|
![]() |
#661 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
To sto ti nisi vidio takav program to jos uvijek ne znaci da on ne postoji, a kako se cini, nisi mnogo toga vidio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2008
Downloads: 1922
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kolega Tranzit mozes li da nam kazes o kojem je programu rec,koji je naziv programa?
pozdrav i hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Kao kod kuće
|
![]()
Mozes i sa saundforge samo je malo komplikovano za rad ali dobijes na kraju rezultat skoro kao sudijsku matricu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Banovan!
![]() |
![]()
Sound Forge tu vrlo malo moze da uradi ali zato recimo, Algorithmix Renovator. Rad sa ovim softverom je vrlo komplikovan i zahtjeva veliko iskustvo i poznavanje materije a i cijena mu je, kako sam vec pomenuo, debelo debela. Trenutno 2.500 eura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pa ja taj program koristim za sredjivanj live snimaka koji su snimani kamerom
posto obicno zvuk ne bude kako treba. Imas dosta programa sa kojim se moze do odredjene granice izdvojiti glas ali tu treba dosto rada,znanja.... Po meni je najednostavnije odraditi sa Melodyne mozda i najbolje,a o tome vec postoji teme koliko se secam. Opet smo skrenuli sa teme.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Banovan!
![]() |
![]()
Renovator se moze primjeniti na vrlo razlicite nacine, stvar je potrebe. Celemony Melodyne ima sasvim drugu namjenu a prevashodno se bavi "tuniranjem" vokala. Moze se zloupotrijebiti i u svrhu pravljenja pratecih vokala od vec postojeceg vokala ali sa uklanjanjem vokala iz mixa nema ni najmanje veze a i uopste sa bilo kakvim polifonim audio materijalom Celemony Melodyne ne zna sta bi zapoceo, ni sta bi radio. Eventualno sa Melodyne Editor DNA Pluginom se moze pokusati ali í to su prilicno corava posla. Algiritnmix Renovator je jedini trenutno koji ovdje daje dobre rezultate, sve ostalo je samo pusta zelja.
Nego da se vratimo na PA3X. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Povremeno mi se javi problem ali samo kad pozovem dva ritma iz jedne favorite banke da mi klavijatura zaledi na trenutak tj secundu ili dve u posle sve normalno!To je jedini problem koji mi se trenutno pojavljuje u radi ali mislim i da je to zbog stilova i veceras cu da probam to da resim!Trenutno jedini bug koji sam primetio od kako je izasla poslednja verzija OS!
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Odomaćeni član
|
![]()
Zasto se meni sledece desava:
Kada radim neki style u recording i onda kad izadjem klav se zaledi lower ??? Onda moram da idemo na tren do neki drugi mode kao song ili sequencer posle se vratim na arr i sve u redu?? Hmm...jel to noramlni bugg ili??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pricao sam sa par prijatelja koji imaju pa3 sa poslednjim O.S i prilikom editovanja ritmova,ne uvek, zna da zaledi,ali na svirkama ne,tako da je to verovatno sitan bug koji ce sigurno ispraviti u sledecem O.S.Tu bar ne moras da se nerviras,jer kad pravis ritam to sigurno ne radis na tezgama nego kuci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sam Ivice taj problem imao sa starim Os i sada mi se vise ne javlja ali moze da bude da je zbog toga sto sam ja sve stilove sredio jos na prvoj verziji 1.0 pa mi je sad ulazak u record laganica :-)
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|