|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne moguce da auto power off se gasi u toku svirke,to je opcija za stand by,ako se ne koristi klavijatura posle 2h se gasi.
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Kada ti se desi da se pogasi iskljuci kabel iz napajanja i ostavi je jedno minut dva zatim ukljuci kabel ponovo i probaj dali moze da se upali. Ako imas nekog od elektronicara u blizini,a klav .nije pod garancijom neka ti pregleda napajanje odnosno mrezni deo klavijature.
Promijenjeno od sinisa (01.06.2014 u 10:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Testirao sam je 12 sati sam je ostavio da radi sa iskljucenim zvucnicima pojacana oko 75% gain na 0 i pustio rumbu da tuce do sutra
![]() KAd sam ustao radilo je sve normalno znaci da nije pregrevanje u pitanju,nesto drugo me zeza |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.01.2014
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Kaze da je ima novi Fingered mod, podrsku za tablet i brze podizanje sistema...
Fingered prepoznavanje akorda omigucava prepoznavanje akorda iskljucivo sa tri odsvirana tona... Tako pise :-) Pozdrav a postavicu komentar kada ga podignem uskoro ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne mozes namestiti to,oni su najavljivali pre godinu dana,ali su ispalili...bila je prica da ce sinhronizovati lyrics i song book sa androidom za dosta korgovih modela ali nisu napravili program ni za jedan
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kako da vidim koliko mi je zauzeto/slobodno sample memorije? I kako da znam koji mi semplovi ne trebaju da ih obrisem?
![]() Promijenjeno od vadexfly (16.05.2015 u 17:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Pritisnes taster Sound edit zatim taster Menu,a onda odaberes opciju User PCM Samples.Tu je informacija o dostupnoj memoriji.
Ukoliko zelis da obrises sve semplove,odaberes opciju Delete all user pcm samples,a ukoliko zelis da obrises samo odredjene semplove,prvo obrises iste,a zatim,kao u gore navedenom postupku,odaberes opciju Delete Non assigned User PCM samples.Tom opcijom ces izbrisati samo semplove koje si prethodno odabrao. Pozdrav!
Sledeći član vam se zahvalio Jolly za ovaj koristan post: | vadexfly (26.05.2015) |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kako da dodelim neke funkcije na pitch bender gore i dole? I kako mogu da premestim neke ritmove sa user mesta na neko od favorite, primetio sam da se ritam poremeti kad to uradim, jel moram da radim onako kao kad ubacujem ritmove iz drugog seta pa da zapisujem sve sta ritam koristi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.02.2011
Downloads: 63
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Premjestanje ritmova bi trebalo samo copy - paste,koliko znam nebi trebalo da se ista poremeti,bar meni se ne desava,a prvi dio pitanja ne znam ni ja, valjda ce se neko javiti.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|