| 

| 

| 
||||||
| Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) | 
| 
		 | 
	Alati tema | Display Modes | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Satriani 

Registrovan/a dana: 22.07.2008 
				Mjesto: Mostar, Hercegovina 

Downloads: 682 
Uploads: 10  
	Rekao HVALA: 25 

Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova

Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV 
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam 

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Evo ovaj podforum mi nesto zamro. Idemo da ga osvjezimo, da ga vratimo u zivot. Kao sto i sam naslov teme kaze, u ovoj temi postavljamo slike dobrih teta i seka. Pozeljno bi bilo da nemaju na sebi komade odjeca, pogotovo ne na drugoj i trecoj bazi  

Da je skroz obucena moze proc, ali samo pod uvjetom da je riba extra, nema drugo   Izmedju ostalog ovdje mozemo i ocjenjivati zenske po raznim kategorijama ocjenama od 1-5. Za lice, tijelo, sisu, umjetnicki dojam i kako vas se riba dojmila tj, svekupuni dojam   U planu imam da sutra otvorim i temu za snimke s poznatih nam stranica gdje se tete i seke diraju tamo gdje piske   i gdje rade djidji-midji, e hajde sad da ne duljim da prvi zapocnem s ovom temom. Po mom ukusu najbolja riba svijeta, neponovljiva Monica Leigh mmmmmmmmmm

I'm the one who knocks...  | 
| 
		 | 

| 
| Favoriti | 

| 

|