|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
@dejong Nema nista od toga i jedini put je da konvertujes te Korgove samplove i programe preko Awave ali ti ne bih bas savjetovao da se s time zamajavas jer svi ti softver sampleri imaju vec svoje contente koji su vrlo kvalitetni i mnogo kvalitetniji od Korgovih sounda. A za ostale koji su ucestvovali u ovoj temi: i dan danas su i Kontakt (pogotovo najnovija verzija 5) i Emulator X3 daleko od konkurencije ako je u pitanju Live rad sa samplerima. Svi ostali imaju velike deficite i prakticno su neupotrebljivi u ozbiljnijem radu. Od Program Change funkcije, pa preko obrade sounda i efekata, do efikasnosti u Live radu ova dva samplera su jedini koji nemaju ogranicenja, bar ne onih koja bi za nas bila hendikep. Jedini preduslov je da kompjuter ispunjava zahtjeve... a njih nije malo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
hvala na odgovorima mogao bi i neki tutorijal da se napise (sta je potrebno, kako povezati i Slicno )
Ja bi povezao na pa 80 pa da mi vuce semplove sa kompijutera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
To bi bilo pisanje od jedno 3 do 4 sata i vjeruj mi da sumnjam da bi i to bilo dovoljno. Vrlo komplikovan i obiman posao koji na kraju sigurno daje odlicne rezultate, to jest bas ono sto ti hoces. Pogledacu da naberem malo vremena i volje (prije svega ovo drugo) pa da napisem bar osnove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
live, sampler, soft |
|
|