|
![]() |
#811 |
Drugar foruma
|
![]()
> Vozi covjek potpuno novog BMW-a po gradu i stane na semaforu.
Odjednom > DUM! > Tip izadje i vidi da mu se odozada u BMW zabio neki stari Fica i razbio mu pola zadnjeg dela. > Tip poludi, a iz Fice izadje Mujo i kaze: "Sorry stari, ali molim te nemoj praviti probleme i zvati policiju, pogledaj kakav auto vozis ti, a kakav ja, sirotinja." > Tip se sazali...pa kaze ''ajde, u redu Mujo'' i on sedne u auto i krene dalje. > Samo do prvog semafora. > Cim je stao cuje DUM! Izadje iz auta i vidi da se ponovo Mujin Fica zabio u njega. > Totalno poludi, ali Mujo izadje i kaze: > "Daj stari, molim te ne pravi frku. Imam petero djece, nezaposlenu zenu i deset kredita, samo mi jos fale problemi sa policijom". > Tip se opet malo smiri i krene do sljedeceg semafora. > Stoji, gleda u retrovizor i ne moze verovati. > Opet mu se priblizava isti Fico i DUM! Zabije se u njega. > Tip sav ocajan izlazi iz auta, a iz Fice mu mase Mujo i vice: "Dobro je! Vozi dalje, ja sam!"
![]() |
#812 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A ima i onaj na tu temu,
Staje najnoviji model BMW-a na semafor, a u njega se otpozadi zakuca Fica. U tom trenutku se na board kompijuteru u BMW-u pojavi poruka: "New device. Instal now? |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ima i onaj(sorry ako je već bio):
Stoji na semaforu fića i Mujo u njoj sa otvorenim prozorom, pored staje najnoviji BMW u njemu zanosna plavuša koja(automatski) spušta prozor a Mujo je pita: -Šta je, i ti prnula? ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Odomaćeni član
|
![]()
U tramvaju murjak ustane i ponudi sjedalo plavuši,
plavuša kaže: ooo baš ste menađer murjak: aa hvala na kontinentu ![]()
![]() |
#815 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ovaj sam sad naso na facebook-u:
Igraju B i H i Brazil utakmicu i Ronaldinjo sutira slobodan udarac,a Bosanci u zivom zidu se okrenuli prema golu.Golman vice "sta to radite,okrenite se prema lopti", a mujo ce "ma suti bolan,ocemo i mi da vidimo gol". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Drugar foruma
|
![]()
e ovaj je mogo dobar bravooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Prosi Zemunac devojku,
i njen otac kaze: - Ako imas kucu, automobil i lovu, dacu ti njenu ruku. Zemunac: - Brate! S cim treba da ufuram pa da dobijem celu ribu?! ![]()
![]() |
#818 |
Vredan član društva
|
![]()
Kako zemunci pevaju Cecu?
…znam za jedan grad, pored je Beograd…. Prosi ciga na autobuskoj stanici i prolazi zemunac: Sine,sine daj koji dinar da kupim leba da jedem???? Zemunac:Ma jedi bez leba!!!!!! Kako prepoznati mladozenju na zemunskoj svadbi? Pa nosi najlepsu trenerku od svih!!
![]() |
#819 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Dječak sjedi na trotoaru i plače. Dolazi Superman i pita ga-"Ko te dirao dečko?" Dječak kroz suze odgovara-"Chuck Norris" Superman -"E jebi ga ,što si ga zajebavao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Godina: 42
Downloads: 695
Uploads: 36
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Dodje mali ciga kuci i kaze mami mama jede mi se nesto slatko jel ima kaze mama ima sine slatki kupus
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|