|
![]() |
#61 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja sam poslusao par demo-snimaka i ovo je isti Drum-Set kao i na EM-2000,G-1000...
Ipak je proslo ravno 10 godina od kada su izasli ovi arazeri. Znam da nisu u klasi...ali ipa 10 godina nije malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Banovan!
|
![]()
Nije isti Drum-set, slusao sam ga uzivo, mozda ti se cinilo na snimku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mozda podseca na ranije serije rolanda jer je u snimcima onaj klasicni rolandov pick bas i gitara ali pametan narod kaze sto je dobro ne treba menjati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa ne treba menjati jedno vreme...ali 10 godina...
Postavicu ja svoju Sarbu,Maneu i Brau sa EM-2000. Nema govora...100% isti!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Najbolje da kolega koji ima gw8 postavi neki demo ritmova tipa 8 beat 16 beat funky i tako to pa da se cuje koji je bubanj u pitanju bar ja tako mislim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa nema Roland 2 DRUM-SET-a samo...
Ako si imao aranzer tipa G-1000,EM-2000 onda znas o cemu pisem. 6 Beat i 16 Beat imaju mahom ROOM ili TR-808/909...tih setova ima od E-96. Promijenjeno od vlaxxy (09.11.2008 u 21:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
imao sam g800 i va7 jedino ovo malo cudo nisam slusao koliko sam citao ima boje od fantoma ako ima i bubanj koji ima fantom onda bi trebalo da ubija ali za sad sam cuo onaj oriental drum valjde e40 oriental se zove na g seriji imao sam ga i na va7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Pa dobro zar stvarno ovdje ljudi nece da razmisljaju. Da ne mlatimo praznu slamu, EM-2000 i G-1000 imaju 28MB ROM samplova a GW8 256MB. Da li je potrebno da se ista vise kaze ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Vredan član društva
|
![]()
Potrebno je!!!
Da se radi o istim Drum setovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jedino ako su te bubnjeve stavili u GM banku jer sve staviti od boja sa fantoma a bubanj od starih sintova je po meni losa politika
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gw8, stigao |
|
|