|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#51 |
Godfather
|
![]()
@mimiki
Nadam se da ti je jasno za šta se koristi @. To spajanje postova sam naknadno dodao, originalno ga nije bilo. Problem je što se ljudi sete da dodaju ovo ili ono, i samo dodaju nove postove. Onda se cela tema svede na 5 uyastopnih postova jednog te istog. Koristi @, kao mi ostali, i tumači ga kako treba, pa neće izgledati kao da si pisao sv. Petru
#52 |
Moderator
|
![]()
E ljudi, imam jedan predlog...
![]() Sta mislite da se nekako napravi na forumu da ima kao na facebooku like i dislike button postova? ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Pa ne znam koliko bi to bilo dobro,zato sto to moze biti izvor dodatne (bezpotrebne) rasprave i ocas se udalji od teme
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Moderator
|
![]()
Auh da, u pravu si Vex. Nisam o tome razmisljao bas. Ipak bolje da ostane ovako kako jeste!
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Godfather
|
![]()
Postoji tako nešto već. Dugme za reputaciju posta. Vaga sa leve strane.
#56 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
nisam znao zasta sluzi @nemo se ljutis ,ne pisem ja to ljutito nego tako ja malo voli da se izrazim nekad po nasem pa sam spomenuo svetog petra
![]()
#57 |
Godfather
|
![]()
Hah
![]() Ne, @ sluzi da naglasiš na koga se odnosi poruka. Čisto da se zna kome pišeš. @pera znači da je za peru @mika znači da je za miku Ne vidim zašto ima potrebe da bude nov post Ako baš želiš da razgraničiš dva posta, uvek na početku novog možeš da lupiš crtu. __________________________________________________ _____________________________ Ovo je sada drugi post. Mislim da se jasno razdvajaju. ![]() A mogu i ja to odmah da namestim, umesto standardnog teksta "Dodato:". Ako misliš će biti jasnije. ![]()
#58 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa ima potrebe kad tema zastari malo a ti si poslednji odgovorio na temu a napisao bi nesto novo posle nekog vremena i ponovo pokrenuo neku pricu ali tesko jer ce to tesko neko da primeti,a tako isto vazi i za demo snimke ako si ti poslednji stavio pre 6 meseci HVALA SVIMA NA LEPIM RECIMA i onda dodas posle sest meseci novi snimak i on ti spoji onda to moze da preslusa jedino sv Petar
![]()
#59 |
Godfather
|
![]()
Samo što su to isuviše retke situacije, a situacije sa dodavanjem 5-6 novih postova u nizu su mnogo češće.
#60 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa tu je sad problem
![]()
Favoriti |
|
|