|
![]() |
#61 |
Zavisnik od foruma
|
![]() ![]() ![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Drugar foruma
|
![]()
OS2. u novembru samo da nisu zgresili godinu.
Gledajuci neke tyrosove video klipove, na jednom forumu sam pohvalio tyros klavijature, pa su me napali kolege, kao korg brine o nas, evo novi os pa nova klavijatura, itd, itd. Svi ste na pocetku pisali kako bice puno novog i dobrog, sad svi vi pisete kako nista od svega ovog. Evo kod nas u MKD (Skopje) vec se razmislja za prelazak na Tyrosu 3, a znam i nekoliko kolega koji su vec kupili presli s korgna yamahu). Cuo sam da cjena izlozenih Tyros-a u Sk. (moze i staro za novo sa doplatom) je od 2800-3200 Euro. Hocu reci da smo zaostali malo s korgovima. Puno pricanja, a na djelu nista. Ovo je moje misljenje, a pisem ovo jer sam korgovac u dusi, ali ne slep pa da ne vidim razlike.
Muzika i kompjutere Promijenjeno od opusdei (23.11.2008 u 20:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Slažem se .Možeš li reći kojiko otprilike iznosi nadoplata za T3...
Tyros2 i koliko eura?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Drugovi hajte vi molim vas na forum Yamahe pa tamo diskutujte o T3 i ostalim đavlima...
Već se počelo zalaziti sa teme a bez potrebe...Dakle kome paše T3--UZIMAJTE,niko vam ga ne brani a temu sa OS2.0 ostavite drugima koji imaju koju pametnu informaciju o dolazku i slično...Bez zamjere ali bez veze da se to puca ovamo,Mene lično nit interesuje T3,niti ništa povezano s njim a mislim da nisam jedini s ove teme,pa zato imate tamo temu Yamaha-Aranžeri pa se razpišite koliko vas volja...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Dobio sam email od decko sto radi za Korg,danas Ponedeljak ili najkasno sutra izadze novi OS2.0 za Pa2x i Pa800. Koliko je tacno neznam, nemogu da garantujem da je 100% sigurno
![]() Na Korgova Stranica je isto i Korg Moderator objavio da za najkasno 2 dana izadze novi OS,pa valjda nije neka zajebancija ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozdrav GAGI!!!
Nema te 100 godina,pa valjda ima nešto na tome... Evo svi ga očekujemo ko ozeblo sunce a i mislim da ne čekamo za bez veze,da će da se isplati... ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Pozdrav Almire
tu sam ja celo vreme,pratim sve teme,samo sto me strah da pisem i da odgovaram ljudima,dobicu odma po kapu ![]() Dobio sam jutros ovaj email za novi OS, pa reko napisacu ovde na forumu,pa sta bude neka bude ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banovan!
|
![]()
hvala na obavjestenju Gago... zivio... nadajmo se da ce biti istina.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###tu sam ja celo vreme,pratim sve teme,samo sto me strah da pisem i da odgovaram ljudima,dobicu odma po kapu ###
Vala drug ti si ovdje više nego dobrodošao,meni si pomogo više od sviju da savladam Korga a i imaš znanje nadaleko bolje u svojoj regiji...A ja gledam što te nema toliko na forumu...Jedva čekam taj đavo da ga izađe,pa nebil sturio konkurenciju za duže vreme ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Bice, bice...jos koji sat!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, novo |
|
|