|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@Alix...i ovde je prosek gaze 50-tak eura...ima i ovde indijanaca koji idu pa rade samo za baksis,svuda toga ima,jedina prednost je po mom misljenju sto u Srbiji ima vise kafana i jaca je konkurencija...sve bude i sve prodje i ti fajlasi se 'leba ne najedu kad ne mogu posao da naprave,a ako mogu i ako gazdi pune lokal onda bolje da cutimo i da se pokrijemo usima,a ima i takvih...
Citat:
![]() Promijenjeno od Vule (23.12.2008 u 20:14 sati) |
|
![]() |
#62 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
BRAVO!
Kafane...Kod nas ih ima TAČNO 6 komada gdje se tuče narodna muzika i da im možeš reći kafana a ne šupa... Dakle 6 jadnih kafana u cjeloj Sloveniji (ima manje stanovnika nego BG ![]() I šta reći na to...Ovda su nas stegli batke na zadnju rupu a fajlaša ima...samo sekunda...9 komada...Nije fer da im spominjem imena ali tačno 9 ih je i to "rade" skoro svakik vikend po šupama koje nisam gore naveo među prave kafane...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#63 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Tema ne treba da ide u lock, zasto.....normalna i zdrava diskusija...
![]() Kao prvo, rekao sam da izbegavam da radim sa kolegama koji imaju jos neki posao... Ali, ne iz razloga kako ko svira i koliko ima vremena za vezbanje, to je najmanje bitno. Vise volim da sviram sa losijim muzicarem a da je dobar covek, nego sa nekim ubicom, a da je smrad i da svirka ima neku tenziju, da unosi negativnu energiju... Drugo, nije mi toliko bitan ni finansijski momenat. Svako se svojim radom i trudom bori da zaradi sto vise, i ja koji ne radim nista drugo osim svirke, i onaj koji ima posao, pa i onaj sto pusta fajlove ![]() Meni je najgore ne profesionalno odnosenje prema poslu. X puta sam doziveo da bubnjar spava za bubnjem, da gitarista na svadbu dodje oko 15h jer je radio prvu smenu, a mi ostali dosli u 9h... Eto u cetvrtak sad radimo neku proslavu koja je trebala da se zavrsi u 18h, medjutim drustvo se zapilo i teraj dalje, kad oko 20h, pevac se pokupi i ode... ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Malo sam zaboravio P.S. ne mogu da citiram.
Ali ono što je tamo pisalo nije bilo u redu.Bilo je uvredljivo i podcjenjivački napisano.Tko je pročitao ,pročitao. Drago mi je da si to obrisao, mene radi.Svaka čast. |
![]() |
![]() |
#65 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa dobro, mora zovek da zna da se organizuje. Tip iz Pozarevca, inace bivsi basista, ne svira vise jer radi u putnickoj agenciji i od 52 vikenda u godini, on je bar 40 na putu. Jbg, svirke su obicno vikendom, a retko ljudi prave svadbe utorkom, tako da jednostavno nije moglo. Znaci, ne moze bas svaki posao sa svirkom. Ali ima koji moze. Na kraju krajeva, sa godinama i svirka postaje samo posao. Videcete za koju godinu.
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#67 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Pozdrav kolege!
Evo, ja se u potpunosti slažem sa kolegom Millan-om, nije važno kako ko od nas svira ili pjeva, dal ima opremu virijednu 50000 Eura ili 3000 Eura, bitan je neki profesionalan odnos, prema toj svirci, pa čak i nama recimo amaterima, koji imamo i stalan posao u firmi. Evo koliko god svirao i pjevao dugo ( oko 30-tak i kusur godina ) uvijek za bilo koju svirku, razmišljam, dal će sve ispast kako treba, dal će šta zakazat od opreme, dal će kablovi stajat lijepo, ili će se morat gazit po njima, i tako...... I ma koliko god još svirao, uvijek će za mene bit i najmanja svirka nešto kao da sviram prvi put, respekt i poštovanje prema mušterijama i gostima, koji isto tako i vraćaju, sa novim pogodbama, rundama, bakšišem itd. Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
#68 |
Vredan član društva
|
![]()
Bravo Rolandinjos!Iako ovu temu citam sa zakasnenje ne mogu a da te ne pohvalim za tvoj komentar! Vidi se stara skola!!!Sta ce ti k...c muzicar koji razvaljuje ali razvaljuje samo sat vremena a posle je pijan i spava ili se svadza sa kolegama ili gostima.Ja imam svoju izreku"muzicar moze da bude svako ali retko ko moze bit covjek"
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Hoće li mi neko objasniti za šta služi to socijalno i taj radni staž??? Kolika je to prosječna penzija u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni, ustvari jel' Vi mislite živiti od nje??? I šta mislite kolika će tek biti za 10-20 godina??? Ja sam zvanično na birou rada, preko njih imam ovjerenu zdravstvenu knjižicu od koje i nemam baš nekakvu vajdu jer sad u današnje vrijeme većina pregleda, lijekova i drugih zdravstvenih usluga se plaća... Evo moj kolega je od prije par mjeseci počeo da radi za jednu mikrokreditnu firmu! Znate li Vi kako iscrpljen on dolazi na svirke??? Šta će biti sutra ako nam iskrsne extra tezga na par dana(sedmica) negdje tako daleko da se on neće moći vraćati na posao??? Zaključak, kolega Ronaldinjos je u pravu 100%!!!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
To je tvoj zaključak i imaš pravo na njega.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kvalitet, neispavanost, svirke, umor, utice |
|
|