|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A koje velicine je taj fajl sto pokusavate da skinete?
|
![]() |
![]() |
#72 |
Odomaćeni član
|
![]()
35-40 mb.
![]() |
#73 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nece moci...postoji limit u downoladu za one koji nisu donatori...dnevno tri fajla ukupne velicine 16mb
|
![]() |
![]() |
#74 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa dobro ajde molim Vas provjerite da li ja spadam u donatore obzirom na moj dosadašnji UPLOAD na ovu stranicu...hvala.
![]() |
#75 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Provereno i niste u grupi donatora jer niste uplatili donaciju. Imate li jos neko pitanje?
|
![]() |
![]() |
#76 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da li postoji mogućnost uplate na neki račun u Hrvatskoj obzirom da ne koristim navedene kreditne kartice, to je jedini razlog zašto nisam uplatio donaciju. Hvala.
![]() |
#77 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Imam dvije stvari. Jedna je primjedba a drugo je pitanje.
1. Registrirao sam se na forum jer mi je potrebna pomoć. Tako sam krenuo u temi o PSR 3000 i tamo mi je danas trebao jedan brz odgovor ali pošto sam ja napisao posljednji post 24.06., moj današnji post se je automatski "uvukao" pod taj post od 24.06. što nije loše pošto je uzastopan,ali s druge strane,tema nije otišla pod nove postove tj. nije "bumpana" i nitko nije ni primjetio pod novim postovima da sam nešto pitao pa je taj brz odgovor koji još čekam zapravo zbog pomalo glupavog podešenja foruma postao spor odgovor koji mi npr. sutra neće koristiti koliko danas. Nadam se da razumijete moj prijedlog da podesite taj plug-in da bar bumpa temu kad mi već ne dopušta skroz novi post nakon nekog mog starijeg posta. Znajte da mi nije namjera nabijati postove već naučiti nešto i smatram da je primjedba na mijestu,jer forumima se i ja bavim već dugo i moderator sam na jednom od najjačih tematskih foruma u Hrvatskoj. Hvala. ![]() 2. Koliko ljudi inače doniraju i koje privilegije imam ako npr uplatim 15€. Pitam čisto da znam što me čeka nakon donacije. Nemam pay-pal ali imam prijatelja koji će uplatiti a ja ću mu dati lovu lako. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vrlo je lijepo što ste moderator na jednom od najjačih tematskih foruma, što vjerojatno znači da imate iskustva s radom na forumu, tako da vjerojatno nećemo imati problema s vama. Ipak, pošto ste i vi moderator, vjerojatno znate da svaki ozbiljan forum ima svoj pravilnik i red kako se treba ponašati. Upravo zato, jer se i mi smatramo ozbiljnim forumom i mi imamo svoj pravilnik kojega možete pročitati na ovom linku
http://www.yu-midi.org/forum/faq.php Ako obratite pažnju na devetu točku pravilnika, uočit ćete da pod njom piše: "Ne budite nestrpljivi" Što je vjerojatno i razlog zašto nema nekog posta prije tog vašeg kojeg ste poslije napisali, ako nije tako ispričavam se. Ne bih nazvao prikladnim epitet "glupav" i to pogotovo ne od vas koji ste moderator na jednom od najjačih tematskih foruma u Hrvatskoj. I sami znate koliko truda i volje treba da se forum podesi kako treba, te kolika se naknada za to dobiva i koliko to vremena oduzima. Što se tiče donacija, vaša je slobodna volja koliko ćete novaca donirati. Koliko god da donirate, mi smo vam na tome zahvalni, tako da nije potrebno znati koliko drugi uplaćuju. Donirati možete koliko hoćete, odnosno koliko vam servis kojim ćete uplatiti minimalno dozvoljava. Nakon što dobijemo potvrdu da ste donirali novac, imate NEOGRANIČENU mogućnost preuzimanja podataka iz naše Download sekcije na 1 godinu.
![]() |
#80 | ||
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]() Citat:
Citat:
Nadalje,ta komanda na forumu koja to radi nije baš bistra po mom mišljenju a zašto,napisao sam gore u ovom postu i noćas u prvom postu pa o tome razmislite ako je ikako moguće da se to riješi jer iako ima svrhu,ima i nedostatak koji sam dvaput opisao. Obišao sam dosta foruma i ovo mi je prvi susret s ovakvim spajanjem postova koji imaju a nemaju veze jedan s drugim. Eto,toliko. Pozdrav! Promijenjeno od smuchac (28.06.2011 u 16:56 sati) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|