|
![]() |
#921 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.09.2010
Downloads: 40
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Čovek na putu do prodavnice vidi zaostalog dečaka ispred interfona jedne zgrade kako bulji u njega k'o tele... Priđe mu i pita
"Sinko, jel' ti treba pomoć?" - "DAAAA" - "Hoćeš da uđeš?" - "DAAAA" otvori mu on vrata i pita "Hoćemo stepenicama?" - "NEEEE" - "Liftom?" - "DAAAA" i uđu oni u lift... Pita čovek "Prvi sprat?" - "NEEEE" - "Drugi sprat?" - "NEEEE" - "Treći sprat?" - "NEEEE" - "Četvrti sprat?!" - "DAAAA" i odu oni na četvrti sprat... Čovek: - "Ova vrata?" - "NEEE" - "Ova vrata?" - "NEEEE" - "OVA vrata?" - "NEEEEE" - "OVA VRATA?!" - "DAAAA" čovek iznervirano: - "DA KUCAM?" - "NEEE" - "DA ZVONIM?!" - "DAAAA" - "I šta sad?" pita čovek. - BEEŽIMOOO!" ![]() Dodato: Sedi penzioner ispred Narodne Skupstine i maze govna na parce hleba. Izadje Tadic i pita: -Sta to radis covece? -Kriza Predsednice. -Evo ti 1000 din i skloni se molim te. Penzos stavi pare u dzep i nastavi da radi isto. Izlazi Dinkic is Skupstine i pita: -Sta to radis covece? -Kriza Ministre. -Ma mazi to tanje, bice jos gore Promijenjeno od MusickerPro (21.09.2010 u 23:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.11.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 252
Uploads: 0
Instrumenti: Korg,Yamaha,Ketron
![]() |
![]()
U Saobracajnoj nesreci koja se dogodila juce u okolici Zagreba lakse je ozleđeno pet ljudi i jedan Politicar
![]() Promijenjeno od jura20 (26.09.2010 u 18:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ljubi bližnjega svoga, dok je još topao.
![]() Slupao se ciga kolima, jedva ziv ostao, sakupili ga u delovima i unose u hitnu. Pogleda ga dezurni lekar i prodere se: - Sestro, instrumente ! A ciga ce: - Pa di sad ovakav da Ti sviram doktore, ljubim ti karakter ?! ![]() Došo pandur kući ranije sa posla pa zatekne ženu golu na krevetu i počne dreku - priznaj gde ga kriješ !?!? žena će ti na to ... - ma koga tražiš sama sam. Počne on da pretura po kući , pogleda u ormar - nema ga pogleda iza zavese - nema ga taman se sago da pogleda ispod kreveta kad izviri ruka sa 50e, on ih uze - pazi kad ga ni ovde nema ![]()
![]() |
#924 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
-krenuo Mujo da pliva,pliva pliva i naidje na grgeca:
-nemoj tamo Mujo,ima jedna zaebana plava ribica je*ace ti mater! -Mujo ignorise,krene dalje,naidje na pastrmku: -nemoj tamo Mujo,ima opasna plava ribica,je*ace ti mater! -nista Mujo,krene on dalje da pliva,naidje na soma: -Mujo nemoj tamo,zajebana je ova plava ribica,je*bace ti mater! -ignorise on i soma,pliva jos malo i naidje i na plavu ribicu,nije mu svejedno,sta ce stane ispred nje,uplasen,kad ce plava ribica njemu: -JE*BEM TI MATER!!!
![]() |
#925 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.07.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 1046
Uploads: 12
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PAX3
![]() |
![]()
Došla baba kod ginekologa,pita je doktor zašto se niste malo oprali, jesam doktore do nekle odozgo do nekle odozdo, dobro bako drugi put operite i neklu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Kako da cigančica ostane nevina do svoje 16-te godine?
1. mora biti jača od mladjeg brata 2. brža od starijeg brata i 3. da je zadnjih 5 godina otac na robiji
![]() |
#927 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.08.2010
Downloads: 71
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Razgovaraju dvije prijateljice uz kavu:
- Rekla si mi da trebaš posjetiti tvog ginekologa. - Da bila sam jutros. - I što ti je rekao? - Znaš, rekao mi je da mi je klitoris kao dinja. - Tako velik!? - Ma ne, tako sladak |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.04.2005
Downloads: 1323
Uploads: 7
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg
![]() |
![]()
Sjedeči sa prijateljem u parku, grijuči se na proljetnom suncu uzdahne penzioner:
- Oh, kako brzo prolaze godine. - Imaš pravo, jedva drugi put pojebeš, a več prošla godina Vozač je morao naglo da zakoči auto da ne bi udario u jednog pješaka koji je neoprezno i mirno prelazio ulicu na neobilježenom dijelu. Vozač mu kroz prozor doviknu:- Ideš, bre, kao da si kupio ulicu.... Prolaznik se hladnokrvno okrenu i uzvrati:- A ti voziš kao da si otplatio taj auto!! Promijenjeno od eko_77 (04.10.2010 u 21:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.05.2010
Downloads: 1
![]() |
![]()
Javlja se Mujo u etar Radio Sarajeva i kaze:
- "Hodam ja carsijom, kad odjednom naidjem na novcanik..." - "I jesi li ga podigao?", upita voditelj - "Da" - "Pa sta si video?" - "1000KM, 1000EUR i licnu kartu..." - "Pa sta pise u licnoj karti?" - "Muharem" - "I sta sad?" - "Pa ako moze jedna pesma za Muharema..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ne znam dal smo ovoga imali vec
![]() doso novinar u jedno selo i pita seljaka za intervju ... novinar: "recite mi sta se u zadnje vreme ovde na selu desava" seljak: "nista interesantno, pre mesec 2 se izgubila milka" n: "a ko je milka?" s: "pa to je moja ovca" n: "i sta je bilo dalje?" s: "nista, skupilo se nas 8 komsija i trazili smo je dok je nismo nasli" n: "divno! nasli ste je - a sta posle?" s: "pa nista, karali smo je svi po redom" razmislja novinar, ovo ne moze da pise, na sta lici to ... n: "molim vas pricajte mi nesto drugo sta se ovde desilo" s: "pa prosle nedelje, izgubila se zoka" n: "a zoka je?" s: "pa to je cerka od naseg komsije" n: "i sta se preduzeli?" s: "nista, skupili se nas 8 i trazili smo je dok je nismo nasli, ostalo znate sigurno ..." novinar vec ugrozen, kakav je to narod, ovako nesto nema sanse da pise za novine ... n: "molim vas, pricajte mi sta se vama licno desilo u zadnje vreme!" s: "pa i ja sam se pre 2 dana izgubio u planine ..."
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|