|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Je li i ovo pozitivna kritika jadan ne bio, pa kako to da ovakvih ima u Beogradu na svakom cosku i jos da ti treba 5 godina da ih sve navedes. Nisam ni znao da smo tako muzikalno nadarena nacija. Ne burazeru, greska, nismo mi nikakva muzikalna nacija, mi samo volimo muzuku a to je sasvim druga stvar. Muzikalne nacije su Bugari, Madjari, Turci, Italijani a po tvojoj prici... pa samo u Beogradu ima talenata i muzicara da ih nema ni cijela Evropa i to jos sve klinci sve bolji od boljega. Hebem ti... gdje ce nam kraj biti kad smo tako muzikalni, jedino nas jebe to sto nas nigdje u svijetu nema, valjda nas ne vole, sta li. Aj malo loptu na zemlju i polako...
|
![]() |
![]() |
#72 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.12.2005
Downloads: 6359
Uploads: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
jesmo brale muzikalna nacija,ko kaze da nismo...i sta je problem sa Beogradom,2 miliona ljudi ima od cega da se odabere...i Kragujevacka muzicka skola u klasi harmonike zadnjih 20 godina uzastopce uzimaju oficijelna i neoficijelna prvenstva Evrope i sveta...i?
|
![]() |
![]() |
#73 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
CARE ZAR NEMISLIS VALJDA DA CU JA SAD BRZE BOLJE DA POSTAVLJAM MOJ VIDEO
HEHEHEHEHEHE E STVARNO SI KRALJ AKO MISLIS TAKO PA IMA TU SNIMAKA KOLKO HOCES POMAGAO SAM POCETNO MNOGIM LJUDIMA PA MOZES DA GLEDAS TAMO SVE STA TE INTERESUJE A AKO ZELIS EVO TI STO JE GOTOVO DASE NEMUCIM DA TRAZIM SAD OVDE
#74 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
evo jedan ozbiljan predlog umesto prepucavanja ovde na forumu ko je bolji i ostalo SVAKO KO BI ZELEO DA SVIRA BAR KAO MALI NEKA SE JAVI CIKA NELETU ZA CASOVE SVIRANJA. ZA OVE UDALJENE MOZE SE POSLATI I VIDEO SKOLA (ZAVIJENA U CELOFAN) A ZA OVE BLIZE MOZE PRIVATNI CASOVI PRVIH 10 KOJI SE JAVE IMAJU 10% POPUSTA I ARGETU P.S. 4 nele ; nadam se da se neces naljutiti za ovu ponudu u tvoje ime ja cu da se javim među prvih 10 ne zbog popusta vec zbog argete
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Sta da kažem Mali je legenda da ovako mlad rastura samo tako nastavi...
Znam jako puno profesionalaca koji tako sviraju ali to su ljudi po 30 god. jedan moj kolega ima 22g i kod nas je naj naj bolji to nije čovjek to je Svemirac... Ja se ne stidim ukljućiti svoju klavijaturu i svirati kao sto su neki rekli pa šta ljudi moji sviram kako sviram...svaki dan napredujem a ko mi je kriv što ja nisam odmalena imao učitelja profesionalca,ja sam samouk..... ...ali i sa toliko godina koliko ovaj MAESTRO ima. S V A K A Č A S T ! ! ! ![]()
#76 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#77 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
To Sto Si Postavio Je Nedim Postavio Da Ce Mu Trebati 6 Meseci Da Vezba
To Sto Je Mali Svirao A Ja Sto Sam Rekao Na Svakom Cosku Ima Dece U Beogradu Od Mog Profe Koj Ubijaju Na Mestu Sve Moguce I Posle Toga Sam Rekao Da Ce Onda Nedimu Trebati 5 Godina Da Vezba Ako Ko Od Njih Sta Postavi Sto Znaci Kao Sto Je Miki Rekao Da Ta Deca Ubijaju Na Mestu
#78 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.12.2005
Downloads: 6359
Uploads: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
E sad si u pravu tranzit"ubijaju na mestu"...to znaci da si posle njih muzicki mrtav,smeshan..razumesh?
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dijete, kako, pogledajte, svira |
|
|