|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#551 |
Donator
|
![]()
Pobegli ste od teme!
Nemoj da lete banane! ![]()
![]() |
#552 |
Nishki
|
![]()
Mudro zboris!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Belaj boy
|
![]()
E,sto mrzim ovu novogodisnju euforiju.Ne moze covek da kupi ni kilo hleba da ga ne pregazi hiljadu ljudi.Uopste mi nije jasno.......prave zalihe hrane kao da ce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
momci, moram malko da se zalim ...
![]() bio sam kuci (kucevo, okolina pozarevca) pre 4-5 dana - baka je veoma bolesna ... i tamo me potrefio moj pritisak ... 241-142-119 ... ujka me doveo odmah u bolnicu a tamo mi dali 2 inekcije ... jednu u kuk a drugu u venu. jos mi dali neke tablete da pijem, svaki drugi dan po jednu ... ovde sad u becu, kaze mi internista, da idem za afghanistan, jel tamo nemaju sta da jedu pa cu tako brzo skinuti 15 do 20 kile ... ![]() i da prestanem sa nikotinom ... evo danas sam kupio zadnju paklu marlboro gold i kleo sam se: "nek me gazi tramvaj ako pusim vise od ove pakle ![]() momentalno imam jos 2 cigarete ![]()
![]() |
#555 |
Belaj boy
|
![]()
Pa ti i ja smo kolege i po zdravlju(bolje zvuci nego,po bolesti).Ja to slusam vec 15 godina,a ne pijem,ne pusim,kafu nikad,sex umereno.Ali jedem kao celo crnacko pleme i sad sam dosao do zakljucka da sam bio zdraviji dok sam sljemao i pusio nego sad.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Zdrav covjek mora da jede!!
![]()
![]() |
#557 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
muka mi je i boli me grlo a veceras radim
![]() |
#558 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
vidis grandia, ja nekad zapalim kad sam u gradu ili nekad s ekipom i uvijek mi se smuci od cigara, jucer sam rekao prijatelju ako zapalim vise ikako dacu mu 20 maraka - 10 €
![]() ![]() ![]()
![]() |
#559 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
a cigare me ubise skroz,jutros kad sam ustao kao da sam hladna govna jeo a glas kao da sam progutao kantu
![]() |
#560 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Dakle da rezimiram poslednjih nekoliko dana :
![]() Prvo dva dana pred novu godinu seleći se sa svirke na svirku (pošto su se par dana radile po dve i tri proslave) izgubim USB stick sa kompletnim setom za fantoma,a kako sam na putu nemam backup kod sebe....zatim za novogodišnju noć,tačno pola sata u novoj godini mi rikne bass na zvučniku,i to tačno onaj do mene,na levom uvetu ![]() ![]() ![]() ![]() ...i tako...ja se i dalje smejem,srećan i zadovoljan što je sve ipak proteklo u najboljem redu,posla je bilo,parica je "kanula" i idemo dalje... ...možda sam ovo sve trebao da napišem u "ajde da se hvalimo" |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|