)) Retko sam nosio nesto od opreme, al je veliko cimanje i samo klavijaturu terati. Zna Mare Gredic sve moje dozivljaje sa autobusima, kad zakasnim na bus i sl. Stvarno komedija!!! :))
mirandess
10.06.2011, 11:51
@Emir Vjeruj mi prijatelju bolje autobus nego pjeske ici, ja sam isao na probe po 3-4 km pjeske sa svojom kljavom, vjeruj mi, kakva teretana i bencevi :D btw. cestitam na 2000 postu ;)
Ah, da se i ja pohvalim, konacno sam uzeo sate klavijature/klavira, malo da trilere radim :D vrijeme je i bilo! :D
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.