|
![]() |
#51 |
Vredan član društva
|
![]()
haha neboj se nece niko, mora da je na hawaii otiso na odmor..
|
![]() |
![]() |
#52 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Slusajte braco drago, daj smirite zivce i zapalite po jednu...zdravo je, hebla nas muzika.
Blusa tebi sam rekao brate, ta muzika me nikad nije interesirala, postujem je al ne volim i ne sviram je nit cu ikad. To sto pricas o dvojkama i bugarima, sve te MICE, CIRE, KEMISE i ostale nemaju jos muda za nasu muziku dole...ti si meni dao to a ja cu tebi dati RITAM pa ako ti mozes i znas gde da pocnes da sviras na tom ritmu poklonicu ti jedan od mojih sintova, ajd nemojmo da se igramo ko deca, odrastite malo. Nije muzika samo kupio sam PA800 il PA1X il T2 i ne moze se sa mnom pricat. Ja mozda NE LOMIM PRSTE ko ti al LOMIM PRSTE na druga polja muzike, svi smo mi dobri za sebe, niko nije los. Trebate malo odrastit nekad i pogledat oko sebe...nije vazna prica od 15 i 18 godina muzicke skole, to je sve smece, ne vredi to nista ni meni ni tebi. Cuvajte se i svirajte, ne izigravajte nesto sto ne moze silom... Nego BLUSA de mi posalji neki DVOJKA ritam da imam za sebe a ja cu tebi malo od one drugacije sto nemaju pocetak i kraj...ne podjebavam nego stvarno mi trebaju 2-3 dvojke ako imas.. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
sta da kazes i ako te nesto muci.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ljudi zasto tolka uzbuna oko svega ovog pa sve je stvar ukusa ko koji istrument svira ko koj stil svira itd najveca je poenta dase sve svira sa dusom a da vam kazem svima dase bezveze svadjate zbog jednog aranzera prvo bih pitao Aliksa dali je cuo Gorana Gavrilovica on je radio u ljubljani mnogo materijala Bosanskim pevacima a i svirao koncerte.Ja nisam nikom hteo da drzim stranu oko svega ovog ali glupo je bre dase svadjate oko masina ajde okrenite na nesto lepo i bez svadje pozdrav NELE
|
![]() |
![]() |
#55 |
Suludi Moderator
|
![]()
Heheheheheh. od lad ja to govorim druze moj. STVAR UKUSA. :wink: Ehhhhhh ko sto Nele kaze, da okrenemo temu.
Kakvi su planovi za vikend kolege. Hocel bit koj treba povaljena na svirci ili ovako ![]() ![]() ![]() Pozdrav,Alen!!! |
![]() |
![]() |
#56 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ma jah...povaljena...povaljio sam sebi ledja na stolici ovde...i oci isto...
samo da ti je da vidis PEPELJARU.
![]() |
![]() |
#58 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() |
![]() |
#59 |
Suludi Moderator
|
![]()
Hehehehe, samo vi punite pepeljare i smiji te se, ja sam vec naso pecinu gdje cu uvuc svog pitona :wink:
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
|
![]() |
![]() |
Favoriti |