|
![]() |
#51 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
To što branoy kaže su činjenice .
Živiš i radiš u okruženju koje je takvo kakvo je . Manja sredina,manji i izbor ljudi sa kojima se moože raditi,tako da su tu kompromisi neizbježni . Idealne situacije u zivotu su rijetke,nemoguće . Zato treba cijeniti ono nešto dobro što imaš, a čini mi se da drug branoy jako dobro balansira u tome. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio romario za ovaj koristan post: | branoy (26.06.2013) |
![]() |
#52 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nisu u pitanju idealne situacije, niti one uopste postoje... bar pristojne, iz kojih ce se izvuci maksimum. To zaista nije nemoguce.
Problem je sto on nema nista dobro, kada su u pitanju pjevaci. Branoy sa svoje strane pruza veoma mnogo i treba mu cestitati jer veliki je problem i vrlo tezak rad, kada pjevaci, znaci oni koji stoje naprijed, oni koji su "izlog" i reklama orkestra, ne valjaju. Imao sam slicnih situacija u karijeri, bilo je veoma tesko ali covjek ponekad jednostavno mora biti konsekventan. Poznata mi je i skucenost malih sredina i sav "porok" koje one sa sobom donose, kada je izbor saradnika u pitanju ali ako Branoy ima namjeru da ide naprijed sa svojom muzikom, on mora da raskine lance. Sasvim je druga situacija ukoliko ne zeli dalje i vise, a steta bi bila jer moze. U tom slucaju badava diskutujemo. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | branoy (26.06.2013) |
![]() |
#53 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Diskusija,razgovor s tobom i ekipom sa foruma mi nije nikako badava
![]() Dapače,vrlo je ugodan,a često i koristan . Slažemo se mi u svemu . Maksimum iz neke osrednjosti,određene ograničenosti je takav ,kakav je . U oravilu ,uvijek treba tražiti maksimum iz nečega,recimo iz klavijatura ![]() Svjedoci smo da se rijtko dolazi do toga,brzo se odustaje ... Uvijek je stvar u čovjeku. Lakše je sjediti ,piti kavu,nego vježbati sviranje,pjevanje...I pametovati ![]() Nešto baš i nisam slušao previše te pjevače sa snimaka, Da bi uz vježbu bili bolji i oni,to je sigurno . Opet,ako su raja ,sa svojim stavom ,imidžom ako donekle kompenziraju taj nedostatak u pjevanju ,dobro.Nije super,ali je dobro . E sad jedna činjenica . Ako branoy,ili ja,možemo svirati svaki dan,učiti nove pjesme,programirati klavijature , i taj pjevač,da je tako ispravan kako sam ja sad napisao ![]() on bi plaćao sate solfedja redovno i usavršavao svoje pjevanje recimo . Tako ,koliko god oni bili ispravni kao ljudi, s jedne strane nisu ispravni jer se ne daju u posao koliko se recimo damo mi muzičari. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio romario za ovaj koristan post: | branoy (26.06.2013) |
![]() |
#54 |
Banovan!
![]() |
![]()
Potpuno si u pravu, upravo je to ono o cemu sve vrijeme pisem. Branoy moze da se trudi, pa cak i da se mucii prateci ove distonicare, oni ne daju nista od sebe da bi i njemu, i orkestru i sebi, a na kraju i gostima kojima pjevaju, ucinili situaciju laksom i kvalitetnijom. O tome se i radi, da su pojedinci osudjeni na konstantni rad a pojedinci koriste to besomucno. Svjesno ili nesvjesno, nije ni bitno.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | branoy (26.06.2013) |
![]() |
#55 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Mene fascinira činjenica da kod naših ljudi prolazi toliko mnogo "fol" pevača, falsera i antitalenata...
Nisu krivi ovi što ne znaju, krivi su ovi što ih zovu i još plate za to. Na zapadu toga nema, odmah radi paradajz Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sale_band za ovaj koristan post: | namrgodjen (27.06.2013) |
![]() |
#56 |
Odomaćeni član
|
![]()
sve razumno nema sta ,, sam jbg nisam u kraju gde imam nekog boljeg resenja (ja prvo sto bih voleo je da ovim svojim dam andjeosko pevanje a ostalo da ne menjaju nista na sebi, sve za 10) ,. drago mi je opet kad vi imate gde ih naci, ipak iz iskustva znam da je lakse naci nekog nego zadrzati na 5-10godina minimalno. ja sto kazem ne bi voleo da menjam ekipu cesto bas iz tog razloga skidanja pesama, zamisli potrosis 3 godine na jednog pevaca , skinuli ste sve zivo i on ode,, a ti nadjes nekog novog, i taj 10 pesama za pocetak zna,, to je da se ubijes, odma te unazadi, da kazes imas li volje za bilo sta.
i uvek drugacije je kad ti slusas u sobi mp3, a drugacije je kad izadjes na svirku, tu se vidi razlika. znam isto osetio sam to po poznatim bendovima, slusam ih u sobi jbg, milion mana, odem im na svirku, uglavnom sam isao nedeljom bio ovde jedan klub sto je dovodio ih , pa brate ludnica atmosfera, sto vec pricam . trece, mi klavijaturisti smo vecinom zadovoljni kad mi sviramo sta zelimo a oni pevaju, msm vecinom se udubimo u muziku nego li u njih kako to oni pevaju, sam nek ne iskacu IZ dmola u cemol haha, to je vec da ne bih mogao pratit nema sanse haha, nek se drze intonacije, i kad su pevaci tanji, trudis se vise ih popuniti biti iza njih, plus najveci osecaj sto imam je da nastimam da nikom ne smeta ton, zvuk razglasa, nema piskavih, vristavih zvukova, nema da ti bas otkida bubreg, itd, to je isto veliki plus. voleo bih svasta al ne moze . oni nemaju pojma sta im ja znacim al valjda ce znati nekad. mada to uglavnom bude uvek kasno. Dodato: ee evo vam moj fejs samo za kolege, pa slobodno me add, ima tu slika svega, , da i izuelno vidite radnu atmosferu , pozz https://www.facebook.com/branoy.works
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (26.06.2013 u 20:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
tvoja svirka standardno dobra,kombinacija na kojoj sviras je dobra,zvucis moderno i svaki ritam ti je do tancina odradjen kako treba.
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | branoy (27.06.2013) |
![]() |
#58 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Neka dstonira koliko hoće samo joj daj da se posluša i sama će se natjerati na napšredak. Tek onda vam nema kraja. Ona nije tele pa da se neće popraviti. Zato polako i uz više treninga sve će doći na svoje mijesto.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nije... napisao bih nesto, ama ne ide ovako javno. Muzika, odnosno umjetnost uopste, je kreativan posao koji nije za svakoga, ne zato sto je tezak, vec zato sto jednostavno ne moze svako njime da se bavi iz nedostatka ili radi nedovoljnog talenta. Neko napisa da je kod muzike 1% talenta a 99% rada (ili slicno, nije ni vazno), rekao bih, kao prvo, da je odnos dosta drugaciji ali taman da je i tako, ako ne postoji onih 1% talenta, moze se raditi do besvjesti i nazad, nista nece pomoci. Ovo pisem uopsteno i nevezano za pomenutu pjevacicu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | namrgodjen (27.06.2013) |
![]() |
#60 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
'alal ti ćufte!
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |