|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Preslagivanje registracija unutar jedne banke i nije nekakav problem. Međutim, kada želimo premještati registracije iz jedne banke u drugu, potrebno je svaki put pohraniti banku prije izlaska iz nje.
Program Yamaha Registration Manager je odličan za manipulaciju registracijama, a napravio sam video koji prikazuje kako odraditi gore opisanu radnju. A usput dižem ovu uspavanu temu ... ![]() https://youtu.be/Rr33PrEfYvs |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.11.2016
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Kako prebaciti registracije napravljene u psr s950 (nema pristup yem-u) u genosa? I volio bih skinuti YRM ali ovaj link sto je casper postavio nije dostupan
Pozdrav Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Mislim da nemas potrebe preko yema prebacivati registracije. Jednostavno peebacis sa usb-om.
Послато са SM-G930F помоћу Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Pise sljedece: Data has not been loaded propertly. Ne znam da li ima veze sto te registracije nisu bile na useru u prosloj klavijaturi, sve sam spasavao na usb...
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Isti problem ja imam sa registracijama iz SX900. Genos ne čita registracije od SX900.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
![]()
E pa ja nebi rekao da Genos nece ucitat registracije sa SX900, ali ne mogu to tvrdit sa 100% sigurnoscu. Nek kaze neko ako zna sigurno.
Mozda niste dobro napravili obojica update Genosa na 2.0, jer tad je bio problem sa ucitavanjem registracija. Update 2.0 se nemoze samo upisati preko usb-a, postupak je malo kompliciraniji, potrazite, pisali smo o tome.. Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Os je 2.01 u kojem je ispravljen bug sa registracijama i tvornički je učitan.
Dodato: Eto, kolega casper je probao konvertirati jednu registraciju od SX900 pomoću yrm-a koju sam mu poslao i ne radi kako treba. Neka on napiše detalje da ne prenesem krivi info, ali svakako nemojte probavati konvertirane registracije jer ćete morati raditi factory reset genosa... Promijenjeno od Tomy (18.03.2020 u 19:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Mozda je razlog necitanja registracija expansion pack. Ako su instalirani razliciti packovi u jednu i drugu klavijaturu vjerovatno registracija "ne zna" odakle da povuce voice, style...
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio pelias31 za ovaj koristan post: | Skarpa (15.06.2025) |
![]() |
#9 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Registracije sa SX900 ne idu direktno u Genos.
Ako se baš želite "zabavljati", napravite konverziju sa YRM i onda će Genos potegnuti podatke ali ... Izgubit ćete pola pomoćnog ekrana, slova će se pretvoriti u hijeroglife, a desna strana klavijature će biti potpuno onemogućna. Očito se u potpunosti operativni sustav SX900 ne slaže sa Genos-ovim. Zato je Yamaha blokirala da se ove informacije ne mogu "dijeliti" i Genos jasno javalja poruku da ih ne može primiti. Ako netko želi experimetirati kao ja, može naići na problem i ako ga ne zna riješiti, opet je Yamaha kriva. ![]() Ja sam napravio jedan lagani reset i sve je dalje funkcionalno kao i prije. I mali dodatak, u još par navrata do sada sam "natjerao" Genosa da se zblesira. To sam učinio namjerno stavljajući u njega svakakve različite stvari koje mu nisu namjenjene. Želim jednostavno vidjeti koja je granica "izrdžljivosti" ovog instrumenta. I moram priznati da je vrlo otporan na sve vrste gluposti koje čovjeku padnu na pamet. A meni s vremena na vrijeme svašta padne na pamet, he he he... Zato, kada vidim da netko u čudu gleda na ERROR koji mu Yamaha baci i kada se ljuti kako je to bug koji se pod hitno mora riješiti novim OS, mogu samo zamisliti što je učinio da natjera klavijaturu da izbaci poruku o grešci. Promijenjeno od casper (19.03.2020 u 10:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ta registracija koju sam poslao casperu je napravljena sa tvorničkim ritmom i korišteni su isključivo tvornički zvukovi na svim partovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
banka, freeze, registracije, registration memory, yamaha |
|
|