|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
@ landison
Obje klavijature sam probavao otprilike pola sata iz čega se da zaključiti da nisam poznavaoc ni jedne od navedenih klavijatura. kolega, sta si uspeo isprobati za otprilike pola sata, nisi imao vremena da preslusas ni polovinu rom staylova a kamoli da krenes na listanje boja, pa jos i cackanje oko OS-a, meni su bili potrebni sati da sve preslusam i pregledam (u te sate nisu uvedeni semplovi itd) ![]() dobar ti je zakljucag necega da kazes nakon pola sata ma ovo je igracka nema smisla uporedjivati ![]() hege dobar si @ alejandro pa kolega gde si ti do sada da cujemo jos sta oko ea7 sto nismo znali da uopste postoji ![]() ![]() sve si lepo ispisao par stvari mogu da potpisem da je tacno a za par stvari moracu da proverim , jer ni sam nisam znao da te funkcije postoje, hvala na infosu, casper je covek strucnjak za yamaha aranzere svaka cast, pokusaj da promenis nick u " Casper_2_Roland" ![]() casper bez uvrede ovo je bio predlog nick-a samo ![]() Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
u medjuvremenu sam dobijao odgovore na neka pitanja do sada pa nemam puno novih pitanja, ali evo pitacu da li postoji mogucnost mapiranja bubnja u 7moj i 8moj oktavi na ea7, ili roland ipak to ne dozvoljava tamo gore
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Samo pritisneš octave+ da ti te tonove spusti na zadnju oktavu klavijature.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
ma to je meni jasno ali mislim da se nismo lepo razumeli, pokusaj recimo u G7 ili A7 da stavis bilo koji dk element, moze li?
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Naravno da se nismo razumeli. Na kojem mestu želiš da staviš dk element? Da li u user drum kitu ili u nekom ritmu na postojećem setu želiš da staviš drugi dk element?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.04.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
U suštini ne može. Roland ima ograničenje pa se u drum kit ne može mapirati ništa ispod A0 i ništa iznad C7. Morao bih da proverim ovo za C7 je li možda i koja tipka iznad, ali svejedno to ograničenje postoji.
Promijenjeno od alejandro (25.04.2018 u 09:33 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pogledaj fotografije. Ide do C8. Za A0 si u pravu. Ne ide niže.
Promijenjeno od casper (26.04.2018 u 00:58 sati) Razlog: citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
na ovoj fotografiji se vidi mapirani C8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
![]()
Da li na ea7 ima opcija import midi u style.na primer kada iz korga exportujem neke ritmove v1.v2 intro... u midi,da na rolandu mogu da importujem kao midi i sačuvam kao ritam?
Dodato: Gde na ea7 da vidim koje sve reverbe imam ponuđene. Ako neko zna? Promijenjeno od milan84 (23.05.2018 u 19:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
![]()
Da li postoji neki nacin da se mapira semplovi od C8 oktave na bubanju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|