Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 18.01.2013, 11:03   #1
ivan931
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 30.01.2012
Mjesto: LESKOVAC, SRBIJA
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Harmonika
ivan931 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

E to ne znam, moraću da ga pitam... Kad saznam javljam... Pozz...;-)
Postovano sa mobilnog uređaja
ivan931 je offline   Reply With Quote
Star 18.01.2013, 11:26   #2
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ma to moze samo Cak Noris!!
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote
Star 24.10.2013, 20:11   #3
blade
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 22.02.2007
Downloads: 326
Rekao HVALA: 0
blade befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sto se tice para znaci tu oko 1000 eura psr a2000 kosta 1200 ovdje u Njemackoj a ovaj Video Clip Sam Vidijo zasto sve ovo pitam jer sam bio u Planu da kupim PA 600 a posto sam Vidijo ove yamahine masine sa Balkan pack kao sto sam u predhodnom textu napisao to bi mi bilo mnogo lakse da ubacim Set i da Radi pravo dobro bez sminjkanja posle ako to tako ide ako sam ja to dobro razumijo

Promijenjeno od blade (24.10.2013 u 20:17 sati)
blade je offline   Reply With Quote
Star 24.10.2013, 22:55   #4
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

E ovako,mozda ti pomognem u odlucivanju!Pre mesec dana sam probao A2000 i s750.
Moram ukratko ispricati kako je bilo.Usao sam u nasu "cuvenu" muzicku kucu u N.Sadu i uptao mogu li isprobati s 950?Covek-prodavac blenuo u mene kao da sam pitao za devetu galaksiju....nisu je imali!!!!????
Ajde kad sam vec tu da onda probam s750 i A2000,i ja racunam da ima izlozena klavijatura,podesena,sredjena,upali i sviraj(takvu sam kupio psr3000 kod njih)....nista....pitam za paket balkan ritmova i boja.....nikad cuo....verujte mi.
Ja upitam coveka mogu li ja ubacitri svoj fles sa tim paketom....da.....
Ovo sam morao ispricati jer sam se vrlo vrlo neprijatnoiznenadio po ko zna koji put u toj nasoj "renomiranoj"kuz kuci!!E sad ono sto tebe interesujke."izlazili " su lepo ti ritmovi i i na jednoj i na drugoj,ne bas onako kako je na YT ali nije ni podesen eq ni nista na klavijaturUglavnom lepo bi to radilo ali treba se "upucati",pa onda podesiti terce,tako da bilo koja od njih sa svojim "mega voice" i superart bojama moze daleko lepse,mocnije iozbiljnije da zvuci od pa 600.
Cena je malo previsoka,ali dugoroco gledano,moje prethodnbe jamahe se nisu pokvarile,niti bile kod majstora...a to nesto znaci!!!Glasam za PSR!!!
Dodato:
Nisam napisao da ce ti posle 3000 koja ima tastere kao tyros 2 i 3 biti vrlo neobicno mozda i ruzno pritiskati one gumene na ovim dvema klavajturamaMeni su licno odvratni!

Promijenjeno od VUNIMRAV (24.10.2013 u 22:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote
Star 24.10.2013, 23:36   #5
EmirTotic
Moderator

EmirTotic's Avatar

Registrovan/a dana: 21.08.2008
Downloads: 1217
Uploads: 29
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 102 puta u 96 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 4, Korg TR61, itd...
EmirTotic ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
EmirTotic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pa ako si odlucio za novu klavijaturu izaberi neke od ovih. Mada, za 1000e koliko ti imas jos malo da ustedis, vrlo malo, mozes da uzmes Tyros 2 ili Pa 800. Pa1x mozes da nadjes i za 1000e. Te sprave su po meni daleko bolje, kako zvukom tako i tehnicki. Dostupniji ti je materijal uvek, imas i gotovih setova na pretek. Ako se ne varam ova A2000 ima svoj neki format za semplove tako da ih i nema, a ovo sto sam cuo i probao u Mitrosu mi se nije svidelo. Zvuce mi kao igrackice neke. Ali to je stvar ukusa. Imas pristojnu sumu novca, mozes da biras.
EmirTotic je offline   Reply With Quote
Star 25.10.2013, 00:32   #6
blade
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 22.02.2007
Downloads: 326
Rekao HVALA: 0
blade befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ok hvala druze vunimrav za ovaj tvoj post znaci mogu da kupim bez razmisljanja od ove dve jednu za moju upotrebu znaci fino zvuce sa balkan pack eh sad terce contra gitara itd itd to su za mene spanska sela zato su ova moja pitanja uvezi tog balkan seta meni je bitno kad ubacim set da koliko toliko fino zvuci bez sminke opet ponavljam za moju upotrebu kuci ja nesviram po diskotekama itd

@ EmirTotic hvala i tebi za odgovor sigurno su bolje te masine sto si ti napisao ali kao prvo to su profi masine ja nisam profi svirac drugo polovno mi se bas i ne uzima prvo zbog garancije drugo sta znas koj kako koristio cuvo kvarovi itd znaci Novo je Novo
blade je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:34

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije