|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Godfather
|
![]()
@fiky
To smeta svima vama koji bi samo da se ogrebete. Mi ovde ne volimo ljude koji su spremni samo da uzimaju, a nikada da pomognu. Ovako vas sve teramo da bar malo pomognete sajtu redovnijim posetama, i tako boljem rangu na pretraživačima, kada već niste spremni ni na jedan drugi način.
#72 | |
Moderator
|
![]() Citat:
![]() Tema je pravi hit! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#73 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@zeljko.
Ne treba tako zustro reagovati ...prvo malo razmisli pre no sto pocnes da kucas ![]() Sa tobom dosada nije bilo problema ..... nadam da ce tako i ostati. Niko nije tvrdio da sviras kao ,,sa nogama,, i ne vidim razlog za uzrujavanje, Svrakan nije nista lose napisao i nije prozivao nikoga osobno ,mislim da se tu slazemo...?? Temu ne treba zatvarati ukoliko ide u pravom smeru..ako postane kamen spoticanja bice i zakljucavanja i gomila kartona.Ovo vazi i za ostale ucesnike diskusije. |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gega za ovaj koristan post: | namrgodjen (18.02.2014) |
![]() |
#75 |
Banovan!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Slobodno pisi ali prvo razmisli malo i bice sve u redu kao i do sada
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gega za ovaj koristan post: | namrgodjen (18.02.2014) |
![]() |
#77 |
Banovan!
![]() |
![]()
Jest kad bih ja znao tako dobro da razmisljam
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Koliko sam mogao da primetim Svrakanovi komentari u 99% postova su objektivni,i nisam premetio da su negde bili uvredljivi (taj post za sviranje kao nogama doduse nisam video ) ...cak i gde je izrazavao negodovanje to je bilo umerenim recima i savetodavno...
Trebali bi svi da umesto sto pisu po demo snimcima samo "super" ili " odlicno" ako primete nesto sto je greska ili da moze da se unapredi- neka kazu,nek daju ideju-pa taj neko ciji se snimci komentarisu neka sam presudi dal ce taj predlog da uzme u obzir...a ako je neko postavio toliko los snimak u smislu svirke vise sam za to da se kulturno coveku skrene paznja- da se sam postidi i da sedne,zagreje stolicu i vezba-e sad ako taj neko ne razume dobronameran savet i naljuti se taj nikad nista nece nauciti...ja dozivljavam demo sekciju u fazonu "1000 ushiju bolje cuju nego 2"...odsviras nesto,sredis neki ritam i mislis dobro je,a u stvari nije -a za to neko treba da ima petlju da kaze,a retko ko tako uradi,ipak ,muzicari su mnogo sujetni ljudi,i ispada ako nekom das savet da se zameras sa covekom...mislim bzvz,ali tako je... |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | namrgodjen (18.02.2014) |
![]() |
#79 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.07.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 1046
Uploads: 12
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PAX3
![]() |
![]()
Gledam ove raspravu,reealno kad postasviš demo očekivati kritike a i pohvale, treba prihvati i jedno i drugo poz.
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nelica2002 za ovaj koristan post: | namrgodjen (18.02.2014) |
![]() |
#80 |
Banovan!
![]() |
![]()
@nelica jos malo pa si uspeo
![]() Ljudi niko nije rekao da ne treba reci kritiku ali zdravu i po pravilniku a ne vredjati to sam mislio..Poooz |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|