|
![]() |
#71 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Odlicno, al za Bele Rade, posebno svaka cast. joooj kako volim tu pesmu, evo bacicu ti neko euro na harmoniku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
i neki stariji bi ti pozavidjeli na takvoj slatkoci...
![]() |
#73 |
Belaj boy
|
![]()
Svaka cast.Sve je dobro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ajoj druze moj.... Ja ne znam sta Saban vise ceka, mislim da boljeg klavijaturistu i harmonikasa od mladjih snaga nema sanse da nadje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Vredan član društva
|
![]()
Uh! Prelijepo je ovo. Naježih se sav dok sam slušao ovo.
![]()
![]() |
#76 |
Moderator
|
![]()
Hvala vam kolege na komentarima!
![]() Trudim se, svakim danom pokusavam biti sve bolji i bolji, al' zapitam se jednom - sta ce biti za 10 godina npr? Kako cu onda svirati? Ako nastavim ovakvim tempom, nadam se da necu prevezbati ![]() Pozdrav za sve!
![]() |
#77 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Skoricu,momcino,
Prevjezbati nemozes sigurno,ne brini za to....to ne postoji.... ![]() Svaki covjek,u bilo kojem poslu,a u ovom slucaju muzicar ima svoj krajnji nivo ili domet do kojeg moze doci. Mozes vjezbati 6 sati dnevno,a mozes vjezbati i 10 sati dnevno,ali ti imas kao i svi drugi,svoju krajnju tacku,od koje ne mozes dalje. E sada,majka priroda je pojedincima odredila razlicite krajnje tacke ili domete, pa su jedni na vrhu,drugi su ispod....i tako dalje. Ovo je malo filozofije,ali nije na odmet jer je to cinjenica.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Drugar foruma
|
![]()
Moje misljenje i iskustvo je ovakvo:
Sto vise vezbas ili ajde kako ti kazes "svakim danom pokusavam biti sve bolji i bolji" to ces sve vise i vise da vidis koliko ustvari ne znas da sviras ako me razumes, a to je po mom misljenju prava stvar i tako treba da bude i to treba da ti daje motiv. Videces i sam uostalom da sam u pravu. Konfuzno malo ali istinito :-) E a sto se svirke i snimaka tice ja bih samo rekao "BRAVO". S obzirom koliko godina imas lepo sviras i moj ti je iskreni savet samo napred, i jos nesto ovako da te posavetujem kao stariji nista zlonamerno: Nemoj previse da dajes znacaj tome kako ti zvuci klavijatura i da li je ovaj dobos bolji od onog ili "wow" kako se onom tamo cuje ovo i ono to uopste nije bitno (mada mislim da to i sam znas vec nego ajde cisto da ti kazem, da ne zaboravis :-)) Najbitnije je KAKO sviras i da kad nesto sviras zaboravis na sve i jednostavno sviraj kako osecas mada kako imas 16 godina bice vremena za to polako. Ostali komentari su manje vise nebitni (mada mogu da koriste) Samom sebi si najbolji kriticar. Pozdrav iz Nisa !!! Dodato: E da i da ne zaboravim zapamti ovo: Najbitnije je da SLUSAS muziku u svakom smislu te reci. I da dodam: Ja mislim da nikada ali nikada neces dostici krajnji nivo a samo iz jednog razloga jer on ne postoji i ne treba da postoji. Muzika nije posao i nikada nece ni biti a to sto se njome koristimo svi redom da bi zaradili pare to je vec druga stvar i tu se jedino slazem sa kolegom Sejox da ces u tom POSLU dostici neki MAX ali opet to ti ne odredjujes kao pojedinac vec siroke narodne mase kojima ustvari sviras tj. sa kojima RADIS :-) Nazalost je tako i kad ovo sto ti pricam dozivis kao svoj stav i kada to isto budes iskreno i osecao onda ces biti muzicar, a inace mogu samo da kazem zdravo kolega :-) Valjda si me shvatio sta sam SVE hteo da ti kazem, mlad si polako ima vremena samo nemoj da te povuce to sto svirkas lepo pa da postanes "SAMO" tezgaros, nemam nista protiv ali bila bi steta Pozdrav !!! Promijenjeno od Dacky1984 (07.04.2010 u 01:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Moderator
|
![]()
Hvala kolega na ovim poucnim savetima, potrudicu se da mi bar neki od njih bude smernica, itd...
Inace, sto se tice ovog tezgarenja...Muzika mi nece biti primarna delatnost, uvek je na drugom mestu, jer je iznad nje skola...Znaci, zavrsim fax, budem neki veliki dr. mr ( ![]() ![]() Pozdrav za sve! ![]()
![]() |
#80 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.07.2006
Mjesto: Macedonia
Downloads: 374
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 39 puta u 20 Postova
Instrumenti: trenutno Pa 800
![]() |
![]()
odlicno kolega meni se ovo svidja i bubanj se lepo cuje i harmonike.Super sviras.
Recimi jesu li to ritmovi iz **** seta ili si ti radio.Interesujeme kako je snimjena gitara. Dodato: ops moja greska nisam smeo da pita iz kog seta je ovo.Ajmo ovako mogu li dobiti taj set. Promijenjeno od GOKOARSOV33 (08.04.2010 u 10:46 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|