|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Iskreno ova Rumba i nije bas prava slika za ocenjivanje ovakve klavijature!
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A izvini sto nije?Sto nema zveckalice i zujalice jel?Drug meni je ocena kompletne slike da se sve cuje jasno i da ne bode usi sa lupnjavom kao sto se cuje ovde svaki element bubnja,ritam gitara i bas gitara i da nista nicemu ne smeta . . . Izvoli da cujem tu tvoju ritam sekciju koja treba da bude merilo!Ok?
Marco Promijenjeno od Marco7 (12.06.2011 u 16:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Drug prepisi Global General controls iz pa2 opciju po opciju i audio outputs a ostal ces sve morati na novo!To sto ti se transpose menja treba da otkljucas transpose u globalu a drum mapping iskljuci sve na off i usnimaj write curent style pa onda pravi preformanse i song book . . . Ima jos nekih sitnih bugova dosta videces ali kako su mi ovi iz Korga napisali u mail-u vrlo brzo ce biti novi Os sa svim
ispravkama ispravkama Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Marco7 za ovaj koristan post: | Oasys (20.06.2011) |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2009
Downloads: 154
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Cek Marco, kako da usnimim kad nece da zapamti Drum Mapping? izaberem recimo iz Fav.1 ritam odem na "stile control" podesim sve na off i onda usnimim? Ali kako kad nece da se snimi? probao sam ali nece ... jel mozete da mi napisete po tezama koje su opcije neophodne da se promene. Hvala Marco, mnogo ste mi pomogli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema nikakih teza,svaki drum mapping iskljuci na off i gore scrol bar write curent style i mora da ga usnimi tako!
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2009
Downloads: 154
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Da li ima jos nesto da se cacka osim toga? Da li je to sve? Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E jbg sad kod mene sam morao da cackam svaki ritam,da ponovo od nule stelujem vokalist,efekte za pevanje,doradjujem bubanj,nedelju dana sam podesavao waves,pravio nove boje od ovih novo postvljenih u sintu . . . Sta da ti kazem,vec sam ti rekao da te ceka mukotrpan posao!Ja mesec dana nisam posteno spavao . . .
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Valjda ce neko umeti da nagradi svu tu muku
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Svaka muka se kad-tad isplati pa i ova...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
*ebm ti sveca kad nisam dobio sok. Evo izaso je Korg Pa3x u Norvesku, 3500 evra, inace kosta 4200 evra bokte.
Samo ne znam, da li preporucujete sto prije se kupi, ili da se saceka malo. ?Znam da je Korg Pa2xPro vrh masina... Volio bi sebi da kupim, ali roditelji bi me ubili ako kupim. skupo je kad jos nemam stalnog posla. Promijenjeno od erno11 (22.06.2011 u 23:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|