|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#61 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Predlog za najbolji Test obe masine:
Organiziram Susret nas muzicara koji se nalazimo u NY i budemo na forumu, ima nas podosta, ja donosim PA2X, T3 i G70. Ozvucenje mozemo birati koje hocemo jer bi to radio u Fenix Studios u Staten Island, to je Rehearsal Studios koji imaju nekoliko sala za vezbanja takodje i ozvucenja, mogu i sa njima srediti, skupimo se nas jedno 10 muzicara i provedemo tu nekoliko sata, snimimo nesto, pozajebavamo se, popricamo, bilo bi fino.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mnogo dobar drug je uzeo T3 3999$ i danas mu stize klavijatura a ja moram poslom u Bg onda cu povratku da svratim kod njega u Kv da je bas poslusam i pogledam naravno,mada nisam neki poznavalac Yamaha aranzera!Prenecu vam utiske i zapaznja ovih dana!
![]() |
#63 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
4000 dolara? Hebote! Znaci ipak drugi po redu posle Audya u ceni...zaboraviti Wersi.
Dokle ce ovi sa cenama jebo ih!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Klavijatura je iz inostranstva jer je kod nas nema,verovatno prvi T3 koji je stigao u Srbiju!E sad pitacu ga dal je to sa carinom i svim dazbinama jer nisamo pricali o tome
![]()
![]() |
#65 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Ja mislim da tebi ne treba nikakvo upustvo o tyrosu 3. Posto vidim da si ovde lepo sve objasnio koje su razlike izmedju T2 i T3. T2 da si toliko pokudio kao da je ona nista naspram T3. A ne zaboravite svi vi koji imate korga, evo vam ocigledan primer. Koliko je pre izasla tyros2 a pa2x pro je stize po ceni i pada polako ispod nje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Belaj boy
|
![]()
Kako ti se zove drug,mozda ga znam.A,to je sigurno prvi T3 u Srbiji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Marko, ja mislim da je to cena samo Sinta bez icega, jer i ovde motace se oko 4000.
Ne verujem da je sve uklopljeno u tu cenu, premalo mi izgleda...hmm...raspitaj. Ivane, nemam reci brale...
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Jbt.u Srbiji nema dva dobro sredjena tajrosa "dvojka" a ljudi već pucaju pare za "trojku"...ala smo mi muzikanti neka luda sorta,strašno...
![]() Blago trgovcima sa nama ovakvima... ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zove je Veljko,izbeglica je iz Gnjilana ali je od 1999. do 2007. ziveo u Nemackoj jer mu cale tamo radi vec 20 godina!Od 2007. zivi u Kraljevu a inace sam svira i peva i do sada je imao Pa80 i Motif6 pa je onda prodao obe klavijature i uzeo T3 a i clan je Yu-midi foruma pa ce se verovatno ukljucit u pricu kad bude video da smo pricali o njemu!
![]() |
#70 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, nesto, novo, presminkan, tyros |
|