|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#561 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Mislim da nije potrebno biti doktor psihologije da se po načinu pisanja i izabranim rečima shvati ko je kakva osoba.
Takođe mislim da svi mi ponekad brzopleto napišemo svoje misli pa se iz toga izrodi "konflikt". Upravo zbog ovoga sam i prekinuo prepirku sa kolegom @nesaband jer sam ubeđen da je ono etiketiranje mog imena bila njegova brzopleta reakcija na predhodne postove i nije u stvari mislio da će to da ispadne onako kako je ispalo a i ja sam u želji da se branim zaboravio na "posmatrače" i bilo je sto je bilo. Naravoučenije, slažem se sa svima i ni sa kim se ne slažem... Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#562 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2010
Downloads: 64
Uploads: 0
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Evo da dodam sta mi jos smeta na ovom forumu, ceo dan dan raspisujem akorde i ispravljam od nekih clanova, i recimo smeta mi sto mi clan acacasper privatno salje poruke da ga prozivam, umesto da to lepo javno i ovde napise, verovatno sam ja kriv zbog njegove demo sekcije gde sam posumnjao da je pustio intro na klavijaturi pa je zatvorena. Tako da ako ti nesto smeta napisi ovde nemoj me smarati sa privatnim porukama.
|
![]() |
![]() |
#564 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja sam ljubazno zamolio ovog doticnog MRGUDA da me ne proziva po temama,jer ja njega u usta nigde nisam pomenuo.
#565 |
Moderator
|
![]()
Drugari, nemojte se raspravljati bez razloga, nema potrebe da dizemo tenziju kad nam je lepo na forumu. Postujte tudja misljenja i stavove. Vas dvojica ste aktivni na forumu i pomazete ljudima, steta bi bilo da pravite tenziju, bolje idite na pivo.
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Mislim da bi za ovakve stvari trebalo preimenovati temu u ,,PRAVO U LICE" ili ,,S NEBA PA U REBRA" ... Meni smeta sitničarenje i bockanja koja čitam svakodnevno po postovima, nije bitno o kome je reč....ALI ne mogu reći da mi nije zanimljivo, ne da se sladim tuđoj nevolji već mi je zanimljiva granica do koje se dopušta da ode takvo ujedanje. Od malena se dete uči da na pitanje daje konkretan odgovor, ali mi nismo deca, zar ne?
![]()
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (19.02.2014 u 19:25 sati) |
![]() |
![]() |
#567 |
Godfather
|
![]()
Meni smeta ova tema, koju ne znam ni zbog čega smo ostavili, obzirom da krši pravila portala.
Previše gluposti. Lock, a možda i brisanje. Razmisliću. Sent from my iPhone using Tapatalk
Favoriti |
|
|