|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#51 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
"Moda,moda,moda...Jel ti znas da ja ne mogu zivet' u jednoiposobnom chadoru,a tu ne mosh' izbijat' zidove! Vidi ovako Grujice,kaldrma nema fuge.."
![]() ![]() ![]() p.s.Ovo je odgovorio Aganlija Crnom Gruji kad je ovaj doso da mu trazi na zajam! ![]() Milance,sigurno mozes da uradis neku "moderniju" rumbu koja moze da zadovolji ukuse mladjih generacija(role iliti virble na dobosu,cinela kao zvono,kontra gitara u maniru Cakije itd..).I mene interesuje kolko dobro to moze da zvuci ne radi poredjenja sa korgom vec cisto kao pokazatelj da i to moze na Rolandu. Kod ovog zadnjeg ritma mi se ne svidjaju bongosi i ona kao "gitara" na pocetku,dal bese Clavi,jer smo taj instrument stavljali u kombinaciji sa Clean gitarom na starijim rolandovim arangerima i mislim da je to previse "zardjao" fazon a pretpostavljam da je na to mislio kolega Dovijarski.Inace ritam je dobar,mozda malo vise dominira bas ali i ja tako volim. Pozdrav i ne zameri sto sam se salio! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Nishki
|
![]()
Hoces da kazes da sam staromodan,a?Verovatno i jesam,a?
![]() Clavi je Clavi,to nije gitara... Muted Gitara je to sto jeste... Mozda je zardjao fazon,ali on idalje opasno radi.I da je ritam inace dobar! ![]() Poslusajte malo kako zvuce pravi bendovi.Rade ko aranzer.Veoma kompaktno...........tacno,hiruski precizno,sa nivelisanom jacinom svakog instrumenta,bez iznenadnih inprovizacija bubnjara ,gitariste i ostalih clanova. Meni licno nije cilj da sviram na ritmovima koji ce da zvuce mekano,nije mi takav karakter!Ja volim kad sviram da se zemlja trese,a sa "modernim" ritmovima to nema sanse.To je moje licno misljenje,a nebi bilo zanimljivo da smo svi isti! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Svaka čast!Specijalno mi se dopada slap bass.Pozdrav!
Promijenjeno od Sejox (12.03.2010 u 23:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Donator
|
![]()
Milance znaci ti si taj koji izaziva zemljotrese?
![]() ![]()
![]() |
#55 |
Nishki
|
![]()
aha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Samo da dodam cisto da budem siguran da smo se razumeli.To sto sam pomenuo modu nema veze sa tvojim radom.Sama cinjenica da si uradio Insomniju govori da si dovoljno moderan,cak i previse.Ja to ne bi svirao pa taman da "trchi po mene" kako se kaze kod nas.Naravno da Clavi nije gitara,zbog toga sam stavio one navodnice,a cuo sam i muted gitaru i generalno potvrdio da je ritam dobar.Zato ako budes imao vremena i ako te ne mrzi sklepaj neki ritam "a la band" da cujemo kako to zvuci na E80.Eto...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Nishki
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Odlicno je! Svaka cast!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Moderator
|
![]()
Bravo Milance, jos jednom si pokazao da si legenda. Prijatna svirka, super sound.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ovoga puta svirku ne bi komentarisao,to se nekako podrazumeva da je na nivou kada je Kolega Milanče u pitanju...poseban fazon snimku daje LIGHT to jest lampa sa predivnim abažurom...još da je crvena sijalica unutra,prelepo...
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|