|
|
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#51 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eto posto sam ja u Ohridu uzgubio svoj tel...morao sam novi
eto kupio sam ASUS P525 super stvar...imam sad XP i na mobitelu... Promijenjeno od No.1 (30.07.2008 u 02:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
|
![]()
Isfleshovao sam svoju N73 i od nje napravio Music Edition
![]()
![]() |
#53 |
Godfather
|
![]()
Bice Ivice da si prvi koji je uspeo da ubaci XP na Pocket PC...
![]()
![]() |
#54 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2006
Downloads: 177
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() N95 je puno bolji od N73. Ima wireless karticu i mozete uhvatiti internet konekciju svugdje blizu aerodroma ili kuci ako imate wireless ruter kao ja ![]() Promijenjeno od imiralem (28.07.2008 u 14:38 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ivice---Imo sam Qtek S100 i O2 X2Neo isto sa Win Mobile 5.0 i 6.0...
Bez Touch screen-a se teško snalaziš,imaš miliarde raznih Themes,ali veliki problem kod njih je podešavanje...Dakle da primiš MMS,da pošalješ MMS,da uspostaviš UMTS call,Baterija se svaki dan puni (ipak to su procesori od 400-800Mzh koji teglje struju a obični imaju procesore tako oko 100-200Mzh)...Ipak sam se odlučio za Symbian koji je mnogo jednostavniji i sviđa mi se design...Premda Nokia i SE koriste Symbian (govorim za modele višeg cenovnog razreda),napravljeni su na skroz drug platformi negodrugi sistemi i mnogo su stabilniji...Ali u svakom slučaju čestitke za kupovinu,dobar je PDA... Ajd čitaj PM hitno te trebam,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Godfather
|
![]()
Joooj, shto je meni Symbian konfuzan...
Ali toootalno... Uz to je toliko spor, da me boli da radim na njemu! ![]() Uz to je daleko slabiji sa mogucnostima od Win mobile... Naravno, pricham o win mob za PocketPC, a ne za telefone. Ono na telefonima je katastrofa.
![]() |
#58 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ostah ja i dalje Sony-jevac
![]()
![]() |
#59 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
Sonyericsson K800i,Nokia 1208
Super telefoni! ![]()
![]() |
#60 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo,vise nemam Nokiu 3250,zeznuo sam display...
Eno ga i Nokia 6600,i 3250 mi stoje,display crkao... A,inace,sad korisitm Samsung D820... Nije los telefon,isto se rotira kamera... Memorije dovoljno,pa cak i memorijska,e-sad... Jedina stvar,i opasnost je baterija.. Covece 2 dana maximum... Tako,-da... I njega cu ubrzo menjati... Symbian je zakon,-naravno !!! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koji, koristite, mobilni, telefon |
|
|