|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jeli vredi da se sad zemi ova klavijatura? i kakve su mu boje i koja je cena u evra ko moze da mi kaze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
U svakom slucaju bolja od x5d.Ima sekvencer i mozes ubacivati boje sa flopija.Mislim da je cena oko 250-300e,zavisi u kakvom je stanju.Mogu se napraviti solidne boje ali nemoj ocekivati nesto spektakularno.Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mislim da je cijena od 300eur,previsoka,za te pare se nade i N364 koji noviji i vise polifonije ima....
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Druze nasao sam je za 130evra u dobrom stanje ali neznam kakve boje moze da ima kakve su harmonike, gitare, gajde, trube, buzuki,violine...i sl to mi je najbitnije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
pa nishta posebno, za te pare je ok, ja jesam korgovac, ali bi pre uzeo g800 za solo nego tu klavijaturu
![]()
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nemozes nikako G800 usporedit sa X3 ili N364,to su dva razlicita svijeta....koliko se se sjecam na X3 mozes spojit dvije boje u programu i cetiri u combinacijama,tako da na G800 ni ne pomisljaj ako ti treba solo klavijatura!
Sto se tice harmonika i ostalih boja u to vrijeme su bili vrh,jer nije bilo semplera i sasvim pristojno su zvucali....e sad sve stvar koiko se je tko potrudio tako mu je i zvucao...
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
X3,X5-D,N364,M1 i jos dosta njih...imaju u programu 2 oscilatora i znaci mjesaju se 2 boje,u kombinaciji mogu mjesati 8 boja...X3 za 130 eura ok cjena... sto se tice harmonika cuj za sint bez semplera fina harmonika,tambure super,trube dobre,stringsovi odlicni,klaviri super,e jedino mi se violina nije bas pokazala ...al pazi boje ima odlicne, Portamento i Legato nema....Skale za terce nema nego se terce slazu od 8 boja u kombinaciji a to je negdje 1,5 oktava u terci......a terce se mogu slagat u sekvenceru kao sto sam ja radio onda dobije se oko 3 oktave u terci...pitaj jos sta te zanima
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
|
|