|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mnogo je žalosno da se nose vrhunski i skupi instrumenti na tezge a zarada i nije nešto i stalno narod sa pićem okolo...Al šta da se radi?Imam instrumente vrjedne 4500eur pa ih nosam u razne "rupetine" i svirke a ne mogu ništa...Ako već radim,volim da imam dobar zvuk i da odradim poso najbolje što ide...Što bisad na tezge nosio PA80 a pa2x da mi stoji u kući...Klaviature su potrošni material,i mjenjam ih svake 2-3 godine,a mislim da nisam jedini po tom pitanju...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
A najgluplje bi bilo uzeti Audya, platiti 5-6000EU i onda samo zabit JV samplove unutra,
Beethoven je fino to rekao i potpuno sam razumeo, nama nista vise od jedan PA80 sa Sampling karticom ne treba, PA2X je svemirska masina.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###A najgluplje bi bilo uzeti Audya, platiti 5-6000EU i onda samo zabit JV samplove unutra###
NIJE...Baš bi fino zvučalo...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
A kako bi ti Dzep zvucao?
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
svako zadovoljstvo se placa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Vredan član društva
|
![]()
""Beethoven je fino to rekao i potpuno sam razumeo, nama nista vise od jedan PA80
sa Sampling karticom ne treba, PA2X je svemirska masina."" Nedime, nije to rekao Bethoven, vec ja..Ali nema veze..Isto mislimo..Ma, Almire, slazem se ja i s tobom,mi ljudi smo takvi, sto bi uzimo losije, kad imam bolje..Ja sam samo tvrdio da i taj jedan pa 80, ili pa 50/60 sa kakvim Le-em moze da odradi jednu svirku odlicno, ne dobro, vec odlicno..A naravno da uvijek postoji bolje..Kupis danas najnovijeg BMW-a, a za dve sedmice imas vec starog, postoji bolji.. ![]()
![]() |
#77 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
A jel ima ovo čudo i neki mini-fižider za oladit koje pivce i koju litru Kruškovca?
Ako nema..................... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.01.2006
Mjesto: ITALIJA(MACERATA) 70KM od Ancone
Downloads: 221
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA1X-TRITON LEE-G-1000-casio CZ101
Interesi: muzika-fudbal...itd samo da je sport -hehe
![]() |
![]()
prijatelju moj kako to neznas...heheheh .za samo 50 eura vise ima i frizider i hladnjacu kad nema tezge da se ne pokvari ..hahahah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
O Ketronovim mogučnostima sam davno pričo (prije 4 godine) kad 95 % ovdje prisutnih nije ništa drugo priznala i poznavala osim KORG-a, Yamahe i Rolanda.
Čak je i Nedim bio naspram Ketrona i njegovih mogučnosti sumnjičav i strašnio inferioran. (Neđo, nemoj samo da potražim taj post i repliciam ga ovdje). ![]() Sad svi hvalite taj hebeni Ketron Audyu. Istina, synth je space shutlle, za poluprofesionalce nema ništa bolje, pogotovo za nas tezgaroše. No, ta Audya je tek jučer stigla u Music shop (nedaleko od mene) u Hrvatsku, a najavljuje ga već pune 2 godine kako samo što mu nije stigo. Naravno, svi muzičari i quazimuzičari u krugu 200 km su išli da demostraciju "probnog" primjerka Audye (koji mu je Ketron dostavio). Naravno, iz principa nisam išo, ai čim je probni, daleko je to još od serijskog modela. Nit sam imao vremena, al kolege su mi vjerno prenjele dojmove. Trenutno u njemu je doslovce još "mačak u vreči", i to je doslovce još DEBELA Beta verzija klavijature. Mislim da će Ketron dok stavi Audyu total u cakum-pakum stanje bankrotirat. Svi ovi demosi su rekla kazala, i najinteresantnije je kako da niti jedan dosadašnji "probni" primjerak nema taj famozni demo s Youtube-a u sebi. ![]() Cijena od 4200 € nije toliko nit napuhana, al za taj novac očekujem da u sebi ima sve kako da se izrazim i Pa2X i M3 (koliko oba koštaju), al Audya to nema, il barem E-80 i najnovijeg Fantoma, jer kako je najavljivan to u startu mora imat. Znam da vam zvučim užasno prepotentno i da vam već svojim argumentima idem na qrac, al kolege samo ću jedno reč na kraju : Meni nitko ne može garantirat da je ovaj video link s you tubea slika Audya, ton netko sa strani na gitari. Tek kad sam sjednem za njega i to dobijem van, onda vjerujem. Do onda sam nevjerni Toma. I samo još da malo bocnem (ne mogu izdržati) : Neđo im radi ex-Yu i orjental stylove, a siromah još nije nit dobio klavijaturu u ruke. Mi je prije 2012 g. nećemo vidjet u obliku predviđenom za naše tržište ![]()
![]() Promijenjeno od kreso (16.12.2008 u 13:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
e da to sam hteo da pitam..kako sad kad neko oce sa sa il begin il nesto jos odavde..on mora da ide kod bubnjara da mu ovaj odsvira pa da snimi jel?
sju.. kako cemo praviti namenske..svi bubnjeve u sobe!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzeruffff, ovo |
|
|