Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Ajde da se hvalimo....

Strane : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

mirandess
20.01.2012, 16:57
Ne znam meni je kia ceed bila pravo dobra(tad) bio sam nekako pun adrenalina :D hahahaha sad nisam vise, sad da je samo dizel da sto manje trosi i da moze STAT I krenuti, ja prezadovoljan!!! :)

Btw kupio sam danas yamahu novu Emx 512SC u druga Alena, i mogu reci da sam stvarno zadovoljan, mala, lagana, ne zauzima puno prostora, to nije kocka, to je "klupica" koja (meni daje snage dovoljno za sto i kusur ljudi-mozda malo vise) :)

Nautica
20.01.2012, 18:03
@mirandess u zdravlje da te sluzi! :)

mirandess
20.01.2012, 23:58
Hvala prijatelju puno :) valjda hoce, mislim nema valjda, sto posto hoce, ako sluzi Dell-a, sluzit ce i mene :D :D :)

Dell
21.01.2012, 05:37
Zato se sad bojis i trzas cim ga u trecu brzinu prebacim :) Zezam se, cestitam na mixeti, ja sam svoju slucajno malo veceras na svirci krstio pivom, ali nista joj, radi ko grom :D Cucemo sutra kako tvoja izlazi, naleticemo ja i Cavar ;)

mirandess
21.01.2012, 12:05
Ahahahahahah, ne bojim se bolan :D nego onaj udes od prije 2 godine mi je oduzeo 10 godina zivota :D ahhahahahaha. Cuvaj stari vjeruj mi da vrijedi te pare. Oh oh naletite na fajrunt.... Svakako nemas sta slusat na pocetku :) EEEEEEEEE, Sad cu ti namjerno pustat intro i transpose XD :D :P :P ;) hahahahah :) Ima da popijemo koju.

Dell
21.01.2012, 14:12
Sad cu ti namjerno pustat intro i transpose XD :D :P :P ;)

Sam si se odao sad, ne moram ja :D :D :D

mirandess
22.01.2012, 14:12
Pa znam ja da bi ti vrlo rado :)
I sta sad, evo javno priznajem da koristim transpoze i intro i to obadvoje za 3-4 pjesme! A i te sto pustam na intro znam ih svirat, sve si vidio sinoc, necu nista da komentiram dalje :) tako da....
A to sto mi je korg napravio da imam transpoze i intro, valjda je napravio sa razlogom da mi olaksa posao, a i olaksao je :) :D

Nautica
22.01.2012, 15:04
ovi iz korg kompanije su mislili na tebe :p :D =))

Dell
22.01.2012, 16:14
Nista ja rekao nisam, sam si rekao sve :D

milepsr
23.01.2012, 22:10
Kupio sam fc7 novu u jednoj prodavnici za 40e, i to zadnji komad =))

zeljko
25.01.2012, 15:34
Danas je 25. sutra stize plata...naravno ne moja vec zenina:D

nikimusic
25.01.2012, 23:20
Kad ja zasviram i Chuk Norris place...

harepa50
25.01.2012, 23:22
:lol:
To si trebao u temu s vicevima :D

yamahapassion
25.01.2012, 23:34
@zeljko: druze jesi poceo da radis? jesi nasao neki poslic? ja vec evo 6ti mesec u jednoj textil firmi i ako Bog da i ostane ovako, necu je menjati ;)

zeljko
25.01.2012, 23:52
Sta nije valjda da razvlacis vunu:lol:ili krojis pantalonice heheh.....Salim se druze ma samo radi dok ima nesto..ja ti zelim da uspijes i da ostane tako ako si zadovoljan,a ja cu sada odlucio sam da se izborim za vozacku pa nesto cu da kao vozac radim tj.da vozam stare babe i djedove iz bolnice i u bolnicu hehehe..zena mi kaze da je pitala tamo nekoga ko ima firmu sto dolazi gdje ona radi,i rekao je da bih me odmah primio kad je cuo da sam njezin muz..puz:)

matrix_mo
26.01.2012, 14:49
od danas ponosni vlasnik Kurzweila PC3K7:p
nek mi je Bog na pomoći, trebat će mi dosta vremena i živaca da je spremim za live svirku, al i ovako na prvo sviranje zvuči odlično!!!!

nevenastosic
26.01.2012, 15:03
ukrali mi cetvrti mob.na svirci...bataljujem telefone,ne kupujem vise i mnogo mi je lakse.jel ima ovde mozda i veceg rekordera?

Milan$
26.01.2012, 15:23
to se brate drzi u dzepu,ne na klajvi,mixeti ili stolu pored:D...pozdrav

Nautica
26.01.2012, 15:25
dzep ili torbica oko vrata i nema brige :)

Marko__ns
31.01.2012, 21:36
Danas sam pazario Korga Pa800 :)

Nautica
31.01.2012, 21:49
nek je sa srecom kolega, da te dugo sluzi :)

smuchac
02.02.2012, 16:22
Ja kupio Samsung Galaxy S za 1000kn ilitiga 250 maraka što je pola realne cijene. Moj prvi android i touch. Sad se privikavam... :D

tranzit
03.02.2012, 08:45
Sad ces tek da se razocaras u Androide, robote i ostale vanzemaljce :lol::lol::lol:

smuchac
03.02.2012, 15:52
Skok s cigle na Symbian mi je bio malen kao i skok s Symbiana na Android. Pustio sam tehniku da me sustigne još davno i sad kad ja sustižem nju,mogu reći da je ovo teška papilova i s*anje. Nema veze,sad je ionako kasno... :D

Dell
03.02.2012, 16:27
Dobro ti je rekao Tranzit. Trebao si citati sta je Vaxteru uradio android. Bacio ga u dugove. Sto se mene tice iOs je "babo".

smuchac
03.02.2012, 16:54
Prilagodiš sebi i 3310 pa si zadovoljan,tako da se ne sekiram... ;)

Jodik
03.02.2012, 19:58
To su bili mobiteli imao 3310 godinama,a sad ova nova tehnologija nemože ni garanciju da izdrži.

harepa50
04.02.2012, 01:11
Zašto je Nokia 3310 bolja od iPhone:
iPhone - padne na pod - razbije se ekran
Nokia 3310 - padne na pod - probije pod :D

zeljko
06.02.2012, 23:50
Nabavio sam elektricnu cigaretu na usb:)Hocu da probam da bacim prave cigarete...Nije losa ideja elektricna cigareta dimi kao i prava,jedini problem je sto ne ujeda za pluca kao prava cigareta:(Pa se bojim da nece od toga biti nista i jos jedan problem sad pa sad potrosim bateriju i moram da ponovo punim na usb,ali u svakom slucaju mislim ko je rijesio i cvrsto stoji do toga da se prodje cigareta je prava stvar ovo...Jedino cega se jos bojim da se sad ne naviknem na elektricnu cigaretu i opet placaj hehehe....Vrijedi pokusat u svakom slucaju i ako se prodjem cigareta castim drugove sa yu-midi po pojednu pivkaru:)
Ovako izgleda....
Da dodam jos jedmu manu cigareti malo je poteska pa kad drzim ustima kao da drzim neku cijev od zeljeza a ne cigaretu hahahaha

Dell
07.02.2012, 00:06
Sjecam se da je kod nas bilo u onim gift shopovima (ne kao otrov na njemacki, nego poklon na engleski :D ) bilo kupit trik cigarete, kao fora puhnes u njih, a one dime. Pa ono stariji kad te vide slagiraju se, a ti dijete od 9-10 godina, mada to sad i nije nista cudno. Samo sto se te nisu morale punit :)

zeljko
07.02.2012, 00:10
Ova se vuce u sebe tj.u pluca kao i prava,samo sto ne ujeda kao prava,ali ima ukusa duvana...pa skoro kao i one ligt cigarete ,a dimil dimi heheh..

A Dell hvala ti na prepravci posta druze...ti ces dobiti dvije pivkare ako se prodjem pusenja:)

hahah cuj to?Znaci sto je na njemackom otrov na engleskom je poklon :lol:Koji lud narod hehehe

Vaxter
07.02.2012, 15:02
Željko, kupi samo veću cigaru i u nju sipaj ulje sa nikotinom, pa polako smanjuj količinu nikotina.
Neće ti nedostajati prava cigara.
Drugar koji puši preko 25 godina po paklu-dve Winston-a 100s je već više od godine na električnoj.
Ako njemu ne fali pljuga neće nikome. :))

zeljko
07.02.2012, 15:58
Kakvu vecu cigaru i koje ulje?Ne poznajem to heheh...Druze ja pusim 4 kutije dnevno i isto sad ce oko 20 godina:(Ako me zaobidje rak pluca onda ce biti cudo nevidjeno i uci cu u knjigu ginesovih rekorda=))

Dell
07.02.2012, 16:03
Dobro je, sad znamo da Vax nije zatrpan na Kopu :D Inace Zeljko, imas jos istih rijeci sto razlicito znaci, tipa art, ti znas da je to nacin na Njemacki, ali na Engleski je umjetnost :) Hvala na pivi, prihvatam ;)

zeljko
07.02.2012, 16:09
Dell kuzim heheh...Ma druze bice i gajba pive samo kad bih se nekad sreli negdje nije problem...Ja volim da popijem dobro i hladno pivce za zivinice tj zivce;)

mirandess
07.02.2012, 16:32
zeljko, ja imam isto e-cigaretu, ali brate isto kao da ima na njoj 0,000007 nikotin 00000001 katran, nema nikako onog "smeka" i jacine.... uspio sam sa njom izgurati 10-ak dana, i zapalio pravu cigarararu, nesto se bio nasekiro.... :D U svakom slucaju dobra stvar!!! Nakapas na onu spuzvicu i samo duvaj :) Niz moravu vetar duva zelja E-cigaru duva :) ;) ahahahaha :) sretno ti

zeljko
07.02.2012, 17:07
Heheeh Mirandese Eto hita,samo da Dell jos doda koju recenicu i bacamo se na snimanje:lol:Ova moja elektronaska cigareta ide na patrone koje se mijenjauju i ne sipam sam ulje...Bas sam jucer narucio jos dvije da imam da mijenjam dok se jedna puni na usb ovu cadim heheh....Stvarno slaba skroz i fali mi ono kad me lupi po plucima,ali jbg kad bih lupala kao prava ne bih se nikad ni odvikao pusac koji pusi 5 cigareta dnevno,a kamoli ja koji pusim jednu za drugom tako reci i cim otvorim oci grabim cigare i kafu...cudo da sam jos ziv:)

Da se usput i pozalim mad anije ovdje mjesto....Otac mi je umro u 48.godini zivota od raka,a sad od ne davno majka isto tako bolesna i ima na plucima tu opasnu bolest,a i vidjam se cesto sa nasim drugom Zdravkom kojeg sam upoznao ovdje na yu-midi koji zivi ne daleko od mene u minhenu...Bas je bio proslu subotu kod mene i malo sviruckali tj vise on na harmonici a ja pjevao...Steta da nismo imali neku kameru pa da snimio koju sevdalinkicu sto smo pjevali pa da postavim..nadam se da ce mo i to uspjet jednom da odradimo za uspomenu,jer i on je tesko bolestan,i bori se ko vuk da prezivi...kaze mi da mu najvise pomaze dok svira i da nije bilo te ljubavi prema harmonikama ne bih toliko izdrzao....Legenda je covjek i ja mu se divim kako jos ima snage da dodje kod mene i da mu jos nije bilo mrsko da ponese novu guerinku koju je kupio da mi pokaze,a uz to putuje cesto i vozi sam auto...Saznao sam od njega da je skoro bio i kod Krese u zagrebu i ispricao mi je da je Kreso ljudina kakvog na daleko nema i da ga je super docekao....Kad sve to vidim i kako se ljudi pate sa tom bolescu doslo mi je da bacam ta govna tj.cigarete da bar pokusam sada ako nije kasno da izbjegnem tako nesto..pozz

milepsr
07.02.2012, 18:30
Baci i tu elektricnu. Samo je do tebe, da ti resis da kazes ne cigaretama a ne da se prenemazes tu. Isto kao kad raskidas sa devojkom koju volis, tesko je u pocetku ali sve prodje ako rascistis neke stvari u svojoj glavi.

caka012
15.02.2012, 19:32
Posle 18 godina pusenja (poslednjih par godina 2 - 2,5 pakle LuckyStrike dnevno), resio sam i batalio. Vec 7 godina ne pusim. Od trenutka kad sam batalio do sada nisam ni jednu jedinu cigaru zapalio. Mislim da je to jedini nacin, nikakve usb cigare, nikakvo postepeno prestajanje i smanjivanje... samo resis, stisnes reproduktivne organe, pomiris se sa cinjenicom da ces da se ugojis 14kg i izbacis iz kuce sve cigare, upaljace i ostale stvari koje te podsecaju na cigare i kazes "prestao sam da pusim". Jos ako imas podrsku ljudi oko tebe i porodice, uspeh je garantovan.

Posle toga sledi odvikavanje od hrane, ali to je vec druga prica koju mora neko drugi da isprica, ja se nisam odvikao.

Dell
15.02.2012, 19:49
Ma ne treba se ni odviknut od hrane, bolje umrijet od srcke, to te zvizne, ne mucis se, nego ne daj boze od raka pluca, gdje polako umires.

danijel011
15.02.2012, 21:32
@caka
Svaka cast! Meni ce uskoro prva "godisnjica", isto sam batalio posle 13 godina :-)
Postovano sa mobilnog uređaja

zeljko
15.02.2012, 22:23
Hehehe ma ne bih falilo nista ni da se malo ugojim,jer vagam samo 84 kg a visok sam oko 1,75:D

Nisu mi jos stigle e cigarete...Izgleda da cu morati tako kako kazete da pokusam da bacam,jer i ovu kad vucem elektricnu sto sam imao ruka leti sama da istresam pepeo a nema pepela,a i vec se pokvarila e cigareta,pa sam ponovo momentalno na pravim:lol:Ne znam drugovi kako cu ja to batalit...mozda kad bih imao vise zena pored sebe pa da mijenjam malo mozda bih nekako i uspio da zaboravim cigare=))Jbg malo se i salim sta da radim,a i da mi je znati d ace u decembru 2012.smak svijeta ne bih se prolazio pusenja i zena,pa nek umrem ko covjek koji nicega nije ostao zeljan:)Samo znam da moram da stiscam zube i da bacam pusenje inace me nema u 48.ako ovako nastavim:(

zeljko
23.02.2012, 19:21
Hehehe ma ne bih falilo nista ni da se malo ugojim,jer vagam samo 84 kg a visok sam oko 1,75:D

Nisu mi jos stigle e cigarete...Izgleda da cu morati tako kako kazete da pokusam da bacam,jer i ovu kad vucem elektricnu sto sam imao ruka leti sama da istresam pepeo a nema pepela,a i vec se pokvarila e cigareta,pa sam ponovo momentalno na pravim:lol:Ne znam drugovi kako cu ja to batalit...mozda kad bih imao vise zena pored sebe pa da mijenjam malo mozda bih nekako i uspio da zaboravim cigare=))Jbg malo se i salim sta da radim,a i da mi je znati d ace u decembru 2012.smak svijeta ne bih se prolazio pusenja i zena,pa nek umrem ko covjek koji nicega nije ostao zeljan:)Samo znam da moram da stiscam zube i da bacam pusenje inace me nema u 48.ako ovako nastavim:(probam da napravim smailic

zeljko
23.02.2012, 19:22
Looool =))

romario
29.02.2012, 21:52
nakon skoro godinu dana na rekreaciji :)

Zglob izdržao ,kao novi .
jedino sam ga iskrenuo kad sam isao kući iz birca ,ali malo ;)

ako bude sve ok ,u subotu opet ...

kzupan97
02.03.2012, 06:57
OO ma ne...ja samo imam najljepšu curu, traktor i kuću...šta će mi drugo... :D

roki
03.03.2012, 00:29
Evo da se i ja pohvalim da sam postao vlasnik PA2X Pro :)

Milan$
03.03.2012, 01:34
evo i ja da se pohvalam i ja sam danas uzo pa2x:D

ado_rado
03.03.2012, 01:44
Sve je to lijepo ali ja sam prodao 3 klavijature i Auto neki dan da bih skupio i kupo napokon taj takozvani Svemirski Brod Pax3 vaoooooooooooo kakav aranzer ima vse na sebi netreba nista samo malo malo malo znanja!!!
;):D=))

tranzit
03.03.2012, 20:41
Ti kako si krenuo, mogla je da strada i punica i punac i svastika i komsijska krava... ama dobro je da si ti ipak na kraju dobio taj svemirski brod.

DinO74
04.03.2012, 02:22
Stigao mi je u ruke Presonus 16.0.2! Mnogo lijepa mixeta,mala i kompaktna, jako lijepo upakovana sa dva firewire kabla,strujnim kablom, odvojenom kutijom sa software...jako lijepo djeluje na prvi pogled. Potenciometri cvrsti pod rukom, prekidaci obecavaju dug i pouzdan rad kao i kruzni potenciometri ...mala i mocna na prvi pogled. Eh, sada ide ono za*ebano...valja nastimati ovo cudo :) Jedina zamjerka ovako hardverski gledano... ne svidjaju mi se one samoljepljive trakice koje se moraju zalijepiti na donji dio mixete. Nista im nije falilo da fabricki postave nogice na sva cetiri coska :(

harepa50
04.03.2012, 02:30
Dino čestitam! Nek je sretno i da te dugo služi! :) A te trakice...ma to nije ni bitno pored takvog miksera :)

DinO74
04.03.2012, 02:39
Hvala ! Hehhe...znam Hare al jbg pada u oci :) Da je Behringer nebi me cudilo ali ipak za Presonus...hmm malo mi zapara oci :D

tranzit
04.03.2012, 03:00
Sto si sitnicar ?

harepa50
04.03.2012, 03:38
Kako ti para oči kad je s donjeg dijela miksete :lol:

mirandess
04.03.2012, 11:19
Cestitam Dino :) nek te sluzi i sa srecom :)
Sljedeca investicija je i meni taj presonus, naravno kad me ova yamaha "odsluzi".
Sta ces, sjedi i cackaj :D

sale_band
04.03.2012, 12:50
Narucio sam EXB M256 RAM za M3... Moram se pohvaliti da su mi rekli u korgusa da ce ga poslati za 5-8 nedelja :(

tyros-trinity
07.03.2012, 00:35
Eto i ja se podnovio,posle 5 god. sviranja Tyrosa 2,odsluzila je svoje i postao sam vlasnik Tyros 4 ;)

tranzit
07.03.2012, 05:46
Auuuuh... to je bio skok s motkom. Bice neprospavanih noci.

nesaband
07.03.2012, 09:28
cestitam ti,nek te sluzi dobro i sam sebe otplati.

zeljko
08.03.2012, 03:13
Cuj ovo?To je bio skok s motkom:lol:Jesam se sad nasmijao ko nikad...Svaka cast druze tranzit hehhee..pozz

srx97
24.03.2012, 22:36
9. na republickom takmicenju iz informatike ;)

RIDICK_XxX
28.03.2012, 09:04
Roland EM-2000 & Korg Triton Le :D B-) B-)

caka012
03.04.2012, 23:52
Hvalim se...
Cerka mi je osvojila 1. nagradu na takmicenju u Arandjelovcu u predkategoriji - klavir. Inace ide u muzicko zabaviste, tek ce u septembru ove godine da se upise u muzicku skolu, a takmicila se sa kategorijom 1. razreda, posto je ona jedina prijavljena bila u predkategoriji.

zeljko
12.05.2012, 12:02
Pocinjem mozda i ja napokon da radim:lol:Nasla mi zena tj.sredila valjda kako kaze da me ubaci u bolnicu u operacijsku salu da radim kao pomocnik:Da meni se ljudi nikako ne radi a pogotovu tu hehe....U srijedu idem na razgovor ne znam sta da radim,samo znam da nema posla momentalno u njemackoj da se bira pa najvjerovatnije cu morati i to da prihvatim:rolleyes:Kaze da trebam samo biti tu i kad mi doktor kaze tog i tog pacijenta zovi na stacion da ga salju da ga dovezu dole u salu i da ga spremim za operaciju...Znaci nisam ja taj koji ce da operira da se unaprijed zna,da neko ne pomisli Zeljko doktor itd...Ja ga samo prebacujem s kreveta na krevet i vadim mozda protezu ako ima itd. Eventualno ako umre vozim u mrtvacnicu=))Pozz

smuchac
12.05.2012, 12:25
Nakon skoro i dvije godine otkad sam kupio PSR 3000,ogromnu sam hrpu ritmova sveo na minimum. Skidao sam ih odasvud pa i odavde. Ima većinom tvorničkih,ima homemade,namjenskih,ima svašta nešto. Po svome "uhu" sam ih prebirao i sa svoje potrebe prilagodio 30-40 njih za svirke i njih toliko je editirano koliko toliko,neki manje,neki više (smanjeni kanali,zamijenjeni instrumenti,drum kitovi i sl...) po mome guštu i nahođenju... Ostatak (nekih 120-130) koji su ostali u originalu kako sam ih skidao su na hrpi,na brzaka raspoređeni u foldere. Hvalim se jer sam konačno miran i izašao sam van iz hrpe od preko 12000 ritmova koliko sam ih imao u kompu nakon što sam ih skinuo. Valjalo ih je sviju preslušat i u glavi smislit služe li za neku pjesmu ili pak mix a to je bilo da ti oči ispanu iz glave.
Neke temelje editiranja istih sam savladao zahvaljujući i Vama s foruma koje sam gnjavio u temama i privatnim porukama a nešto sam sam odradio mada sam još daaaaaleko da to bude za neku pohvalu kako su ispali al eto,i to je neki početak. Sve ovo pišem da se pohvalim,da se svima Vama zahvalim i da ovo bude opis za moja prva dva uploada na ovaj forum,jer sada kad sam ovo sve priveo kraju želim da ima tu na forumu sve to za skinut za svih kojima bi moglo posluziti,jer na kraju krajeva,dosta materijala sam i ja odavde skinuo i za taj se je materijal također netko morao potruditi.
Danas ili sutra (kad završim sve) očekujte,iako ništa spektakularno,u download sekciji najmanje dva uploada od mene s ritmovima za PSR a možda i neku drugu Yamahu koja bi rado prožvakala te ritmove. Hvala i pozdrav!!! ;)

ЂолеПФК
12.05.2012, 13:44
Svaka cast kolega!Ja sam juce poceo istu stvar na Korgicu. :-D

zeljko
17.05.2012, 06:03
Gotovo!Od 01.06.pocinjem raditi..Dobar posao,na suvom i ne pada kisa za vrat:D a ni plata nije za pozalit,jedino sto je problem za mene poceti raditi nakon toliko vremena nerada:rolleyes:

VUNIMRAV
17.05.2012, 06:40
Ej,Druze,a,ti to velis pocinjes raditi kod "Topalovica":-j,a firma ce se zvati "Zeljkotours"-Prevoz u buducnost!=))

zeljko
17.05.2012, 12:57
;))

yamahapassion
17.05.2012, 13:14
E pa Zeljko, da ti cestitam onda, a kad budem na leto prolazio kroz Minhen, mogli bi i na neko pivo ;) Zeznuto je to poceti raditi kad pravis duzu pauzu, nikako da se izbalansiras , znam to iz iskustva. Kolikosi dugo pravio pauzu?

ЂолеПФК
17.05.2012, 15:36
Zeljko ti to zivis u Minhenu?
A ja bio tamo pre nedelju dana, da sam znao mogli smo da napravimo koncert neki :D

zeljko
17.05.2012, 20:18
@Yamahapaisson zadnjih 5 godina nisam aktivno nista radio,medjuvremeno samo 2 sata ono kad sam radio kao hausmeister:DDruze kad budes mislio navracat za minhen javi prije da znam pa se nadjemo;)

@djole toooooo hehheh,a mogli smo da ti nadjemo i neku svabicu da ne ides praznih saka nazad=))=))=))

nesaband
17.05.2012, 20:29
onima koji umru nemoj da vracas proteze,znas bre posto je to HAHAHAHAHAH

Salji ovde pa cemo da prodajemo polovne proteze =)) biznis cemo da napravimo :lol:

VUNIMRAV
17.05.2012, 21:01
Ako ga "Bili piton" pre toga ne sredi!!!!=))

ЂолеПФК
17.05.2012, 21:56
@Zeljko Mozes i da se ponudis da me primis nekad na dan - dva :D

caka012
24.05.2012, 23:51
Ja kupio bas gitaru,Yamaha RBX374. Zadovoljan sam jako.

zeljko
05.06.2012, 10:12
Upravo danas podpisao ugovor za novi posao;)Auuu kako su ljubazni bili:lol:Svi me pozdravljaju u bolnici kad sam prolazio onim hodnicima,valjda misle da sam doktor neki posto sam bio skockan u odjelo kao dzetlemenB-)samo mi se nesvidja sto je plata mala,ali stacu nema druge moram prihvatiti i za manje para da radim inace cu prdeknut od nerada i pusenja heheh..Pozz

VUNIMRAV
05.06.2012, 10:49
A jesi li potpisao i sa Topalovicima iz "Maratonaca"?
=))

zeljko
05.06.2012, 15:39
Ko su ti ti:S

gitar
05.06.2012, 15:48
Evo ih:

http://www.youtube.com/watch?v=wUE7KkhRkSw&feature=colike

smuchac
05.06.2012, 15:48
To je jedna za*ebana ekipa iz filma "Maratonci trče počasni krug". :D Svakako pogledaj. ;)
Čestitam i sretno na novom poslu!! ;)

ibanez
05.06.2012, 16:04
Kolega @zeljko, sve cestitke od mene za potpisan ugovor i zelim Ti da se sto pre i sto bolje prilagodis zadacima i obavezama na novom poslu.
Pozz

zeljko
05.06.2012, 21:53
Aaaaaaa o filmu se radi heheh pogledacu svakako ovaj film..Hvala vam puno na cestitkama i zeljama koje ste mi uputili u vezi ovog posla,a sad je na meni kako cu pocet ponovo sa radom nakon tolike velike pauze od kako nisam nista puno radno vrijeme radio..Ja samo znam da imam jos vremena treba jos izdrzati 30 godina rada do penzije:-O,a vec imam oko 14-stak godina radnog staza,tako da dobro su mi dosle ove dvije pauze jednom davno od 2 godine i ovih zadnjih 5 godina...Sad se nadam dacu raditi malo duze ako bude sve kako treba islo.Sa moje strane ne vidim problem,ali nikad se nezna.

Znam samo da sam do sada izmjenjao jedno 10 firmi najmanje i nema sta nisam radio od pekara do autoindustrije i cak jednom godinu dana radio u firmi gdje se proizvode kamioni MAN:lol:Jbt tu je bila platetina dobra,ali sam zato prebacivao rukama tu godinu svaki dan 12 tona onih dijelova za kamione heheh..Najvise mi je ostao jedan dio u sjecanju koji sluzi za drzanje motora koji je od gusa oko 30-ak kila,a ja trebam da citav dan ih kacam na kuke i tako pomocu trake saljem na lakiranje,a poslije opet skidaj kad se vrate a nonstop pici jedna za drugom na svakoj po 12 komada#:SMozes samo zamislit da sam navecer kad spavam sanjao da i dalje radim,a sutra treba opet ustat na posao:lol::lol:Ovo ce sada biti banja za mene ovaj novi posao,samo jedino plata mala ali jbg bolje sacuvat zdravlje nego raditi ko blesav za vise para...Pozz

Boban010
05.06.2012, 23:15
Neka je sa srecom na novom poslu druze,pozzz...

zeljko
06.06.2012, 00:35
Hvala druze Boban...Bas sam sad pregledao ovaj film super je ismijao sam se do suza,samo se pitam kako da prije nisam gledao bas ovaj film,valjda mi se nije naslov svidio:lol:,pa ga nisam htio gledati,a film je prva liga...Pozz

Vaxter
06.06.2012, 02:55
Film je antologijski.
Među najboljih 10 sa ovih prostora.
Meni lično među top5.

dalibor jarmina
08.06.2012, 19:01
evo i mene ovdje, danas sam "uletio" u gajnz:lol: novi SE Xperia Arc S, i mogu vam reći da dugo nisam ovakav telefon imao, inače sam jedno vrijeme čak i trgovao s mobitelima, i bio sam dugo vremena zaluđen sa iPhone-ima, ali me ovaj oduševio...:D

zeljko
16.06.2012, 04:29
Samo da javim!Jucer je bio moj prvi dan rada na novom poslu:)Radim u anasteziji kao pomocnik sad tacno znam:DJucer nisam nista puno radio samo gledao i ucio a opet se umorio,pa kad sam stigao kuci zaspao kao mala beba a sto je najgore nedaju pusit:(Samo sam 2 cigarete uspio ispusit kad sam imao pauze...Mozda je i bolje tako i sansa da bar smanjim pusenje ako ne da skroz batalim,a najradije bih volio kad bih skroz batalio pusenje..Eto drugovi i Zeljko postade ponovo radnik i nadam se dacu sad malo duze raditi bez da napustam i ovaj posao kao sto sam to prije cinio heheh.Pozz

nesaband
16.06.2012, 10:48
Vreme je da se malo uozbiljis,radno mesto tije odlicno,uklopices se ti vec tu.Sve najbolje ti zelim na novom poslu.

romario
16.06.2012, 12:44
Samo da javim!Jucer je bio moj prvi dan rada na novom poslu:)Radim u anasteziji kao pomocnik sad tacno znam:DJucer nisam nista puno radio samo gledao i ucio a opet se umorio,pa kad sam stigao kuci zaspao kao mala beba a sto je najgore nedaju pusit:(Samo sam 2 cigarete uspio ispusit kad sam imao pauze...Mozda je i bolje tako i sansa da bar smanjim pusenje ako ne da skroz batalim,a najradije bih volio kad bih skroz batalio pusenje..Eto drugovi i Zeljko postade ponovo radnik i nadam se dacu sad malo duze raditi bez da napustam i ovaj posao kao sto sam to prije cinio heheh.Pozz

Četitam kolega još jednom ...
Sretno !

zeljko
16.06.2012, 18:35
Hvala drugovi..Jasta nego cu da se uklopim moram i nema druge,jer ovo mi je mozda zadnji voz sto se karijere tice...Ja sam se isto iznenadio da me niko nije pitao zasto nisam tako dugo radio,a to svabo nevoli nikako..Bolje voli primiti nekoga ko nikad nije nista u njemackoj radio i koga nepozanju nego nekoga ko je mjenjao firme,pa jos tako dugo nije bio u radnom odnosu..Poznanstvo cuda cini;)Pozz

bojan500
22.06.2012, 15:52
nemam zenu, nemam pare, nemam kola , nema sta nemam hahahaahahah :D

gitar
23.06.2012, 15:24
A i da imam, odakle mi ???

brajo456
09.07.2012, 03:36
stigo pa1x u mene :)))

milos511
09.07.2012, 03:47
Lepo kolega!!! Neka te sluzi dugo i dobro!!!

toni pecic
15.07.2012, 11:17
Stigao novi rcf art 425 a za koji dan stize jos jedan :-) pa sam zavrsio s novim razglasom koju godinu dok mi ne dosade

Acatramvaj
27.07.2012, 14:04
Nasli novu pevacicu 17 leta staru(mladu) a peva kao da radi vec x godina. Valjda ce i posla sad biti vise.

smuchac
27.07.2012, 21:16
I kod nas danas slična pojava. Naime,ženska je 27 godina stara i vuče ko Lada Niva. Ako uspijemo da je platimo sutra navečer bit će dobro. :D
Neće s nama na svaku svirku,ali kad uleti,kvaliteta ide gore jer kad si naoružan s 20 ženskih pjesama i ima tko da ih pjeva,na konju si. :)

makso68
10.09.2012, 12:00
Evo,da se pohvalim.Zamjenio sam Gem WK 8 za Roland GW 8,inače jednu od meni omiljenih klavijatura.Pozdrav!

zeljko
11.09.2012, 20:39
Po savjetu druga tranzita narucio sam Firewire kartu i novi Presonus mobile Box koji mi stize ovih dana,pa se nadam da ce u buducnosti demo snimci biti jos bolji i kvalitetniji...Do sada sam koristio Alesis multimix 8 usb mikseticu,na koju kada sam pitao tranzita sta misli o alesis mikseti i sada za ovu od presonusa,koja je bolja i sta on misli da li da kupujem ili ne..On mi je odgovorio da je Presonus u drugoj galaksiji naspram alesis miksete koju imam:lol:Prema tome sam ga poslusao,i sad nemogu da spavam jedva cekam da isprobam kad stigne box...Zahvaljujem se tranzitu ovom prilikom javno na pomoci pri izboru Interface i Firewire karte...Pozz

Boban010
11.09.2012, 20:48
Neka je sa srecom Makso68 i Zeljko!Puno uspeha u radu!

zeljko
12.09.2012, 08:08
Hvala,hvala druze...Cekam samo jos da stigne box..karta je kod komsije dao postar njemu paket nije mene mogao da probudi zvoneci,a ova budala prihvati moj paket,a sad ga nema i nemogu da ga ulovim da to uzmem:lol:Nadam se da nece prije box stici nego sto njega ne ukebam,jer necu moci prikljuciti box ako nemam firewire karte:lol:Koji lud svijet ove svabe nezna skim ima posla i dira moje stvari i sad da ja lijetam i trazim paket...Bolje da je odbio,pa ko covjek odem drugi dan sam u postu i uzmem...Nenadjem li ga danas naheboje:)Jer nemogu da radim u studiju bez toga;)

tranzit
12.09.2012, 12:59
Mislim da bi trebalo da zatuces komsiju k'o vola, maljem u glavu, a poslije mozes i da ga prikoljes za svaki slucaj. To je bezobrazluk kako te pati i muci. =))=))=))=)) Aman kako je dan dug kad cekas novi instrument, pa jos ti se dogodi dobar komsija, ko ne bi iskocio iz koze :D:D:D:D

zeljko
12.09.2012, 13:17
:lol:Komisnica nije komsija nisam znao..Kad sam dobio kartu u postansko sanduce samo je pisalo prezime gdje da se javim za paket...Vec sam uzeo i ubacena je odmah u komp.sad samo cekam na box da me nazovu ovi iz prodavnice muzickih instrumenata,pa da trcim po box i bacam se na posao heheheh....Stvarno si upravu jbt najgore je cekanje a ti bih da nesto radis i pocnes sa komponovanjem...kad ono prepreke na putu=))Da je bar neka mlada komsinica pa hajd,vec neka skoro baba...Otvori vrata i nista neprica dade mi kartu i zalupi vratima nisam imao vremena ni da se zahvalim=))sve u svemu dobro se opet na kraju zavrsilo hehehe

sale_band
12.09.2012, 13:22
kako je dan dug kad cekas novi instrument

A kako je tek dugo 5 dana... Ja cekam novi Pa3x kao ozeb'o sunce...

tranzit
12.09.2012, 13:36
:lol:Komisnica nije komsija nisam znao..Povlacim rijec, za nju postoji druga kazna, nemoj da si je slucajno pipnuo.=))=))=))=))
Nego ta FireWire karta, prije nego zaboravim, iako je na Texas Instruments Chipu ipak promijeni Driver na Native (Legacy). Posto je kod tebe Windows na njemackom, idi na Computer pa na Eingeschaften, a onda na Geräte-Menager, pa tu nadji IEEE 1394 Bus-Hostcontroller pa ga otvori, a onda desnom tastom mausa na OHCI pa na Trebersoftware aktualisieren, pa na Auf dem Computer nach Trebersoftware suchen, pa na slijedecem prozoru na Aus einer Liste von Gerätetreibern auf dem Computer auswählen i na kraju izaberi "1394 OHCI Compliant Host Controller (Legacy). Na taj nacin ce Driver za taj audio interface raditi najstabilnije, ustvari 100% stabilno.

zeljko
12.09.2012, 13:51
Evo bas sad trazim i nema taj 1394 OHCI Compliant Host Controller (Legacy) ima samo sledeci:OHCi konformer 1394-Hostkontroller,pa OHCi konformer 1394-Hostkontroller(alt),OHCi konformer texas Instruments 1394-Hostkontroller..A nema Legacy

Dell
12.09.2012, 14:12
Kako je meni tek bilo kad sam cekao tyros3 3 tjedna nakon sto sam ga pazario...

tranzit
12.09.2012, 14:12
E bas taj: OHCi konformer 1394-Hostkontroller(alt), to je Legacy, od verzije do verzije Windowsa pokazuje razlicito ime, nekad Legacy, nekad Alt.

zeljko
12.09.2012, 14:17
Aaaaaaaaaaa znaci tako sad cu ga izabrat hvala.

@dell ko ceka taj i doceka:)Nek je sa srecom i da te sluzi novi instrument

sale_band
12.09.2012, 14:23
Kako je meni tek bilo kad sam cekao tyros3 3 tjedna nakon sto sam ga pazario...

Uh... Ned'o Bog toliko cekat'

Jesi li posjetio kardiologa u medjuvremenu??? :)

Dell
12.09.2012, 15:05
recimo :)

milan_lekic
13.09.2012, 16:48
Stigo mi MOSS Board ne odvajam se cjeli dan!!

sale_band
14.09.2012, 11:23
5623

Napokon stigao!

Dell
14.09.2012, 11:25
Cestitam Salence, da te dobro sluzi i da ne bude bagova ;)

sale_band
14.09.2012, 11:34
Nadam se da nece :)
Dodato:
I da se isplati sto prije, a?

tranzit
14.09.2012, 12:34
Izvini... aaa... koji je to instrument ?=)) 'Ajd da je sa srecom i pamet u glavu, oblozi ga folijom i to hermeticki sa sve tastaturom, da se slucajno gdje ne ogrebe =))=))=))=)) Sad bez sale, zaista sam vidjao ovako upakovane instrumente.:-O:-O:-O:-O

sale_band
14.09.2012, 12:57
Kolega Tranit, ovo je prvi put da te nisam dobro shvatio ;)

tranzit
14.09.2012, 13:10
'Ajd da pojasnim. Ima kolega muzicara koji svoje instrumente umotaju u providnu foliju "da se slucajno ne bi ostetili" i tako i sviraju (malo teze opsluzuju komande ama se naviknu). Iz tog razloga sam i tebi savjetovao da umotas svoj novi instrument jer velika steta bi bila da ga na prvoj svirci zalijes pivom.=))=))=))=))

sale_band
14.09.2012, 13:43
Aaa, to... Pa nije ovaj ni prvi ni zadnji a nije on mene kupio vec ja njega, tako da folija ostaje da pokriva salatu i mezu :)

Dell
14.09.2012, 15:43
Da ne bude da se Tranzit zeza...

http://www.youtube.com/watch?v=H3yN7bDOA7M

sale_band
14.09.2012, 16:16
'bem ti sunac... Ja mislio zaebancija...

tranzit
14.09.2012, 17:48
Ti znas da sam ja ozbiljan covjek.=))=))=))=))

sale_band
14.09.2012, 18:37
Znao sam... Al' da si toliko, nisam :)

smuchac
16.09.2012, 15:00
Nakon pune godine dana,završio sam jednu svoju malu radionicu (da je ne nazovem studio,jer to nije). U minusu sam do grla,al sam sretan pa se zato i hvalim. Sad ću metnem par slija tamo negdje... :D

sale_band
16.09.2012, 17:34
Pa3x... Da sam znao, davno bih ga kupio!!

ktisljar
18.09.2012, 23:32
Pozdrav svima,

Evo da se i ja malo pohvalim, a prije svega da podjelim svoju sreću sa kolegama koji najbolje znaju kako je to kad ti u kuću dođe nova sprava.
Prije nekoliko dana zamjenio sam svoj G800, za GW8 v.2 koji je u top stanju i to bez doplate. (@mrkic http://www.yu-midi.org/portal.php#axzz26rFF7laq). Ovih dana se privikavam na novu tipku, a prvo na što sam se bez problema navikao je daleko bolji (Masniji) zvuk na GW8. S obzirom da nisam profesionalac ovo je za mene veliki pomak ka boljem pa eto da malo podjelim sreću sa drugima.

Pozdrav,

tranzit
18.09.2012, 23:35
Cestitam... ama kojeg si to nesretnika prevario =))=))=))=)).

ktisljar
18.09.2012, 23:48
Hvala kolega Tranzit,
Gospodin sa kojim sam trampio klavijuturu je kolekcionar starijih klavijatura. Moj G800 je bio stvarno očuvan i čovjek mi je sam predložio ovu zamjenu. Ja sam naravno pristao jer mi je i onako bila želja kupiti GW8 kad prodam G800. Stvarno sam ovaj puta imao sreće, a i kolega koji je uzeo moju klavijaturu je zadovoljan. Ovo bi ja nazvao vuk sit - ovca cijela.

sinisa
21.09.2012, 18:11
Evo da se i ja pohvalim necim novim...:D
Kupio sam Pezo 206 xs
Godiste 2001
Motor:1.4 55kw
Sa kompletnom opremom sto ide uz model XS jedino su mi na carini maznuli akumulator, uvalili neki stari i sijalice iz prednjih farova.

Kupljen u Italiji od prvog valsnika,a vlasnik 1937 godiste.:D
Redovno odrzavan u ovlascenom Pezo servisu. Presao 118 241 km.
I sad ono najvaznije izasao sa svim osim registracijae 2300 eu\:D/
Vec tri dana ne izlazimiz njega.=))

Nautica
21.09.2012, 18:29
cestitam kolega da te dugo sluzi i da se izvozis, super izgleda a ove felne ga krase ko tortu orasi :)

mladenkom
21.09.2012, 18:41
Sinisa cestitam,joooooj,ma nema lepseg osecaja nego kad se auto kupi.A cekaj ko ti maznuo bateriju i sijalice,carina oduzela ili neko bas polasio?Ne vidim,jel ovo koza unutra?

nesaband
22.09.2012, 00:59
Hvala kolega Tranzit,
Gospodin sa kojim sam trampio klavijuturu je kolekcionar starijih klavijatura. Moj G800 je bio stvarno očuvan i čovjek mi je sam predložio ovu zamjenu. Ja sam naravno pristao jer mi je i onako bila želja kupiti GW8 kad prodam G800. Stvarno sam ovaj puta imao sreće, a i kolega koji je uzeo moju klavijaturu je zadovoljan. Ovo bi ja nazvao vuk sit - ovca cijela.

Cestitam ti na dobroj trampi i dobrom odabiru.
GW 8 je odlicna sprava,ja sam je imao 3 godine i slatko sam radio sa njom.Ako ti treba neka pomoc oko podesavanja imas ovde dosta toga da procitas.
Preslusaj moje demo snimke i kolege@boban010 demo snimke da cujes kako zvuci GW-8 kad se sredi.

sinisa
22.09.2012, 01:49
mladenkom@ Ma maznuli dok je stajo ti par dana na carini. Nisam siguran dali je bio i cd sanzer u gepeku ali nema sad ni njega.:( Kradu sta stignu...
Nije koza unutra.

Nautica
23.09.2012, 19:29
@sinisa mislim da je za 206 sarzer ispod cdf playera a iznad podesavanja za grejanje i hladjenje

zeljko
27.09.2012, 14:41
Nakon poduzeg vremena od kako nisam pio pijem upravo nasu kafu(tursku)Noge na astalu kao kauboj i pijuckam laganice:)Mozda se nebih ni sjetio da imam da mi nije nestala espresso kafa koju koristim u espresso masini...Bas pravo sjeda kao sargi motka:lol:Pozz

romario
27.09.2012, 20:23
Pijem kapucino cokolada ,a kraj mene kcera pjeva,vjezba za,skolu.
Neprocjenjivo :)

zeljko
27.09.2012, 20:50
Bas lijepo nek je ziva i zdrava:)Pozdrav

romario
27.09.2012, 21:00
Hvala Zeljko

tranzit
28.09.2012, 08:25
A ja jadan mislio romario momcic... a njega kcerka vec zove "stari". U svakom slucaju, nek je ziva i zdrava i... drzi je daleko od mikrofona.. sto dalje mozes, jednom ce ti valjda biti zahvalna.

romario
28.09.2012, 09:03
Hvala tranzit ...

DRago mi je da i Ti možeš pogriješiti ;)
40 godina,piše ;)
A Romario se nasvirao sa svim i svakim u prošlih 25 godina ,
a mozda i s tobom ;)

Nego ,nešto sam razmišljao sinoć o tome što sam napisao,
o ovome što se Ti Željko komentirali .
Drago mi je da ovdje ima ljudi sa kojim mogu "podijeliti " svoj
neki sretan osobni trenutak .

eto .

tranzit
28.09.2012, 09:16
Eeee... romario, ne da mogu da pogrijesim, nego mogu da se skroz na skroz "upustim"...hahahaha.

Nista drugo nije ni bitno... i to uopste nije bitno, do samo tih "sretnih osobnih trenutaka". Sve ostalo je virtualno, lazno i sterilno.
Ne bih rekao da si mogao svirati samnom i to iz cisto fizicko-tehnickih razloga... predugo sam van Balkana i van takvog posla, mada nije iskljuceno da cemo ipak negdje zasvirati. Cudni su putevi gospodnji !!!!

momo
28.09.2012, 10:45
Alo momci jel se to pravi orkestar?

buco bass
28.09.2012, 21:41
imam pjevacicu 19 godina lijepa ko lutka i dobro pjeva a sto je naj vaznije ne pravi se pametna i na ukazane greske ne reaguje arogantno nego lijepo prihvata svaki savjet i gleda daih otkloni pa zar to nije za pohvaliti

zeljko
28.09.2012, 21:53
De postavi koji demo da je cujemo,po mogucnosti video da je i vidimo malo ako moze:)

nesaband
29.09.2012, 00:57
@Gretta,bilo bi lepo prvo da nam se predstavis,ima jedna tema na forumu posvecena tome da se novi clanovi predstave i da procitas pravilnik foruma cisto da se upoznas sa pravilima ovog foruma.

zeljko
20.10.2012, 10:54
Kupus je vec pripremljen i ubacen u bure da se kiseli,tako da ce biti i ove godine sarmica a bogami i rasova za zimnice i posebne prilike kad zatreba:DJa sam se pripremio ko nije nek to ucini bice zahebana zima moja prognoza:)Pozz

zeljko_mo
22.10.2012, 10:08
Riješio se dugogodišnje Rolandove tradicije... prešlo se na Korg...
kupio PA60... malo se još gubim na njemu, ali doći će valjda sve na svoje, ima puno toga pisanog ovdje :D

dalibor jarmina
02.11.2012, 10:07
Evo i da se mi pohvalimo. Već sada davne 1977 godine, moj stari je osnovao ovaj naš (moj) sadašnji Codexi band. Dakle danas nam je punih 35 godina aktivnog djelovanja. Eto, još da nam je toliko, svima dobro.:-D

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

smuchac
02.11.2012, 15:14
U tom slučaju čestitam!!! ;)

sale_band
05.11.2012, 12:46
5748 ;)

nikadvisekorg
05.11.2012, 18:17
imam pjevacicu 19 godina lijepa ko lutka i dobro pjeva a sto je naj vaznije ne pravi se pametna i na ukazane greske ne reaguje arogantno nego lijepo prihvata svaki savjet i gleda daih otkloni pa zar to nije za pohvaliti

Daj stavi neku njenu sliku i ako može i broj telefona ispod :D

p.s. ti je ishvali ko yuga pred prodaju.....

Vux
05.11.2012, 19:24
Evo jedna pohvala za mene, kupio sam korg pa500 star 3 meseca bez oštećenja, sa garancijom, sa torbom i stalkom, za 600 evra posle nedelju dana ubeđivanja, ja mislim da je ovo za pohvalu :) i pravim takvu kafu da kad je probate poželite da vam kuvam svako jutro :D

zeljko
05.11.2012, 20:38
Evo ga poceo Bruno opet da skace po Bety..Ce izgleda i ove godine da bude podmladka tj.racunam bar 4 komada x 300 =1200 eurica kad prodam svabama:D

Evo to je taj frajer sto me vec par godina izvlaci finansijski i to bas u pravo vrijeme kad se nakupi dugova kao da zna kad treba da obavi posao:lol:

caka012
20.11.2012, 07:07
Prenovio sam se, kupio sam Triton le. Sad idem u onu drugu temu da se zalim kako nista oko njega ne znam.

tranzit
20.11.2012, 07:35
Procitaj komentar u toj drugoj temi. =))=))=))=))

caka012
20.11.2012, 14:30
Ako si mi rek'o, tako mi i treba.

zeljko
26.11.2012, 02:06
Dobio 3 pogodka na lotu :Dbolje ista nego nista..mocicu opet dzaba da uplatim dvije kockice:)A sta mislite da padne jedno milionce?Odmah bi kupio Yu-Midi od Vaxtera i jos mnogo toga vise:-??:lol:Samo nemoj sad da mi neko dodje pa kaze onu staru poslovicu."U srecu se uzda lud a pametan u svoj trud":lol:Ce da bidne belaja odmah hehe

tranzit
26.11.2012, 02:25
Ako si mi rek'o, tako mi i treba.Ama brinem se za tvoje zdravlje a znas i sam da se covjek najprije razboli od stresa. Mani Instrumente, gledaj sta ces da pojedes, popijes... ima jos rijeci na "po". :lol:

zeljko_mo
07.12.2012, 19:25
dao weltmeister stellu 80 bassova crvenu za shura sm87a...:D ... nisam ni znao da ovako dobro pjevam :lol:

elvis_koeln
07.12.2012, 23:42
Ako smijem i ja da se pohvalim jer danas je konacno stigao i Korg PA600 u kucu!

Evo cijelo popodne i vece se nisam odvajao, samo sam samar'o po njemu...jako dobra Kljava, u odnosu na PA500 koji sam imao mogu reci da sam se jako brzo sprijateljio:)

Posto nisam nikad svirao na PA800 nemogu porediti ali vrijeme ce pokazati sta nam ova modernija tehnikom ...Zivotinja:D nudi!

pozz

yamahapassion
08.12.2012, 00:19
Elvise, cestitam ti na novoj klavijaturi, i da te dobro posluzi i nikad ne izda... de mi reci samo kako ti se cini sam kvalitet izrade klavijature? Jel bolji nego na pa500? kakve su dirke po tvom misljenju? I baci neki demo kad stignes...

Nautica
08.12.2012, 15:09
cestitam kolega na kupovini nove klavijature, sve najbolje i da te dugo sluzi, ajde pa kad budes mogao stavi neki demo da vidimo sta sve to cudo moze, pozdrav i sve najbolje jos jednom :D

aleksandar031
12.12.2012, 18:23
Da se i ja pohvalim, stigla pm 1000/3 i 2 d-lite 15

smuchac
29.12.2012, 22:32
Sutra prvi put u zivotu u Sarajevo na docek i na ćevape koji me vuku vise nego sam docek. :) Preporuka za docek dobrodosla. Svako vam dobro u 2013. :*

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Dell
30.12.2012, 01:21
I ja cu bit Smuchac u Sarajevu, vjerojatno cemo bit kod BBI-a za docek, ae ostavi mi broj u pp, pa da se dan poslije nadjemo na kavu, ja, ti, Hare i Erko ako bude, a ako bude i Sejo, mada njega ne mosh ni za glavu ni za rep uhvatit, uvijek na putu :lol:

sale_band
30.12.2012, 03:19
Sutra letim za Melbourne na docek NG i nekoliko dana odmora ;)
Bice do jajnika sa Tanjom Savic i jos dve pevacice :)

harepa50
30.12.2012, 08:11
@Dell, Smuchac,

Pa što se ne javite vas dvojica? Za Novu radim po danu, poslije slavim sa društvom u nekoj kući. Može to da se vidimo dan poslije ;)

Dell
30.12.2012, 12:25
dasta nego cemo se vidit ;)

sstefann
30.12.2012, 12:26
Nabudzio sam PA50 nema dalje xDDDD

smuchac
30.12.2012, 12:39
Momentalno sam u hindin han restoranu kod mosta u mostaru i papim neku karanemampojma sniclu. :D
Veliku raju imamo tamo i bit cemo u guzvi tako da ne garantiram da cu vas stic pohvatat. U mostar dolazim cesce pa se mogu javit lakse. :)

Dell
30.12.2012, 16:36
Karadjordjevu sniclu? Nisi onda hercegovacki specijalitet uzeo :lol:

smuchac
30.12.2012, 19:07
Nije Đorđe,al jako je slican naziv. :D

Sejox
30.12.2012, 23:16
Nisi onda hercegovacki specijalitet uzeo :lol:

Znaci trebao je naruciti "raštiku" i malo "kapule" sa "štrucom" i eto ga hercegovacki specijalitet.;)
Ali kao sto se vidi iz prilozenog,drugar @smuchac nije vegetarijanac.
Ovo se ja malo zezam sa Dellom,da mi slucajno neko,ko je iz Hercegovine ne zamjeri.Mi se malo salimo na "regionalnoj osnovi".;)

U Mostaru se inace,"karadjordjeva snicla" naziva "karadjozbegova snicla" u tamosnjim restoranima.
Isto je jelo,samo drugi naziv.
Tako,da si @smuchac,mozda pojeo tu "karadjozbegovu".

Dell
31.12.2012, 00:31
Kakva kapula, mislis na "saransak"? :lol: Rastika, al' samo ako je voda iz catrnje :lol:
Ali ne bi se ja naljutio ni na sogan dolmu ;)

Sejox
31.12.2012, 00:38
Na sogan dolmu,onda,kod Mehe u ascinicu "Balkan" u Fejicevoj.;)

formula95
02.01.2013, 16:24
E ja ljudi moram da se pohvalim, sredio sam boje i ritmove na klavijaturi, i danas sam napravio prvu registraciju, sad mali odmor :D

Dell
02.01.2013, 17:19
Vi'sh Sejo, nije mi to daleko. Ja sam u Kralja Zvonimira, stara Ante Zuanica, tako da mi to dodje prakticki niz ulicu oko 300-400 metara, pa desno :)

maricm
15.01.2013, 23:09
Evo da se pohvalim kupio sam po treći put tritona le~a i prodo sam yamahu ex5

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

marko87
15.01.2013, 23:14
Kupio S3, nabudzio masinu sa i7 920, 16Gb ram. :)

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

formula95
15.01.2013, 23:31
aj ja mogu da se pohvalim da sam uzeo X stalak napokon :D sad stekam pare na Dell-ov nacin za mikrofon ;)

ЂолеПФК
16.01.2013, 00:14
Postadoh i ja punoletni građanin naše Republike... :D

P.S. Formula, nije samo Dellov :D

MrMuzikant
16.01.2013, 16:45
Uzeo EV SB122, i mnogo mi se svidja, sto je lagan :D

zeljko
07.03.2013, 07:37
Ustao u 3 sata jutros i naumpadose mi cevapi i to u lepini kao sto se pravi u bosni:D

Moram da se pohvalim.I posto sam imao jednu lepinu krenem ti ja da pravim cevape..Naravno imao sam i cevape koje sam neki dan mjesao i ubacivao sastojke koje treba i koje nebih sad da otkrivam:)Nakon sto sam ih izmjesao i oblikovao kako treba i onakve kakvi su lijepo poredam na tacnu i ubacim u ledaru da se zamrznu,a poslije u kesicu i ostavio tako da stoje dalje tu.

Mogu reci samo da sam bio odusevljen jutros kad sam ih ispekao i poredao onako lijepe sa lukom u lepinu nakvasenu isto tako u vodu u koju sam ubacio sastojke,koje takodje nebih sad da odam:lol:a zatim zapekao kratko u poljevu u tavi gdje su se pekli9 cevapi..Moram da priznam takve cevape nisam dugo jeo i prema tome svaka mi cast kako sam ih odradio hehehe.

Svjestan da sam odkrio pravi recept malo me je i strah sada ali sta je tu je,sad nema mrdanja=))=))=))

A ja zaboravi da kazem i ovo!Sad ovako punog stomaka idem malo da i odlegnem:lol:pozz

svirko
07.03.2013, 07:57
@ zeljko.....

A koliko si utamanio tih ćevapa????
Al nemoj odat....=))=))=))=))

zeljko
07.03.2013, 08:02
Nedas mi da odem da legnem..Pa onoliko koliko treba da bude u jednoj porciji i naravno i to nebih sad da odajem:lol:Nije to nista druze jos i corba od kiselog kupusa sa suvom svinjskom dobro raskuvanom koljenicom i par komadica slanine ceka za veceru da se pojede=))=))=))

romario
07.03.2013, 08:13
Ustao u 3 sata jutros i naumpadose mi cevapi i to u lepini kao sto se pravi u bosni:D

Moram da se pohvalim.I posto sam imao jednu lepinu krenem ti ja da pravim cevape..Naravno imao sam i cevape koje sam neki dan mjesao i ubacivao sastojke koje treba i koje nebih sad da otkrivam:)Nakon sto sam ih izmjesao i oblikovao kako treba i onakve kakvi su lijepo poredam na tacnu i ubacim u ledaru da se zamrznu,a poslije u kesicu i ostavio tako da stoje dalje tu.

Mogu reci samo da sam bio odusevljen jutros kad sam ih ispekao i poredao onako lijepe sa lukom u lepinu nakvasenu isto tako u vodu u koju sam ubacio sastojke,koje takodje nebih sad da odam:lol:a zatim zapekao kratko u poljevu u tavi gdje su se pekli9 cevapi..Moram da priznam takve cevape nisam dugo jeo i prema tome svaka mi cast kako sam ih odradio hehehe.

Svjestan da sam odkrio pravi recept malo me je i strah sada ali sta je tu je,sad nema mrdanja=))=))=))

A ja zaboravi da kazem i ovo!Sad ovako punog stomaka idem malo da i odlegnem:lol:pozz

Ćestitam majstore !;)

svirko
07.03.2013, 09:29
Ajme @zeljko....:(:(

pa tebe je jeftinije oblačit nego hranit.....=))=))=))=))

zeljko
05.05.2013, 05:10
L-)Korg Pa 600B-)Korg Pa 600B-)Korg Pa 600B-):-O:winking::happy:

whaddeva
05.05.2013, 16:14
Spavam samo 4-5 sati noću ali opet ujutro sam kao nov i sit naspavan i tako godinama.... I ne, ne trebam džonjati po danu da nadoknadim... i tako godinama....

zeljko
06.05.2013, 14:36
Odo na koju pi9vkaru da proslavim Pa 600 koji sam pa skoro dobio dzaba:)A rijesio se ketrona i muke stare:lol:Jos samo da se naviknem na korga i stize jos demo snimaka sa pjesmom:DOdo sad dosta je price

zeljko_mo
18.05.2013, 10:50
Postao sam ujak po prvi put! :D veceras ima da se pojede, popije, i zasvira naravno... hvala Marnelu Dell-u što mi je posudio svoj Pa50..., pošto sam svoju 60tku prodo nedavno... (srećom isti set na obe haha :p )

Dell
18.05.2013, 17:49
Cestitke od mene (ja sam inace dupli ujko vec) :) Pazi, da ko ne prospe nesto po PA50 :D

smuchac
20.05.2013, 16:53
Neko veče pozvalo nas da odsviramo neku svadbenu večeru. Ljudi se uzeli a nijedno odavde. On iz Imotskog a ona Slavonka rođena u dojčlandu. Bilo ih je s kumovima i roditeljima i jednim djetetom ravno 9.
Zdravom logikom, logičnije je bilo da su ošli u Azerbajđan nego tu al eto... Uredno platili i ostavili još 50€ bakšiša. Hvalim se jer mi je ovo drugi put u skoro 4 godine da sviramo a da se pojavio bakšiš tu kod nas i tko zna kad će opet.
Živjeli mladenci! :)

Dell
20.05.2013, 17:15
Eh, ti shkoji :lol:

milos511
21.05.2013, 03:08
Odradjena prva svadba! nas 4 skinuli mrak i jedan iskusniji kolega!B-)

tranzit
21.05.2013, 04:55
Znaci momci izgubili djanu... i... kakvo je prvo iskustvo ?

nesaband
21.05.2013, 11:06
Mora da je puno bolelo.=))
Momci nek vam je sa srecom,nego kako se snasao taj stariji kolega sa vama?

maricm
25.05.2013, 17:33
Evo da se pohvalim zamjenuo sam PA800 za TYROS2

zeljko
25.05.2013, 18:00
Nek je sa srecom.POz

maricm
26.05.2013, 00:52
Hvala Željko :):beer:

tranzit
26.05.2013, 01:03
Ne znam sta bih ti rekao na tu zamjenu, da li je to bio skok s konja na magarca ili ipak s magarca na konja. Vrlo je diskutabilno. Najvaznije je da ti budes zadovoljan. Sugurno je da ces biti prinudjen da ulozis malo rada jer Yamaha ima nesto drugaciju strukturu, sigurno kvalitetniji sound ali i komplikovaniji rad sa Styleovima koji, ako hoces da to bude kako treba, bazira na masivnoj upotrebi softvera.

maricm
26.05.2013, 09:55
Nije problem to za radit na klavijaturi čak sta više to volim.
Za sad ovo sto sam cuo i vidio mislim da se moze izvući bolje nego na korgu. Samo jos da je služim i njen način rada i mislim da neće biti problema

smuchac
26.05.2013, 14:11
Čestitam maricm, nisi se zajebo. :)

maricm
26.05.2013, 15:11
hvala pozz
stalno sviram pa sad %-(

djorosaur
27.05.2013, 13:45
Cesto vidjam na raznim temama
kako se ljudi hvale i hvale....

Pa eto da napravim temu za to, gde mogu da rade do mile volje
(ali trudite se da to sto je napisano bude istina
Postao vlasnik Pa3x pro...menjao Pa2x pro uz doplatu i jako mi je drago sto sam to uspeo da izvedem, obzirom da je Pa2x pro izbacen iz proizvodne linije KORG-a...iako je vrhunski aranzer!

Milan$
27.05.2013, 14:50
kolega ako nije tajna,koliko para si doplatio za pa3? pozz

djorosaur
27.05.2013, 17:49
nije tajna prijatelju...kao prvo naravno da nisam bas mogao da prodjem super s'obzirom da sam uzeo novu pa3x-76 sa garancijom...ali sam to resio po svaku cenu i nisam mnogo razmisljao dal cu da prodjem 100 eur-a skuplje ili jeftinije! Iskreno sam hteo da pobegnem od prokletih lampica na Pa2x i to sto nema prokleto search dugme..i neke druge stvari ali da ne duzim 800 eur sam dao odma i jos 100 kasnije...al sam dobio novu spravu sa garancijom a lako ce se zaraditi i 100 i 200 eur.! Takodje mi je bilo bitno da moja Pa2x bude u odlicnom stanju sto znaci da sam je ...bas se potrefilo da sam je pre toga servisirao...i to mi je jako drago ...iskren da budem jer nisu to male pare i ne bih hteo da tom coveku nesto bude neispravno pa makar to bila i jedna lampica...i drago mi je sto je i on zadovoljan...to ti je danas po meni najbitnije ...a dal sam ispao glup za 100, 200, 300 pa i vise eur-a...neka ...hvala Bogu ...neka bude zdravlja i srece...zaradicemo...oni koji su vredni...a da me neko proklinje sto sam mu prodao neispravnu spravu...hvala lepo! Sad mirno spavam!

rolandx
03.06.2013, 10:46
Najizad prava sprava. Dynacord PSX 1250.... Stara kaila ali očuvana. Dupli efekat, 12 kanala, sve štima i puca. Smorio sam se sa novom tehnikom za malo para ( tipa yamaha emx 312, behringer PMP serije i slično). Kada sam god hteo da malo poteram bass na njima ili se gušilo ili je odmah išlo u pik. Zvuk ovog PSX 1250, me je oduševio a snaga da ne govorim. Radio privatno prvi put sa njom u prostoriji 20 kv. Dva zvučnika ( yamaha 312 sc) dva mica + pilot shure pg30 koji je poznat po mikrofoniji, dve klavijature,... Pojačano da ubija, a mikrofonije ni M. Zvuk perfektan, bass popunjen, gura samo tako.... Oduševila me je. Radio sam i na Dynacordu 600 i na 1200 ( iznajmljivao po potrebi ) i bilo je super, ali ova mrcina od 30 kila koja se nagledala svadbi verovatno više nego što ću ih ja u životu svirati, me je oduševila. Efekti, san snova. Na delay postoji potenciometar koji na sredini meša dva delaya. Prvi je koji odmah posle tona ( glasa) odmah krene sa ponavljanjem čime ispunjuje glas a drugi je redovan na 240ms.... Potenciometar u levo je prvi delay, u desno drugi delay a na sredini naravno oba. Da ne stvaram zabunu, postoji i redovan klasičan delay,... plus drugi poseban efekat za recimo hall.... Ma jedinstveno i vrhunski. Topao zvuk sa snagom pun vagon. Prezadovoljan. Posle ovog teškaša od 30 kila može doći samo Dynacord 1200... drugo ne priznajem. Ubile su me druge miksete sa mikrofonijom i glupostima, visokima i ostalo. Ovde EQ nema. Samo po kanalima, ali je tako lako naštelovati da je to smejurija ( HI, HI-MID,LO-MID, LO ) . Ako konj crkne, oživećemo ga 

sale_band
15.06.2013, 01:50
EQ je dobra stvar da se ima u sistemu ali samo pod uslovom da se zna pravilno podsetiti...

Nije da pametujem ali pretpostavljam da je na ranijim mixerima uzrok mikrofonije bio baš nenamesten EQ

Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2

rolandx
15.06.2013, 08:16
Ne pametuješ... upravu si. Tek kada sam na Yamahi ( EMX312sc) spustio komplet EQ pa skoro sve u donju poziciju jedva da sam mogao da krenem. Ali kažem Dynacord neverujem da bez ikakvih problema, pametovanja, znanja :) samo upali i teraj. Vredi se namučiti sa njenom kilažom, vredi svake kile.:D

sale_band
22.06.2013, 17:50
'ajde da se pohvalim da sam u zadnja dva meseca zaradio $200 na pesmu "Od Vardara pa do Triglava" pa bih, posto je ovo Yu-Midi, predlozio svoje unapredjenje u, najmanje, sekretara :D

rolandx
22.06.2013, 21:14
Sa tom pesmom samo unapređenje u mlađeg samostalnog referenta ili Sekretara SKOJ-a :)

gitar
22.06.2013, 22:16
A koliko si je puta odsvirao?

rolandx
22.06.2013, 22:43
Retko kad, ali često je pevušim i rado je se sećam...

gitar
22.06.2013, 22:58
Izvinjavam se, pitanje je bilo upućeno za @sale_band...

sale_band
23.06.2013, 03:28
@Gitar Čak 2 puta :)

Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2

smuchac
05.07.2013, 12:30
Neki dan sam se žalio kako sam toga dana između ostaloga skršio nove naočale za vid. Nmam namjeru sad opet da se žalim kako mi je optičar "popravio" okvir i napravio "novo" staklo koje sam skršio jer s tim naočalama sad pogotovo ništa ne vidim. Ko da nije napravio ništa isto ili bolje.
Pohvalit ću se da idem u ponedjeljak na pregled u kliniku Svijetlost na pregled i ako Bog da 17-oga na lasersku operaciju pa da skinem te cvike jednom za vazda jer mi ih je puk kufer. Izbit će mi to veselje ponavljam ako Bog da nekih 1300 + 200 eura iz džepa ali nije mi žao. Pare ću posuditi jer ih nemam pa kako bude. Dosta mi je natezanja sa birokracijom i piškiću-kakiću doktorima. Javim se nakon pregleda nadam se u ovoj temi. :)

VUNIMRAV
05.07.2013, 12:50
A,kolega,da te pitam,jeli i dioptrija koja se javlja sa godinam moze da se tim putem skine.Pitam jer polako osecam da mi se hvata senka kad primaknem slova?
Znas li sta otome,kad smo vec u toj temi?

romario
05.07.2013, 13:29
Neki dan sam se žalio kako sam toga dana između ostaloga skršio nove naočale za vid. Nmam namjeru sad opet da se žalim kako mi je optičar "popravio" okvir i napravio "novo" staklo koje sam skršio jer s tim naočalama sad pogotovo ništa ne vidim. Ko da nije napravio ništa isto ili bolje.
Pohvalit ću se da idem u ponedjeljak na pregled u kliniku Svijetlost na pregled i ako Bog da 17-oga na lasersku operaciju pa da skinem te cvike jednom za vazda jer mi ih je puk kufer. Izbit će mi to veselje ponavljam ako Bog da nekih 1300 + 200 eura iz džepa ali nije mi žao. Pare ću posuditi jer ih nemam pa kako bude. Dosta mi je natezanja sa birokracijom i piškiću-kakiću doktorima. Javim se nakon pregleda nadam se u ovoj temi. :)

Ja sam bio prije jedanaest godina na toj operaciji ...u Njemačkoj...

smuchac
05.07.2013, 16:03
@ VUNIMRAV: Skidaju ama baš sve danas. B-)

skoricnik
05.07.2013, 20:41
Primljen sam na budzet, Univerzitet u Novom Sadu, Fakultet Tehnickih Nauka - smer Elektroenergetski softverski inzenjering! :)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

albin korg
05.07.2013, 21:21
Čestitke prijatelji i nek je sa srećom.

harepa50
05.07.2013, 21:31
Čestitam Nikola! :D

mrkocha
13.07.2013, 22:40
Od danas vlasnik Fantoma XA :)

acakasper
13.07.2013, 23:00
Cestitam.

VUNIMRAV
13.07.2013, 23:07
Nikola sve cestitke,Smuchac,hvala na info,a da se i ja pohvalim,i moja cera je primljena na budzet na filozofskom smer filozofija-NS.

tranzit
13.07.2013, 23:25
Sve cestitke za buduceg filozofa, a i tebi Skoricnik sve najbolje na energetici.

Kad smo vec kod tih fakulteta, posto je harepa50 prilicno suzdrzan, pa nece sam da se pohvali, koliko sam uspio da shvatim, treba da je vec primljen, uz zestoku konkurenciju, na Muzicku Akademiju u Sarajevu, a prijemne ispite je otkacio sa najvisim ocjenama.

m.a.g.l.a
13.07.2013, 23:38
evo da se i ja pohvalim konacno sam doso do prvog aranzera :)
nije nesto al nije ni za bacit yamaha psr 2100 samo sto mi fali postova da mogu skinit ritmove i tako to :) pozz

ЂолеПФК
14.07.2013, 00:07
Ne utiče broj postova na dozvolu za download, već njihov kvalitet, da znaš, druže :)
Čestitke svima na novim uređajima, i na upisu na raznim fakultetima, nadam se da ću i ja sledeće godine postati student Pravnog fakulteta :)

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2

m.a.g.l.a
14.07.2013, 00:40
hvala na informaciji al svedno ste zanimljivo mjesto za druzenje imam ja alternativno mjesto za download ovde sam doso specijalno zbog akorda :) i harmonije :P a to se vidi i bez download selekcije :P al svakako da ako dobijem pristup da cu da poskidam sve sto se tice yamahe xD pozz i cestike i od mene za faks :)

mladenkom
14.07.2013, 09:50
Cestitke svima na upisu i novim klavijaturama.
Ajd i ja da se pohvalim,pazario sam auto(na kredit),2012 vw golf R,a evo i par slika:

VUNIMRAV
14.07.2013, 11:05
Ooooo Mladjooo,svaka cas pravi momacki,uu 'bem ti lebac!!

tranzit
14.07.2013, 12:06
Mladjo jesi li provjerio koliko ima mjesta kada se prednja sjedista nagnu skroz nazad :lol::lol::lol::lol: Nek' je sa srecom.

romario
14.07.2013, 14:27
super ti je auto mlađo ...
koliko takav auto kosta ko tebe ?
zanima me dali je skuplje ili jeftinje nego kod nas ...

harepa50
14.07.2013, 16:34
Jesam jesam, primljen sam, evo rekao tranzit umjesto mene, hvala :D
Čestitam Mlađo na novom autu :D

mladenkom
14.07.2013, 18:12
Hvala momci,hvala.
@Tranzit
Ima mesta dovoljno,deluje mali,ali nije :)
@Romario
Ovaj je 30000$,sa full opremom,presao 5000km,ima 2.0t motor,256ks I pogon na sva 4 tocka.

Sent from my R800x using Tapatalk 2

zeljko
14.07.2013, 19:03
Cestitam vam svima.

Mladjo druze fino autence.Nek te dobro sluzi.Poz

mladenkom
14.07.2013, 23:12
Hvala Zeljkane silo.

Boban010
15.07.2013, 20:10
Opaaa,svaka cast!
A ovamo kuka,ja siromah,jadan,kuku,lele nemam pare za GW.....Gori si bre od Pirocanca!=))
Aj neka je sa srecom!

mladenkom
15.07.2013, 22:13
Hvala Bobane :)

Sent from my R800x using Tapatalk 2

tranzit
15.07.2013, 22:20
Gori si bre od Pirocanca!=))Hahahaha... ne sumnjam da znas kakvi su Pirocanci... hahahahaha.

zeljko
15.07.2013, 22:29
Mladjo druze nisam ja nikakva sila,jerbo da sam neka sila odmah bih promijenio ovaj svijet u neki novi (bolji)i pokakio se na stari=))=))=))

zeljko_mo
16.07.2013, 17:12
evo da se pohvalim, Upozno sam roditelje od djevojke, išo u Tomislavgrad, dočekao me je roštilj, kolači i brdo pive...:D
malo mi je neugodno iz početka bilo, tek s vremenom se opustio...
(čak sam i ostalu rodbnu upoznao :confused: ) ...

VUNIMRAV
16.07.2013, 17:41
...I,neki gastarbajteri a ;) ,zelim ti sve najbolje,a mozda ces za koju godinu javiti se sa slicnim "akterima" samo u drugoj temi na YU-Midi (ajde da se zalimo)=))
Mala sala,valjda nece smetati!?

zeljko_mo
16.07.2013, 17:46
stari joj je bauštelac po hrvatskoj, stara joj radi na Carini... dva brata, hajvana... veselo je bilo :)
hade da se zalimo " stari joj puuuno pricaaa" aaaaa, ne zaustavlja se haha =))

VUNIMRAV
16.07.2013, 17:49
Pa jbg,sviraci uvek dobro prodju,znaci tebi ne treba ata karnet!!!

zeljko
16.07.2013, 17:49
Laze dok zine cim puno prica:lol:

zeljko_mo
16.07.2013, 17:59
a to sam i ja pomislio, ali dje cu od sramote, nego suti i slusaj ga...:lol: