|
27.12.2007, 21:40 | #11 | |
Zavisnik od foruma
|
Citat:
I30 ima vrlo jace i ozbiljnije izlaze, njeni ritmovi znaju bit movniji i od PA800, nije samo izgled i kuciste. Pripazi vise na dugmice, neke znaju da ne rade a neke se lome, provjeri to pre no sto uzmes i provjeri dali DISPLAY radi ispravno.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
27.12.2007, 23:22 | #12 | |
Odomaćeni član
|
Citat:
|
|
27.12.2007, 23:38 | #13 |
Odomaćeni član
|
Ma otkaže i FDD i HDD i tipke i čitav novi sint... neka te to ne muči. Ja bi se na tvom mjestu opredjelio za i30 bez obzira što je stariji sint ali je kao što Nedim kaže sasvim drugi svijet u odnosu na PA50 i dobro provjeri prekidače i displej prije nego kažeš "ok, kupujem".
|
27.12.2007, 23:46 | #14 |
Odomaćeni član
|
OK.kolege,kupujem i30,kad stigne javim se!
Zahvaljujem se sivma na pomoci! Pozdrav! |
28.12.2007, 22:50 | #15 |
Odomaćeni član
|
Zamjena Exterme za pa800?????
Evo kolege nesto si opet kontam,dali bi bilo pametno posto sviram u bandu(cetvorica)i koristim Extreme za tu svirku zamjeniti ga za PA800,posto tu i tamo uleti neka svirka i u dvojku pa onda moram posudivat od kolege aranzer,konto sam ovo sa i30 ali to mi je trosak od nekih 650eur.pa sam mislio dati extreme i nekih 300-400eur.i kupiti pa800,e sad dali bi snjime mogao odradivati band svirku,dali pcg od tritona ide u pa800,kakve su mu karakteristike za band svirku,za ljevu ruku mi je potreban samo "tepih"-strings,dok mi je solo puno bitniji,dali se na oktave mogu raspodijeliti po vise boja i koliko se boja moze koristiti odjednom(extreme 8 u combinaciama)tj,sta bi dobio a sta izgubio?
Molim vas za misljenje! |
29.12.2007, 03:37 | #16 |
Kao kod kuće
|
To je dobra solucija,naravno da mozes da koristis PA800 i u bendu i samostalno kao aranzer.
Mislim da semplove od tritona mozes koristiti s tim da efekte moras da podesis na PA800.Mozes u bendu svirati s levom rukom strings a z desnom solo,naravno. Toliko od mene za sad,pozdrav!
29.12.2007, 04:38 | #17 |
Zavisnik od foruma
|
To je jos bolje ali JEDINO ako ne koristis MOSS i TERCE, uostalom PA800 moze unistiti
EXTREMEa na licu mesta za boje/solazu, vrlo mocniji i kompleksniji nego bilo koji TRITON. Sad neces imati MOSS i TERCE, TERCE vec prave ljudi al o tome ti ne mogu pomoci jer ne bavim se sa time. PCG i SAMPLES od EXTREME idu u PA800 slobodno samo sto na PA800 imas vise mogucnosti -IFX posto je kompleksnija masina jer PA800 moze zameniti bilo koji ARANZER i SOLO masina u jedno.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
29.12.2007, 15:44 | #18 |
Odomaćeni član
|
Moss ne koristim ali terce da,e sad dali je komplicirano radit terce na pA800,dali je slicno kao na tritonu,i dali se na njemu moze odrediti KEY ZONE i staviti na svaku okatvu druga boja,recimo jedna oktava je terca a druga normalno itd.??
|
31.12.2007, 23:31 | #19 |
Odomaćeni član
|
Evo znaci ako nekog zanima,mjenjam Extreme 61,full prosiren,kao nov za PA800!
SVim kolegama sve najboljeu novoj 2008. godini! |
01.01.2008, 14:13 | #20 | |
Zavisnik od foruma
|
Citat:
kao sto imas na EXTREME, sve ostalo sto si pitao je moguce.
|
Favoriti |
Oznake |
i30, ili, korg, pa50 |
|
|