|
![]() |
#651 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Dragi, ne mogu da prođem pored ogledala, a da sa zadovoljstvom ne primetim koliko sam lepa, jel to greh? - Ne draga moja, to je zabluda.
![]() Dolazi tašta u goste, pa je zet upita: - Koliko planirate da ostanete? - Dok vam ne dosadim – odgovara tašta. - Zar toliko kratko – iskren je zet. ![]() Malo obratiti paznju i na sadrzaj viceva koji se pisu.Saliti se treba uvijek,ali sa mjerom.
KAD SVI MISLE ISTO - ZNACI, NIKO NE MISLI MNOGO. ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od Sejox (04.11.2009 u 23:45 sati) Razlog: Obrisan treci vic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
@ Diplomac vrh su ti vicevi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#654 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ovom Diplomcu mora da se zamjeni naziv...ili JOKER,VICAROŠ ili...Upotrebite maštu...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sta je greh a sta greota?
greh je kad ga stavljas a greota kad ga vadis.... ![]()
![]() |
#656 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jaoooooooooooooooooooo VRHUNAC!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Svadjaju se dva decaka, jedan kaže:- Moj tata je bolji od tvog!- Nije, moj tata je bolji!- E pa onda moja mama je bolja od tvoje!- Znam, to i moj tata kaze!!!.....
![]() Mujo ba, zašto imaš perje u nosu? • Psst! Ćuti, šmrko sam KOKU! ![]() Hodaju dve plavuše ulicom i upita jedna drugu: - Kako ću sprečiti da mi pauk odveze auto? A druga plavuša odgovori: - Zgnječi ga nogom ![]() Pita Perica tatu:-Tata da li je Tihi okean uvek tih?-Svašta Perice, možeš li smisliti gluplje pitanje?-Mogu, koje godine je umrlo Mrtvo more? ![]()
![]() |
#658 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Hehee dobre su ove vicove!
Kriju se tata i sin Albance u rov na kosovsko polje a vodi se teska bitka! I kaze sin na njegov tata: Tata tata ajmo i mi da udzemo A tata na to kaze: Cekaj sine cekaj jos malo da stise pucanje, opasno je sada A sin: Tata ajmo bre! Tata: Stani bre malo gde zuris poginuti cemo! Posle neko vreme Sin: Ajmo tata sad i mi da udzemo na bojo polje ajmo! Tata: Cekaj bre vidis da lete granate, cekaj! Posle neko vreme Sin: Tata ja nemogu vise ajmo i mi da udzemo! Tata: Ajde bre ajde vise! Ajmo i mi! I iskacaju na bojno polje: Kikirikiiiii, suncogleeeed, semkiiiiii, ajmo narode! ![]() P.S. Kako ovaj diplomac da nema nijedan download ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa vidis da se skoncentriro samo na vicevi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Nishki
|
![]()
Da li ste razmisljali o tome da je Diplomcu instrument "mikrofon"......Zato diplomcu netrebaju ritmovi i boje.....
Zato je saldo sledeci.... Downloads: 0 Uploads: 0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|