|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Moj drug nije isao dugo godina kod doktora na "generalku"!
Kad je skoro nekad skupio hrabrosti da ode, oni su ga pregledali...i....doktorka mu zapretila i rekla, ti pod hitno treba da ostavis alkohol pogotovu zestoka pica... ![]() Jbt...drug izbezumljen, "kako kad ja u zivotu nisam popio kap alkohola" (on je inace anti alkoholicar)... Doktorka mu rekla da mu je jetra upropascena kao kod coveka koji godinama pije alkohol... Odmah se setio da je to samo zbog Koke...godinama je pio po 2-3 litra dnevno, kosultovao se sa doktorkom i odmah prestao sa konzumiranjem. I sami znamo da se jetra obnavlja sama od sebe, tako se i on oporavio... Ovo je istina, zato bih svima reko da se manu te djavolje uzivancije, jer moze svasta da se desi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Banovan!
|
![]()
Uvek pijem na svirkama, apsolutno uvek, ali ima granica, do duše nije da se hvalim 10 - 15 vinjaka i uz to RED BUL - ova par kao i da nisam pio tako se osećam sviram isto bez " MRLJANJA I MAČIJEG JEBANJA "
![]() Prošli vikend sam pio u petak ceo dan i prepariran sam došao na svirku i u podsvesti me bilo sramota od gazde i ostalog naroda i samo mi je bilo na pameti šta će da kažu, ali u neka doba boli me neka stvar, iskočim ja iza klavijature zamolim kolegu da preuzme kormilo hehe i uskočim u masu, penjem se na šank, nema šta nisam radio, sutradan me pitaju sa čim sam se uradio haha ... Ja kontao gazda će da popizdi kad zove me sutradan, rekoh evo ga najebah, kad pita jesam li popio ijednu ljutu, AKO NISAM DA POČNEM ODMAH DA PIJEM DA TREZAN NE DOLAZIM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Belaj boy
|
![]()
Osim vec navedenih sastojaka Coca-cole,naucno je dokazano da se iz flase od 2l,izdvaja 180gr.cistog secera.Ja sam takodje prestao da je pijem pre neka tri meseca.Klasika,jetra,uvecana,bela,masna i ima neke promene na ivicama sto nikako ne valja tako da sad pijem samo obicnu i ponekad kiselu vodu.Klasican porok i navlaka potpuno isto kao i cigara.Ako se promeni malo ishrana i malo vise se jedu biljke a manje meso manja je potreba za coca-colom jer covek se navikne da mu ona olaksa varenje teskosvarljive hrane kao sto je meso.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A jeli SVA gazirana pića jebu jetru?
Jel koliko znam,najveći dio RAZJEDANJA učini CO2 od kojeg su napravljene i Coca Cola i kisela voda,s tim da Cola ima još dodatnih kakica što je čine "dobrom" a u stvari je boična kaka sa šećerom...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Belaj boy
|
![]()
Ja mislim da su sva stetna vise ili manje.Na nekim flasama cak i pise da je dozvoljena konzumacija do 2l na dan na 80kg,yelesne tezine,sto znaci da ako to pije dete od 20kg,a popije dve-tri case,na dan,da je vrlo zajebana situacija.Nista nije bolje ni sa tzv.gustim i bistrim sokovima koji sadrze mnogo secera.A najvece sranje su oni na kojima pise da su bez secera jer koriste vestacke zasladjivace koji su po pravilu mnogo stetniji za organizam od pravog secera.Treba obratiti paznju na one konzervanse koji imaju oznaku E,na pr,E330 isl.Svi do jednog su kancerogeni a nema u cemu ih nema.Ukratko,tesko je se hraniti zdravo a od tecnosti samo voda obicna i mineralna.Cak ni oni sokovi koje su pravile nase babe nisu mnogo bolji.Vecina njih se pravi tako sto na dve sake nekog voca krknes 1 kg,secera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Odomaćeni član
|
![]()
Auuuu sto ste se raspisali za alkohol. Ako vam je to tako omiljena tema, znaci da ga i puno trosite.... Sala mala.
Sta da ja kazem??? Moji kolege iz benda i ja najvise volimo da popijemo dobar gemist naravno ako je dobro vino. Dosli smo do zakljucka da od vina ne boli glava i da mozes bolje da pjevas. Ukratko: od pive sa spava, zestina udara u glavu a od soka moras puno da praznis mjehur a nema nikakvog ucinka na raspolozenje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Auu, ne valja alkohol, pa sad ni sok....sta da pijemo ljudi!?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Belaj boy
|
![]()
Ako se radi o umerenom konzumiranju moje misljenje je da je bolje popiti neko pivo nego Coca-colu, a i spricer ili gemist(malo tanji),je bolji izbor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Vredan član društva
|
![]()
To je najveca greska,nema alkohola u toku svirke,ni malo,mozda posle.
Slusam razne price i dogadjaje,kaze da ubije tremu,e moj sinak,ti moras sam preko toga da predjes kad tad,i to zapamti,znaci bez alkohola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800