|
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ajd me zaobiđeš s time piskaranjem sto nema veze s vezom(ko je spomenuo A/D i ta sranja,kazem kako se mogu semplovi izvuc iz Yem-a za recimo neku solo klavijaturu) nemoj stalno s neke visine nema potrebe ...molim te
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (10.11.2019 u 17:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Pa kažem, da si pitao, dobio bi odgovor za program koji si spomenuo.
A jel se ti to ljutiš na mene ili sam nešto krivo shvatio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Pa kazem gresis da sam se ljutim i da imamo različito misljenje
![]() ![]() Znacu u Genosu mogu da se kopiraju elementi iz jednog voice u drugi voice? Ustvari to je sada jako dobra politika za prodavce. Kada kupis nov instrument ne znas kolika ce biti nadogradnja... Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Aha, igra riječima je bila u pitanju, a ja sam pogrešno shvatio.
![]() Pa da, kada pogledamo trenutnu situaciju, vlasnici Genosa su u nekom smislu na dobitku. Kupili smo instrument s jednim mogućnostima, a nadogradnjama dolaze i nove. Možda one nekome izgledaju beznačajno i ne vide neku posebnu prednost ali ovo jest najava drugačijeg načina za osvajanje kupaca/tržišta. Prije pet godina i u vrijeme dok je YEM bio tek započeta i nepotpuna priča, predpostavio sam ovakav razvoj događaja (zadnji odlomak). Očito sam bio u pravu. Idem sad provjeriti za kopiranje elementa iz voica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Hmm .. nisam se do sada time ozbiljnije bavio.
Sada gledam, isprobavam i dolazim do zaključka da ... Kopiranje elemenata (voices ili drum) je moguće. Nije moguća njihova obrada ako su tvornički. Izuzetak su S. Art, MV i Ensemble voices kao i Revo drum. Ostalo se može kombinirati. Možda govorimo o različitim funkcijama ali ja mogu napraviti neki drum tako da kombiniram elemente bubnja. Mogu napraviti neki voices da kombiniram elemente sounda. Mislim da ćemo morati otvoriti neku novu temu za ovo ![]() Promijenjeno od casper (11.11.2019 u 17:26 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | dmmacak (11.11.2019) |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Moze unutar jednog voice ali iz jednog voice u drugi je znaci jos uvek ne dostupno..
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Kao što rekoh više puta, nisam se uopće posvetio obradi samplova u YEMu jer ne koristim mnogo materijala. Drum uopće ne koristim, a imam svega par samplova koji su porijeklom još iz Tyros4.
Potaknut ovim dijalogom i zbog vlastite znatiželje napravio sam testiranje i situacija je ovakva. Mogu se kombinirati svi preset elementi izuzev S. Art, MV i Ensemble voices i Revo druma. Oni se mogu kombinirati s vlastitim Waw datotekama i tako se kreira Normal ili Drum Voices. Znači, sve su kombinacije otvorene samo preostaje sjesti i složiti ono što nam odgovara. Da ne bi (opet) netko prigovorio da previše pričam, a ništa ne kažem, napravio sam dva video prikaza u vezi s tim. Izrada Normal Voices - YEM Izrada Drum Voices - YEM |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | dmmacak (11.11.2019) |
![]() |
#9 | |
Super-Moderator
![]() |
![]() Citat:
Nadam se da će Yamaha riješiti ovaj propust. Pitanje je samo da li ih je netko uputio prema tom nedostatku. Sumnjam da su ovo napravili zbog nekih ograničenja i mislim da se radi o previdu "obične" funkcije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.02.2016
Mjesto: Krk,Hr
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Tyros3,Kurzweil sp4-8
![]() |
![]()
Pozdrav ekipa, imam jedno pitanje... Ako npr.želim zamijeniti moj tyros5 za drugi ili za genosa, dali mogu prebaciti sa yemom sve moje packove za koje je bio potreban instrument info. Dali postoje kakva ograničenja po tom pitanju. Inače zahvaljujemo svima, posebno Casperu na korisnim informacijama. Pohvatao sam sve u vezi YEM-a bez i jednog pitanja👍
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|