Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 03.07.2006, 16:01   #61
kara
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Pozdrav svima!

Nedimcicu,ja neznam zasto ljudi uopste vise citaju tvoje postove,kao sto neznam ni za sebe zasto ih ja citam.Ti si tako jedno uobrazeno,napuhano laprdalo,koje je jedva docekalo da ima gdje da istresa svoje frustracije i neispunjene zelje,i sto je jos bolje za tebe nasao si mjesto gdje ce te ljudi slusati i citati tvoja sranja a nemozes nikoga u zivo naci da ga maltretiras sa svojim egoizmom.Ako neznas sta to znaci,na bosanski se to kaze ne seri vise brate slatki o sebi samome,pusti druge da seru o tebi kao sto ti seres o meni a i o drugima.U pravu si kada kazes da ih na forumu 80% malo zna o muzici i o klavijaturama,ljudi su se zato ukljucili da bi nesto saznali i naucili.U taj postotak spadas i ti sto se vidi iz prilozenog.Znaci,ako hoces da nesto naucis,ne seri nego suradjuj.
Sto se tice moje svirke i moga seta,sve mogu da argumentujem,cak ako treba sa video zapisom,znaci snimkom sa dig. video kamerom koju do sad nisam imao ali sad imam,eheheehh,800€.Dobra.Ma ne treba meni puno vremena da skinem sa sebe ta govna sto si ih ti nabacao po meni.Ali mislim da ce tebi puno vise trebati da saperes sa sebe citavu kaku sto si kakio.
Molio bih vlasnika stranice da ubaci moje snimke iz kafane da se poslusa.Ima ih tu par,nisu bogzna sta ali bice toga jos.Jednostavno nisam razmisljao o tome da treba ovdje nekome da zacepljam usta.Znam da je post dugacak,ali nisam se mogao zaustaviti i ima jos toga koliko hoces sto bi uputio ovom doktoru muzike i velemajstoru studija,nego cekacu odgovor pa da nastavim.Izvinjavam se zbog ovakvog izrazavanja,ali jednostavno to ide poslije svih gluposti i sranja sto izbacuje ovaj covjek sa mozgom djeteta.

Star 03.07.2006, 16:31   #62
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Hehehe, jest fino ovo citat, ma samo vi sljakajte, leo meni ovako.
A Tranzit, jesi ti stvarno toliko glup pa da stvarno mislis da sam CEVAPA u pomoc zvao? Zna Cevap i Kreso i ostali dobro ko sam ja, nit sam SPAO il ostao na vase komentare i komplimente, hahahahahaha jeste ludi, vas covek malo dirne i polecete hahahaha.
Kara tebe ako nije majka dovoljno dojila nisam ti ja kriv, ako si ti taj KARA sto je pravio KARASET ja nisam rekao da taj set ne valja, eto pitaj jednog MANISIJA danas sta sam mu reko o tvome seti, rekao sam mu da je strava al meni ne pase.
Ponavljam i tebi, nauci svoj jezik malo bolje nego sto ga ja znam.
Tvoj set je dobar al meni 5 para ne vredi to je sto sam rekao a ti odma popizdeo jeli, hahahahaha brate dragi nemoj tako ne valja ti gubis lepotu.
Kad sam ja tvoju svirku jebao??? De mi samo to kopiraj da vidim.
Ti si skroz bolestan, izmisljavas stvari.
Da ja naucim od vas na forumu? Ajd mi matereti reci sta da od vas naucim? Jedini ljudi koji su odgovorili na moja pitanja i mogli su da odgovore bili su Zlatko i Madd sa YUMIDI, ko drugi ce meni odgovorit? Ako ja postavim moja pitanja na ovaj forum vi cete to gledat ko TV U BOJAMA nesto sa Marsa koje niste culi u zivotu.
Ako ja treba da saznam nesto od nekoga zasto onda 90% ljudi sa foruma me imaju po mesngerima i salju mi poste svakodnevno i zadovolje su na moje odgovore i resavaju njihove probleme bazirajuci se na moju pomoc?
Od koga da naucim? Moze ucitelj da nauci od pocetnika?
Nikad nisam rekao da sam NEKI SVIRAC i pored toga sto PRO sviram tolko stilova sto vi svi ovde zajedno toliko pesme ne svirate, kao sto sam reko dacu i tebi i Rondzi skolu za vasu YU muziku, nisam rekao da sam svirac, vise sam pricao sa TEHNOLOSKE strane koju ja vidim ovde po forumu moze da mi se skoro svak POKLANJA po tome pitanju. Pusti svirku terce i muzicku teoriju, jesi me ikad video da nekome odgovaram o HARMONIJAMA? TERCAMA/ NOTAMA?
NIKAD! To nije moje pole znanja.
Tranzit je ocekivao da cuje SINANA SAKICA il OLIVERA DRAGOJEVICA, jeli? Il ako je on uopste muzicar ako zna sta uopste DEMO znaci odsvirano u toku 10 minuta sve odjednom a ne MIXIRANO il EDITOVANO.
Rondzo molim te reci mi koji su ti sto su sa mnom ziveli??? Ne secam se nikoga drugog osim moje BIVSE ZENE da je sa mnom zivela.
Il mozda si i ti na drogama. Al nije ovo prvi put.
Opet cu sada jedan FAKT o balkancima. LJUBOMORA![b]

Vidim ih ovde u NYC, Srbi, Bosanci, Albanci, Cigani, Makedonci....poubijacete se bre, nema tog kod nijednog drugog naroda kod muzicara, samo kod vas, ubice se ovde, mi se samo smijemo vama i gledamo sa strane.
Ajd ne trosite vreme ovde na gluposte idite radite nesto svirajte i vezbajte tamo. Da ja naucim nesto od nekoga jeli, sa 300$ PC i 40$ sound karticom pa ce meni taj odgovorit na neko moje pitanje, kako mozes tako smesan biti pre, kako da mi neko odgovori na moje pitanje kad on pita ...KAKO DA MENJAM BOJE NA PA80...mislis moglo bi to nesto meni il tebi odgovorit???
Ajd pozdrav
BasariStudios je offline  
Star 03.07.2006, 16:32   #63
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od kara
Pozdrav svima!

Nedimcicu,ja neznam zasto ljudi uopste vise citaju tvoje postove,kao sto neznam ni za sebe zasto ih ja citam.
Pitaj njih, sto ih ne pitas? Odgovorice ti oni sami.
BasariStudios je offline  
Star 03.07.2006, 16:41   #64
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Standard

Citat:
Originalno postovano od kreso
@ tranzit @rondzo4live

Činjenica je da Nedim ima malo "krivi" pristup, pa ispada da sa svima komunicira s visoka, i bahato no vjerujte mi, Nedim nije zlopamtilo ili pokvaren čovjek. prije će vam on dat dobar svjet i uputit pomoć nego prvi susjed.
To bi i sam priznao, al to nije KRIVI PRISTUP il da dolazim sa NEBESA al kad covek pita pitanje ..KAKO DA MENJAM BOJE NA PA80...il covek kaze...JA ZNAM DA SAMPLIRAM, UZMEM BOJU STO JE RONDZO IL TRANZIT NAPRAVIO PA JE LOADIRAM U SVOJ SINT...to je malo i zalosno onda da tavkome coveku se mora odma i psihicki pomognut.
Nije to krivi pristup, nikaki uopste, svako ovde pristupa sa onoliko koliko ima moc za to.
Dal me je ikad iko video da odgovaram na sledeca pitanja:
Daj mi akorde za ovu pesmu
Kakve su ove terce
Sta je to DIMINISHED CHORD
Sta je to SEVENTH CHORD i pitanja slicna ovima?
Nikad i niti cu, ne znam i nije moje mesto da se tamo mesam.
Na nijednom forumu il postu nisam CLAIM da sam ja dobar MUZICAR nego uvek samo pristupim sa TEHNICKOM stranom posto i sam znam i siguran sam da 90% sintova koji danas postoje znam ih IZ VANI I UNUTRA kako disu a isto tako i ostale masine i i tehnicke stvari, al to ipak ne znaci da sam ja veliki MUZICAR KAO MUZICAR jer imam puno kolega MIXERA i MASTERA koji ne znaju ni jednu notu odsvirat al naplacujes ih po 700$ od sat da ti nesto mixiraju. Nadam se da ste razumeli moj point. A to o balkancima, jebaj ga sta fali sa vama tokom godinama i ja sam postao balkanac, znaci onda pljujem i po sam sebi.

Pozdrav
BasariStudios je offline  
Star 03.07.2006, 16:47   #65
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Standard

Citat:
Originalno postovano od tranzit
Pogotovo sa tim "ja pa ja" bi trebalo odmah prestati. To je jednostavno, neukusno.
Kopiraj mi negde gde govorim JA, JA PA JA pa cu priznati to al nema.
Ako ja svakome na njegovo pitanje odgovorim to ne znaci JA JA il hoces da cutim kad vidim niko ne odgovara coveku a ja znam odgovor pa da ga cuvam za sebe?
Jel to znaci JA, JA? Jel se ikad pitas o nacinu mog PRISTUPA dal sam ja jedan rodjen jugosloven i dal taj jezik meni maternji? Ne vidis ti nikake greske u mom SRPSKOM? Jel se ikad pita u tome?
Kako da nekad ne budes nervozan? Kad dodje neka budala bez ikakog iskustva i tvrdi da je STUDIO bolji od EXTREME? To je grehota citat, dolaze svakake budale pricaju svasta a ima naivni momci mladi i pocetnici i sve su pogresno informisani jer znam stotinu njih danas kupe sint a sutra im ne valja zbog te budale STUDIO BOLJI NEG EXTREME a to rekao cisto iz njegovog ukusa i inata al ne iz nikake fakti.
Oces da se na to cuti???
BasariStudios je offline  
Star 03.07.2006, 16:49   #66
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Kao sto sam i mislio, sa tobom je iluzorno i pokusati voditi bilo kakvu konverzaciju. Ti od svog "ja" vise ni samog sebe ne vidis. Da li uopste znas sta hoces da kazes svim tim sto si napisao ? Bezobzirno vrijedjas kolege gdje god i kako god stignes a onda se nadjes povrijedjen kao ladolez kada ti neko uzvrati istom mjerom, kao sto je to uradio "kara". Ne budi bas tako siguran da i na ovaj forum ne navrate i ljudi koji vrlo dobro znaju o cemu pricaju i cije se znanje ne svodi na PC od 300$ i kartu od 40$ mada ni to ne treba da bude mjerilo tog znanja.
Ponovo vrijedjas ljude a poceo si da zalazis i u politiku kojoj mislim da nije mjesto na muzickom forumu. Mani se corava posla. Bahat si brate i bezobziran do zla Boga.
tranzit je offline  
Star 03.07.2006, 16:52   #67
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Standard

Citat:
Originalno postovano od kreso
A kak se na ovom forumu neki pušu i rade veliki, nije mi jasno što onda radi na stranicama muzičara-amatera. Hebo te ako je neko tako dobar, što onda ima raspravljat i pričat s nama smrtnicima i amaterima :roll:
To je nesto i najbolje receno do sada. Mislis da bi neko hteo da trosi vreme bez veze ovde? Tu sam i na YU MIDI iskljucivo sto me je neko od moderatora ili kolega pitao da pomazem ljudima, jesam igde na drugom forumu negde osim na KORG FORUMS? Po zelji kolegi SHARPom ko je meni licni prijatelj.
Pre neki dan obecao sam POST o vezi PC i SINT u generali al navise za nastup uzivo. Puno mojih kolega tu javljaju se i ocekuju to ko mala deca kad se raduju sa novom igracicom, ima nesto pogresno u tome il da se ja foliram?
Pre koji mesec napisao sam o PA80 post u kome je svaki najmanji detalj objasnjen kako napravit svoj stil, jel to ikad ZLATKO napisao? Il Vaxter? Il YU-MIDI il neko drugi? Ne verujem, ne vredjam nikoga al pricam fakte. Niko mene ne placa za to. Jel to losa stvar sto sam uradio? Bar sudeci po komentarima i zahvalama ne verujem da jest. Budite malo realni.

Pozdrav
BasariStudios je offline  
Star 03.07.2006, 16:55   #68
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Standard

Citat:
Originalno postovano od kara
Ma ne treba meni puno vremena da skinem sa sebe ta govna sto si ih ti nabacao po meni.
Mogu samo reci da si bolestan il drogiran il da te majka nije dovoljno dojila. Hocu da mi ti a i ostali kopiraju gde sam nabacivao govna po tebe i molim gospodina MANISIJA il kako je ime bilo da kopira ovde citavu postu o tvome seti sto sam mu pisao.
BasariStudios je offline  
Star 03.07.2006, 16:56   #69
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Standard

E posle no sto taj MANISIJA kopira postu ovde sto sam mu pisao o vezi taj KARA.SET ovaj se forum moze i zakljucat, pametno bi bilo.

Pozdrav
BasariStudios je offline  
Star 03.07.2006, 17:00   #70
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ne budi bukvalan, skoro iz svake tvoje recenice izlazi to "ja pa ja".
Pridajes preveliki znacaj tome sto si pisao o PA80, pa ti si samo pokusao da prevedes manual Korga PA80. Kazem, samo pokusao.
tranzit je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Oznake
ljudi, nemojte, ovim, pa1x, varat, zajebancijama

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije