|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#871 |
Vredan član društva
|
![]()
Sutra sviram na koncertu filmske muzike koji se odrzava povodom filmskog festivala u Leskovcu, u Kulturnom centru. Koncert je u 20h pa svratite..
![]() Snimak stavljam cim ga dobijem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Znas kako kazu:"Slomi nogu!"
![]()
![]() |
#873 |
Vredan član društva
|
![]()
@ dejan87
![]() ![]() Samo molim boga da sve bude kako treba jer ce vise od pola profesora iz Muzicke skole da dodje da me slusa....Ako ne bude dobro, ja u skolu ne smem da se pojavim.. ![]() A da, pozvan sam da gostujem u jutarnjem programu TV Leskovac vec u sredu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Moram da se pohvalim...Poslije izvesnog vremena sam pokosio akvarij i malo ga preuredio...Uskoro čekam snimke moga ujkana Svirka koji takođe poseduje akvarij sa zlatnim ribicama...Nadam se da će vam se svidjeti,pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Kao kod kuće
|
![]()
Popravio sam auto...
![]() |
#876 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
da se i ja pohvalim, evo svirali smo svatove ono po danu, od mladozenje pa do mlade kad se ide ja s harmonikom, jedan covjek s harmonikom, sin mu s gitarom i jos jedan momak s basprimom, naletili bas vidi se u neke imucne svatove, likovi vozaju hummere. Nismo puno ni svirali (4 sata), pa se bas nismo ni umorili, osim dnevnice od 65 € po glavi, podijelili smo po 50 € bakshisha
![]()
![]() |
#877 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo i ja ponovo da se pohvalim...tek stigo sa svirke koju sam imo sa kolegom Lazom...Zaradili smo ogromno novca,za cjeli mjesec da ne radim ima ga dosta...Ovako jake svirke nije bilo mjesecima a i pogodili smo tezgu za "MINHEN" i Austriju u narednih mjesec 2...Danas su mi zvezde naklonjene...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Alix super akvarijum svaka cast i ja imam akvarijum i drzim vec 5 godina.Vidim imas one zuto crne ribice sad neznam tacno kako se zovu,i ja imam 3 takve i bas su super uvijek se igraju po akvarijumu i vesele ribice ponekad se sakriju jer su plasljive.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala prijatelju...A one Žuto-Crne ribice...Hmmm...Možda su SharkFish,možda su bakrene tetre,Možda su Moliji,Platiji ili Mečki...Ne znam na koje misliš,al nema veze...Ajd čujemo se na PM da izmenimo iskustva što se tiče akvarija,Pozdrav!
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|